Uniwersytet Warszawski [17258]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Shin'setsu

Czy ktoś może mi powiedzieć, czy do zarejestrowania się w BUWie wystarczy legitka, czy trzeba przynieść też indeks. I czy koniecznie trzeba przyjść tam osobiście, czy można załatwić to przez kogoś, dając jakieś upoważnienie? Chodzi o osobę na 4 roku studiów; )
    Będę dźwięczna za szybką odpowiedź :))
  • Anonim

Trzeba miec indeks i 9 zl na kartę.
  • (: ania :)

Konieczny jest też indeks. Przynajmniej był w zeszłym roku. Hmm.. jak jest z załatwianiem rejestracji przez kogoś to nie wiem, ale sądzę, ze lepiej wybrać się samemu, jak najbardziej z rana, to może kolejka nawet nie bedzie strasznie wielka;P
  • Anonim

Trzeba być osobiscie bo na miejscu zdjecie robia; ]
  • (: ania :)

z tego, co pamiętam, to nie robią zdjęcia, bo kartę wgrywaja na legitymację...
  • Shin'setsu

No tak, to już nie te czasy; ) Ale ciekawa jestem czy w związku z tym można przez kogoś sobie tę kartę wyrobić. Tylko ten indeks wadzi, bo go jeszcze nie oddał sekretariat; p
    Bardzo Wam dziękuję za odpowiedź :)
  • b.

I te 9 zł na kartę to już chyba niepotrzebne, skoro wszystko jest na ELS...?

http://www.buw.uw.edu.pl/index.php?...
  • Anonim

Potrzebny jest dowód osobisty, index i legitymacja UW, która po zapisaniu się jest jednocześnie kartą biblioteczną. Nie potrzebujesz więc pieniędzy, nie zrobią Ci też zdjęcia na miejscu :)
  • Życie jest cudem

a wiecie może...
    czy jak w ELS jest wczytana karta biblioteczna to można też w nią (ELS) wczytać bilet ZTM? czy to za dużo szczęścia naraz; D
  • państwo Héjj :-)

tak istnieje taka możliwość. możesz poprosić o "wbicie" na nią karty ztm
  • Życie jest cudem

i to nie przeszkadza jedno drugiemu? tzn można mieć naraz biblioteczną i ZTM?; )
  • Anonim

Szkoda, że jeszcze nie może być dodatkowo kartą bankomatową :D
  • Życie jest cudem

o tak! i każdemu 100dentowi przysługiwałaby mała sumka na początek :D
  • Anonim

o ile mi wiadomo, ELS może być jednocześnie używana jako: karta do biblioteki, karta do parkomatów, karta na bilety ztm i wejściówka do akademika. no i oczywiście legitymacja (;
  • Anonim

XXI wiek, nie pogadasz
  • SĄSIAD

szkoda że zniżek w pubach na to nie ma; )
  • Anonim

takie małe, a daje tyle radości :>
  • Mahoń.

>SĄSIAD napisał
    >szkoda że zniżek w pubach na to nie ma; )

w niektórych pubach po okazaniu legitymacji studenckiej są znizki :D
    chocby equilibrium (czy jakos tak).
  • Anonim

ej, w niektórych zakładach fryzjerskich po okazaniu legitymacji jest -10% :D
  • Anonim

W Dominium Pizza jest 50% zniżki dla studentów UW, ale to chyba już wszyscy wiedzą :]
  • 1
  • 2
| |

dla byłych, przyszłych i obecnych studentów UW (; PS: czytamy regulamin...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (25)