- 1
- 2
-
Shin'setsu
Czy ktoś może mi powiedzieć, czy do zarejestrowania się w BUWie wystarczy legitka, czy trzeba przynieść też indeks. I czy koniecznie trzeba przyjść tam osobiście, czy można załatwić to przez kogoś, dając jakieś upoważnienie? Chodzi o osobę na 4 roku studiów; )
Będę dźwięczna za szybką odpowiedź :))
-
Anonim
-
(: ania :)
Konieczny jest też indeks. Przynajmniej był w zeszłym roku. Hmm.. jak jest z załatwianiem rejestracji przez kogoś to nie wiem, ale sądzę, ze lepiej wybrać się samemu, jak najbardziej z rana, to może kolejka nawet nie bedzie strasznie wielka;P -
Anonim
-
-
(: ania :)
z tego, co pamiętam, to nie robią zdjęcia, bo kartę wgrywaja na legitymację... -
Shin'setsu
No tak, to już nie te czasy; ) Ale ciekawa jestem czy w związku z tym można przez kogoś sobie tę kartę wyrobić. Tylko ten indeks wadzi, bo go jeszcze nie oddał sekretariat; p
Bardzo Wam dziękuję za odpowiedź :) -
b.
I te 9 zł na kartę to już chyba niepotrzebne, skoro wszystko jest na ELS...?
http://www.buw.uw.edu.pl/index.php?... -
Anonim
Potrzebny jest dowód osobisty, index i legitymacja UW, która po zapisaniu się jest jednocześnie kartą biblioteczną. Nie potrzebujesz więc pieniędzy, nie zrobią Ci też zdjęcia na miejscu :) -
Życie jest cudem
a wiecie może...
czy jak w ELS jest wczytana karta biblioteczna to można też w nią (ELS) wczytać bilet ZTM? czy to za dużo szczęścia naraz; D -
państwo Héjj :-)
tak istnieje taka możliwość. możesz poprosić o "wbicie" na nią karty ztm -
Życie jest cudem
i to nie przeszkadza jedno drugiemu? tzn można mieć naraz biblioteczną i ZTM?; ) -
Anonim
-
Życie jest cudem
o tak! i każdemu 100dentowi przysługiwałaby mała sumka na początek :D -
Anonim
o ile mi wiadomo, ELS może być jednocześnie używana jako: karta do biblioteki, karta do parkomatów, karta na bilety ztm i wejściówka do akademika. no i oczywiście legitymacja (; -
Anonim
-
SĄSIAD
-
Anonim
-
Mahoń.
>SĄSIAD napisał
>szkoda że zniżek w pubach na to nie ma; )
w niektórych pubach po okazaniu legitymacji studenckiej są znizki :D
chocby equilibrium (czy jakos tak). -
Anonim
ej, w niektórych zakładach fryzjerskich po okazaniu legitymacji jest -10% :D -
Anonim
W Dominium Pizza jest 50% zniżki dla studentów UW, ale to chyba już wszyscy wiedzą :]
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne