-
Kudłaty
Teledysk promujacy gre "Wiedzmin"
http://wptv.wp.pl/muzyka.html?wid=9...
Do pobrania jest tez Mp3 z DVD kreconego niedawno, wszystko w newsach na stronie kapeli... -
Virt
Przeczytałem wszystkie newsy :] Utwór mi się podoba, ma klimat, fajny riff :> -
Anonim
no zgadzam sie tylko zakonczenie moglo by byc bardziej dynamiczne dla lepszego efektu :) teledysk tez bardzo fajny.szkoda ze gra bedzie chujowa; PP -
Anonim
właśnie obejrzłam ten teledysk i utwór bardzo mi się pododa, aż nie moge się doczekać kiedy zobacze Vadera na żywo w Progresji na Blitzkrieg 4 Tour 2007 :) -
-
Virt
-
Kudłaty
muzyczka ma lajtowe brzmienie jak na Vadera i koniec tez troszke lajtowy :P -
Anonim
Z wywiadu wynika że mieli zagrać jak im Cd-projekt "zagrał" więc zagrali:P ale żeby odrazu grać to na koncercie :/ widać że Kaska i umowy , zobowiązują. -
Loki D'Ville
coz, kawalek niezly ale po Vaderze spodziewalem sie wiecej...
mogliby to zagrac bardziej "po swojemu". -
Jankowaty Janek ....
Hehe grają w Red Orchestre :) Ciekawe pod jakimi nickami, może już z nimi grałęm xD Teraz bede bardzije uwarzał na ludzi o ksywie Peter xD -
Anonim
utwór znakomity w stylu charakterystycznym dla ich wolnych i klimatycnych utworów -
Rob Pearce
podoba się mi ten kawałek, uważam że użycie klawiszy wzbogaca muzykę Vader, tak było w `Helleluyah` tak jest i teraz w `The Witcher` -
Virt
Na gronie "Metal" zjechali strasznie ten kawałek mówiąc że to najgorszy utwór Vader pomijając grę, że się sprzedali i polecieli na kasę... -
Dezor
-
Virt
-
Moses the Prophet
To zamiast pierdolić smuty dołączcie się do dyskusji na tamtym gronie. :] -
Anonim
-
fanAtyk
"Na gronie "Metal" zjechali strasznie ten kawałek mówiąc że to najgorszy utwór Vader pomijając grę, że się sprzedali i polecieli na kasę..."
I mają rację, jeszcze trochę i zaczną grać nu-metal... -
Anonim
Ten kawałek jest beznadziejny. Faktycznie chyba musieli na kasę polecieć. -
HORHE
>Genesis napisał
>Ten kawałek jest beznadziejny. Faktycznie chyba musieli na
>kasę polecieć.
no i? Widzisz w tym coś złego? to nie cała płyta, a zaledwie jeden utwór, w dodatku do gry, w którą wcale nie Musisz grać...co do samego kawałka...to ja mam mieszane uczucia...z jednej strony całkiem fajny (chociaż słowa zajebisty, czy tam wspaniały bym nie użył) ale jak sobie przypomnę Morbid Reich...no właśnie:D zobaczymy jak to wyjdzie na żywo, ale nawet jesli słabo, to tak jak wspomniałem - to tylko jeden kawałek, który zapewne nie zagości na stałe w gronie koncertowych standardów... -
Virt