• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • gdzie jest osial?

Nie wiem czy to jest dobry pomysł żeby robić grono piątki jako "publiczne" czy lepiej założyć je w innej formie, ale już stało się i zapraszam do grona, w końcu jest nas tu coraz więcej
  • ...

Dobry pomysł, jedziemy z gronem 5tki :)
  • N t k

sadze ze to fantastyczny pomysl! Łączmy sie :)

Teraz tylko odpowiednia propaganda, az z 3 uzywtkownikow zrobi sie 30.. 33...

:)
  • Anonim

Fajne to. Nie wiem tylko, czy dobrze klikam :]
  • ...

dobrze klikasz Gutek
    porozlepiamy szkołe i bedzie to najpręzniej rozwijające sięi kwitnace grono (kurna jak to brzmi; ];];]) :)
  • gdzie jest osial?

Grono rozwija się w zastraszającym tempie- jescze w zeszłym tygodniu znałem tu tylko jedną Natalkę a teraz z godziny na godzine ktoś nowy. Bardzo to pozytywne. Ale Zaelu porozlepianie szkoły to przesada i tak po koniec ferii będzie tu tyle ludzi, że aż za dużo.... chociaż może przeceniam tą strone :-)

A! i odezwa: macie może jakieś fajne zdjęcie mnie? bo ja ni chadża nie mam a potrzebuje...
  • Osialku, ja proponuje sesje zdjeciowa taka jaka robiles mi ostatnio w Salvadorze :) najlepiej juz po kilku sangriach bo wtedy latwiej idzie usmiechanie sie przez tyle czasu :) i dobrze ze zalozyles nasze grono. trzeba sie identyfikowac z wlasnym srodowiskiem; P
  • ...

Ja mam sporo zdjec, czy fajne- to sam juz musisz ocenic daj mi cedeera to ci cos popale
  • N t k

Ukradnij sobie z wlasnej klasy, to w towarzystwie kierownicy rowerowej. Dla mnie mistrzostwo swiata i na to Twoje zdjecie, Osialku, bede glosowala :D
  • gdzie jest osial?

Jak głosowała? Co głosowała? co do tego z klasy na rowejrze to zrobił je Łoś , ona ma negatyw, a że przebywa ponad 10 000 km stąd to raczej mi nie da :/ w sali wisi jedyna odbitka, którą zresztą zaje... zabrałem po wystawie w MDK :-) w kazdym razie ono nie wejdzie do skanera, poza tym nie mam skanera :-/
  • Anonim

to zrób zdjęcie ze zdjęcia :P albo przerysuj sobie :D ..

ech dobre grono nie jest złe :)

btw a gdzież zacni uczniowie piątki ferie spedzac beda ?
  • Ciacho

Osial, a co do zdjec, to jak masz jakies fajne zdjecia z imprez to mi prosze powiedz! zrobie odbitki i Julce przesle!
  • Tadek

jupi - szkolne forum odzywa pod postacie grona; ) calkiem calkiem tylko trzeba rozpropagować; )
  • K@rol

Spox. Jest nas wiecej i wiecej... :) Przynajmniej Grona nasze szanowne grono <celowa wielkosc liter :)> nie usunie. :)
  • Ola

hej!! to ja tez dołaczam sie do tego grono, swietnie, ze powstało :)
    heeh, no wlasnie..to grono kontra grono pedagogiczne:) miejmy nadzieje, ze "pewne" osoby nie dostana zaproszenia :D
    pozdrowienia dla wszystkich
  • ewko

ha, a przede wszystkim nikt z grona p. raczej nigdy tej strony nie zobaczy bo nie dostana zaproszenia :) tak jak i, mam nadzieje, paru szalonych nastolatków których wpisy na szkolnym forum budziły we mnie raczej mieszane uczucia
  • K@rol

Musze Cie zmartwic utah :P; ) Dwoch z Szanownych "Szalonych Nastolatków" jush jest w gronie... :)
  • ewko

who da ya mean?; )
  • K@rol

Domysl sie; )
  • Monia_86

no coz widze ze V LO dotrze wszedzie.
  • 1
  • 2
| |

... jest i grono dla tych z piątki

Miejsca grona (0)