-
Anonim
-
Anonim
-
Łukasz G.
mój kumpel jest rasta i mi ich płytkę kiedys podrzucił. tego typa z najgrubszym wokalem to z transmisji wczesniej kojarzyłem a Pablopavo to doobry ziom no i oczywiscie bity im klei DJ Feel X. to mówi samo za siebie.miszczostwo co siem zowie. pozdro -
bARTon
Małe sprostowanie:
Nikt nikomu żadnych bitów nie klei. Muze gra na żywo pięciu świetnych muzykantów a Feel x dograł na płytce skracze do kilku wałków.
Pozdro -
-
Anonim
-
..aaa..
Ja to w sumie znalazłam ich przez przypadek :) pierw słyszałam skity, na płycie SidneyaPolaka, potem byłam na koncercie i jak ich usłyszałam na żywo to wpadłam. zajebiścia sprawa- ale mówię o Zjednoczeniu SS, a że oni działają i tu to jakoś się potoczyło :)
i nie żałuje; ) -
Łukasz G.
to jeszcze lepiej. ja w sumie na żywo ich nie słyszałem więc sorki za nieznajomość tematu.swoją drogą feel x rulez ale muze, bez kitu, mają kozacka.pozdro szejset -
Ja najpierw zostalam zarazona Zjednoczeniem SS, a pozniej wirus (jakze pozytywny :]!!!) przeniosl sie na Vavamuffin. A po ostatnim koncercie, to juz zupelnie wpadlam po uszy...; )
-
-pyk-pyk-
-
Anonim
Nareszcie sie grono powoli rozkreca :] nie wiem gdize sie podzial załozyciel ale co tematow nikt nie dodaje itd Ludzie kreatywnośc nie boli !!!! -
Łukasz G.
-
zrobię to z płetwą w dziobie.
o raaany?!niebyliście na koncercie?!to jeszcze niewiesz jak wywalona w kosmmmos jest ta uzyka...na koncercie 1900razy lepiej nż na płycie..ja pokjechalam z koleżankami rastamankiami do toryunia na fryke 2004 i zakochałam sie bez pamięci..yo! -
..aaa..
Co prawda nie byłam na zbyt wielu koncertach, ale potwierdzam to o koncertach!!! poraz pierwszy trafiłam na koncert przez przypadek ale to nie przeaszkodziło żeby uznac tą muze za coś genialnego. pozatym Pablopavo, hmmmm... co więcej można powiedzieć; ) trzeba zobavczyć i usłyszeć -
bARTon
Ja nie zasycam nowych wątków, bo jestem jednym z nich; )) to trochę mi nie wypada siac propagandy, ale miło mi śledzic wasze dyskusje i czasem coś wtrącic. Pozdrox -
Anonim
ja przeczytalem recenzje w Wyborczej i plyta byla moja po dwoch dniach...
Mistrzostwo. -
Grono.Net
ja przypadkowo ściągnęłam "smoking in jamaica" live (to z ryszardem kaliszem (; ) z muła i się zakochałam; ) a parę tygodni później był koncert w kraku; ):>. -
Anonim
-
Anonim
a jam zapoznala ich w ostrodzie na festiwalu reggae :) miodzio
teraz w niedz ma byc koncercik w proximie. ktos zna moze szczegoly - za ile jak o ktorej/?????? -
Anonim
-
iwonka
koncert w proximie w ramach warszawskich Juwenalii, niedziela 22 maja, za FREE oczywiście..
+ zjednoczenie, tisztelet, stacja reggae
oraz africonnect i cała góra barwinków
ps. dobre pytanie-skąd znam vavamuffin..;)
no jakoś tak dłuższą chwilę już..
nie powiem, bo jak któryś to przeczyta, to się uśmieje albo mi niedyskrecję zarzuci:)..