Uniwersytet Warszawski [17258]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Piotr

Hmmm no to widzę, że zmieniamy ton na naukowy. Choć już traciłem nadzieję, że taki sie tu pojawi...

Masz rację - samo osłabienie giełdy nic nie znaczy. Ale tutaj chodzi o spadek indeksów o około 20% względem tego co było przed 4-6 miesiącami. Nadal można powiedzieć, że to mało...
    No ale do tego dorzuć jeszcze inflację, która jest najwyższa od 3 lat...
    Deficyt mamy rzeczywiście bardzo mały. Dodatkowo jego przyrost jest mniejszy od wzrostu gospodarczego, co kwalifikuje nas do strefy Euro. Inną sprawą, że jest to robione na sposób Grecki... W przyszłym roku nagle okaże się, że deficyt będzie większy sporo.

Przyznaję więc, że do paniki powodów nie ma. Do hura optymizmu jednak też specjalnie nie...
  • Anonim

no i co ze inflacja jest troche powyzej celu, to jest naturalna rzecz podczas wzrostu, jak place i ceny ida w gore, zadna zla oznaka.

do reszty twojej wypowiedzi nawet nie musze sie odnosic.
  • wOziU

>marcollini napisał
    >Juz wolę ich niż Pla@##$%@mę.

Oni się juz popisali!!! Dajcie spokoj..
  • Wachmistrz Nosek

Ja mam już tylko nadzieję, że w tym kraju i w tej polityce będzie choć trochę normalniej tzn bez cudacznych kandydatów na fotele ministerialne, urzędnicze; bez obrażania sie za nic(praktycznie) i bez faworyzowania jedynej i słusznej partii oraz myśli przewodnich Jarosława
  • weź to wyłącz!

>Nase napisał
    >Ja mam już tylko nadzieję, że w tym kraju i w tej
    >polityce będzie choć trochę normalniej tzn bez cudacznych
    >kandydatów na fotele ministerialne, urzędnicze; bez
    >obrażania sie za nic(praktycznie) i bez faworyzowania
    >jedynej i słusznej partii oraz myśli przewodnich
    >Jarosława

takie rzeczy to tylko w erze
| |

dla byłych, przyszłych i obecnych studentów UW (; PS: czytamy regulamin...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (25)