-
Anonim
znalazłeś coś na terenie UW? a może zgubiłeś? napisz o tym, poszukaj pomocy!
forma dodawania wpisu:
ZGUBIONO/ZNALEZIONO - zależnie od sytuacji.
1. przedmiot
2. miejsce/dzień/godzina w przybliżeniu
3. kontakt -
Doman
To ja zacznę nie na temat.
W wakacje zgubiłem plecak (najprawdopodobniej zostawiłem w tramwaju). Co prawda plecaka nie odzyskałem, ale w środku była książka z BUW-u, która wróciła "sama" do biblioteki, za co chciałbym anonimowemu znalazcy podziękować. -
db
Ok, to ja sie dolacze.
Zgubilem kurtke Dolce & Gabbana ( po pijaku kupiona, po pijaku zgubiona ).
Czarna, dosyc klasyczna, wiec jesli ktos przypadkiem ja znalazl, niech nosi ja na zdrowie - ja jej nie chce wiecej ogladac .. hahaha :D -
BartoW
W Auditorium Maximum po wykładzie Profesora Bartoszewskiego znaleziono bransoletkę. Właścicielkę proszę o kontakt. :) -
-
il crisantemo
w imieniu koleżanki:
zgubiła książkę "Zeno Cosini" dzisiaj wieczorem w budynku na Oboźnej 8. książka jest niestety z biblioteki.
kontakt: http://grono.net/users/210659/detai... -
il crisantemo
-
Coma
Zgubiłam kolczyk na Otrzęsinach 18 X w Pańskiej 97 - długi, srebrny z przezroczystymi kryształkami. Ma dla mnie bardziej wartość sentymentalną niż materialną. W razie czego proszę o kontakt na priv. Ostatecznie jestem skłonna przewidzieć nagrodę... :] -
He ran into my knife 10 times
znaleziono przy mimie polise na zycie Allianz Magdy Domanskiej. zna ja ktos? -
Doman
Chmm... Nie przypominam sobie, żeby siostra jakąś polisę wykupowała ;) -
He ran into my knife 10 times
-
zegler(-poleska)
-
Kinia
Zgubiłam niebieską tekturową teczkę zawierającą m.in kserówki z zakresu historii średniowiecznej, teksty z cyrylico-podobnymi bukwami, notatki z wykładów...
Nie wiem, gdzie to mogłam zostawić, dlatego piszę na gronie UW. A nuż ktoś widział :) -
Marta
moj chlopak zgubil zeszyt do jez. baskijskiego.nie wiem gdzie, ale mial zajecia z geomorfologii...moze ktos znalazl?? -
gosz_
Ludziszcze Drogie i Kochane!
Zagubilam rekawiczki cale dwie - czarne, skorzane, ocieplane gdzies w barakach B lub C na Kampusie na Ochocie.
Z wzorkiem mniej wiecej takim jak na uobrasku.
Ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie - wiadomosc na prv! -
Kinia
a tam rękawiczki; p kupisz sobie nowe; P
a moje notatki i materiały z czeczeńskiego; (((( albo zeszyt do baskijskiego- bezcenne :D -
znalazlam zdjecie legitymacyjne w ksiazce z buwu " intensywny kurs jezyka nowogreckiego" Borowskiej.
-
Zginął mały, czerwony, skórzany portfel z całą zawartością (wliczając w to wszystkie moje dokumenty: legitymację studencką, dowód osobisty, karty płatnicze - już nieważne zresztą, zablokowałam natychmiast- itd), która dla mnie jest wprost bezcenna, a nikomu innemu na nic się nie przyda (w środku były też pieniądze na opłaty telekomunikacyjne i światło/gaz, ale nie łudzę się, że ktokolwiek zwróci mi pieniądze, nawet gdybym miała w wyniku umrzeć z głodu...) oraz telefon komórkowy sony ericsson K510i, czarny.
-
redlik
zginęły klucze do mieszkania, były zaczepione na niebieskiej smyczy Wydziału Prawa i Aministracji...najprawdopodobn iej gdzieś na Krakowskim Przedmieściu, Kampusie UW, bądź w drodze na ulicę Lipową (do nowego BUW-u).
Jeśli ktoś je znalazł, to bardzo proszę o kontakt na priva. Nie pożałuje swojego dobrego uczynku.
pozdrawiam -
gdzieś na końcu świata
znalazlam 1 kolczyk,raczej wlasnej roboty z zielonymi koralikami, wiszący. w IINiSB na Nowym Swiecie 69,przy wyjsciu. moze ktos chce odzyskac? :) -
Terry What
>redlik napisał
>zginęły klucze do mieszkania, były zaczepione na
>niebieskiej smyczy Wydziału Prawa i
>Aministracji...najprawdopodob niej gdzieś na Krakowskim
>Przedmieściu, Kampusie UW, bądź w drodze na ulicę
>Lipową (do nowego BUW-u).
>Jeśli ktoś je znalazł, to bardzo proszę o kontakt na
>priva. Nie pożałuje swojego dobrego uczynku.
>pozdrawiam
będąc dziś w buwie moja koleżanka znalazła klucze zaczepione na niebieskiej smyczy i wiem, że zostawiła je u szatniarza więc może to te? Pozdrawiam i życzę znalezienia zguby.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne