-
Juyon
wchodzisz brama idziesz w prawo i zaraz po przejsciu bramy z bankomatem w prawo (latwo przeoczyc) w kazdym razie ja tam bylem jak mowilem jakis miesiac temu ale dowiedzialem sie tylko ze narazie nie mozna z tym nic zrobic a czy teraz ci sie uda zalatwic to tez jestem ciekaw -
Lucek
"Skorzystajcie z okazji ponieważ zawieszenie poboru w 2009 lub 2012 r. nie ma nic wspólnego z wypełnianiem obowiązku obronnego."
A co to jest obowiązek obronny? Chodzi o obronę kraju w przypadku wojny czy o co? -
Piotr
To jest gdzieś w konstytucji. W związku z tym że kobiety i mężczyźni w Polsce są równo traktowani, my mamy konstytucyjny obowiązek obronny. Chodzi tam o obronę w czasie wojny i o przeszkolenie wojskowe w czasie pokoju (czytaj: skoszarowanie na rok, lub ten kurs, fart że przed 30 Ciebie nie wezmą, lub bycie jedynym żywicielem rodziny).
Może ktoś z Prawa sie wypowie jak tam kochana konstytucja o tym mówi? -
marcin
-
-
Леонид Брежнев
-
Anonim
>Леонид Брежнев napisał
>do wojska musi pójść każdy!
A jak nie ... to przynajmniej do mnie na służbę zastępczą ... -
Lucek
Jajca se robicie a to ważne temat, bo po co sie tluc na szkolenie na te 9 miesiecy jak mozna na 6 tygodni? :> -
Piotr
Do mnie nie doszedł mail z książką którą miał wysłać nam ten nasz genialny pułkownik od szkoleń. Do kogoś doszedł? Jeśli tak to podeślijcie na piotrek.siejda@gmail.com -
Anonim
ja też bym prosił rafal-dolecki@o2.pl :) a tak przy okazji to czy już ktoś był na jakimś wykładzie?? chodzi mi o zagadnienia jakie koleś miał podawać odnośnie egzaminu -
Piotr
Powiedział, że trzeba się nauczyć z podręcznika a dodatkowo to co było na wykładzie. Taka uwaga - wystarczy być na jednym wykładzie bo każdy jest taki sam. -
Piotr
-
Scarabeo
Mam pytanie..dostal juz moze ktos ten podrecznik ?
Jesli tak, to czy moglbym prosic o kopie ?; >
pieki3@wp.pl
Dziekuje na zas; )
Pzdr -
Scarabeo
Mam pytanie..dostal juz moze ktos ten podrecznik ?
Jesli tak, to czy moglbym prosic o kopie ?; >
pieki3@wp.pl
Dziekuje na zas; )
Pzdr -
Piotr
-
Krulec
-
Piotr
LOL czytać ze zrozumieniem :] choć dzięki za dobre chęci :P
Mowa jest tutaj o tym, że płk. prowadzący to szkolenie miał przesłać nam jakiś podręcznik, czego nie zrobił. -
Arisa
Czarek jak zawsze ogarnięty =P Nie no - dobra, przesadzam =P
A tak poważnie to można by zadzwonić do tego faceta też w tym celu... -
Anonim
dla spragnionych wiedzy oczekiwany podręcznik
http://www.sendspace.pl/file/4uDaT0... -
Piotr
-
Arisa
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne