Uniwersytet Warszawski [17258]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Czy możecie się wypowiedzieć na temat temat? Tylko poważnie:)
    Chodzi o sprawy realne. Coś w stylu: we Wrocławiu chcieliby, żeby obyło się expo.W Trójmieście połączenie biletów zkm i skm.

:)
  • Anonim

W Warszawie zeby komunikacja po miescie byla, jezeli nie bezproblemowa, to chociaz przewidywalna (bo teraz nigdy nie wiadomo gdzie, kiedy i dlaczego powstają korki).
  • Anonim

chodzi o rzeczy realne, ale nie takie standardowe jak brak korków :) marzenia typu: rozbudowa kilku linii metra :)
  • SĄSIAD

rozbudowanie komunikacji miejskiej dla aglomeracji warszawskiej bo teraz jest tragicznie dojechać z Legionowa czy Zielonki. U mnie w Ząbkach źle nie jest ale mogło by być lepiej
  • ▲ ▲ ▲

>ka.sia napisała:
    >chodzi o rzeczy realne, ale nie takie standardowe jak brak
    >korków :) marzenia typu: rozbudowa kilku linii metra :)

metro jako rzecz realna? :)
  • Maciej

Ja bym chciał żeby na czas powstał Stadion Narodowy.
  • kalynca

linia metra prowadzaca na prage.
    i czesciej chodzace autobusy jezdzace na przedmiescia i peryferie - otwock, lomianki etc.
  • Anonim

1. komunikacja, bo to jest rzecz na którą się najwięcej marnuje czasu i jeszcze każą nam za to płacić
  • Anonim

a w innych miastach??
  • kalynca

a w krakowie powinno byc wiecej policji
    i mogliby zadbac o jakies inne czesci miasta poza centrum. bo maja takie ladne kamienice a sa tak zaniedbane ze wygladaja brzydko.
  • Anonim

>kalynca napisała:
    >a w krakowie powinno byc wiecej policji

Po co? Tam co krok sie wpada na panow w granatowych mundurach i zielonych oczoj**nych kamizelkach. W Krk bilety na MPK powinny byc tansze, to od razu miasto sie wyda ladniejsze; P
  • Anonim

w Mińsku Mazowieckim chciałbym, żeby podciągneli do nas SKMki

w Wa-wie chciałbym nie natrafiać na każdym kroku ludzi wyciągających łapę po kasę, i żeby nie było takiego ścisku, jaki często jest w środkach komunikacji miejskiej
  • Anonim

No dobra, moderator zaprotestowal, wiec takie jest moje (zlagodzone juz) najszczersze marzenie:

Chcialbym, zeby kazdy rozwalajacy nocne autobusy kibic Legii dostal mocno, ale to bardzo mocno w zeby. Najlepiej policyjną pałką. Najlepiej kilka razy, wychowawczo.
  • db

uff, przynajmniej nie z gumowej kuli...

A co do metod behawioralnych , to sie zgodze ze na niektorych kibicow sa ok.
  • państwo Héjj :-)

>SĄSIAD napisał
    >rozbudowanie komunikacji miejskiej dla aglomeracji
    >warszawskiej bo teraz jest tragicznie dojechać z Legionowa
    >

linia 723 na żerań z legionowa przecież jest
  • Anonim

niech przeniosą stolice z Warszawy gdziekolwiek. Ja mam dosyć strajków które utrudniają mi powroty do domu. Poza tym mogłoby mniej ludzi przyjeżdżać tu na stałe. A jak by stolicą Warszawa już nie była to może i mniej ludzi by tu przyjeżdżało. Bo to właśnie przez to że tu nas tak dużo są ze wszystkim kłopoty
  • Anonim

>Afganiec napisał
    >w Mińsku Mazowieckim chciałbym, żeby podciągneli do nas
    >SKMki

nawet gdyby miało to wyglądać jak teraz w Sulejówku że na SKM i KM trzeba mieć oddzielny bilet?
  • Humanistka Recydywistka

>kalynca napisała:
    >linia metra prowadzaca na prage.
    >i czesciej chodzace autobusy jezdzace na przedmiescia i
    >peryferie - otwock, lomianki etc.

O, tak! Metro na Pragę! Popieram gorąco!
  • J

Stadion Legii taki z prawdziwego zdarzenia. na minimum 35 tys. widzow. zadaszony.
    poprostu dostosowany do standardow europejskich.
    kibice w Warszawie są. przyjda na stadion
    ale musi byc ten stadion a nie ze jak ide z koleszką z Angli to on jak zobaczyl stadion z Agrykoli to zapytał czy tam sie odbywaja wyscigi konne...
  • Anonim

>J napisał
    >Stadion Legii taki z prawdziwego zdarzenia. na minimum 35
    >tys. widzow. zadaszony.

Popieram, dobry, nowoczesny, zadaszony stadion, zeby mozna bylo pojsc normalnie na mecz czy koncert.

Ale koniecznie z zamontowanymi automatycznmi dzialkami 20mm strzelajacymi do kibicow, ktorzy wylamuja siedzenia czy rzucaja butelkami:)

• 1
  • 2
| |

dla byłych, przyszłych i obecnych studentów UW (; PS: czytamy regulamin...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (25)