-
Asia
Czesc, pisze artykul na taki wlasnie temat "Dlaczego studiujemy na UW?", dlaczego wlasnie ta uczelnia i potrzebuje Waszych wypowiedzi zeby powstal fajny i ciekawy tekst. Jak bedziecie miec czas i ochote na napisanie pare zdan (moga byc dluzsze i krotsze wypowiedzi, wazne by byly :P) to bede bardzo wdzieczna...
Dzieki z gory!
Pozdr Asia -
Kapitan Zajebistość
-
Anonim
>Pobożny Glanojebca napisał
>bo te 2 literki ładnie w cv wyglądają; ]
o właśnie ! z takiego samego powodu; -) -
Bartuś =]
-
-
Lesio
-
Aleksandra
-
Humanistka Recydywistka
-
Anonim
-
Anonim
-
Mahoń.
Bo Kampus głowny wygląda uroczo po zmroku :)
A tak serio, to moje wymarzone kulturoznawstwo było w takiej własnie, a nie innej wersji, tylko tu:)
No i bądz co bądz to najlepsza uczlenia w kraju. -
meewcia
-
Rudie can't fail
Daleko od domu, a jako że nie nadaje się do Wyższej Szkoły Tańca Góralskiego... -
Hania
-
J.
-
Karina
-
p o r t e r
-
vic†or
Duża ilość wydziałów i kierunków - każdy student znajdzie coś dla siebie.. No poza tym to jestem z Warszawy... dlaczego miałbym jeździć do Krakowa? :) -
Anonim
Dlaczego UW? Była cała masa argumentów przemawiających za tym; ) Trudno mi ocenić w zasadzie, które były ważniejsze, a które mniej ważne, więc po prostu wyliczę. Tak więc jest to bądź co bądź największa uczelnia w Polsce, ma swój prestiż. Ogromne rozmiary, fakt, że znajduje się w stolicy (lubię Warszawę), mnogość możliwości - wiele kierunków, wiele dostępnych rodzajów aktywności, różnorodne zajęcia sportowe. Poza tym zależało mi na jakimś orientalnym kierunku, a tu trochę ich jest; ) (choć, co prawda z własnej głupoty, ostatecznie wylądowałem na kierunku zupełnie odmiennym - ale i tak jest fantastycznie:P) No i wreszcie bliskość od miejsca zamieszkania także przemawiała za UW. Choć z drugiej strony była to poniekąd też wada, ponieważ zamyślałem studiować gdzieś daleko od domu. Jednak ostatecznie zmieniłem zdanie. No i to chyba tyle, co chciałem rzec; ) -
kalynca
nie dostalam sie na UJ. a ze mieszkam w warszawie to dlugo nie szukalam... -
Sosik
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne