-
N.
No dobra... pochwalcie się, jak to jest być studentem UW ? W wyobrażeniach licealistow to szczyt marzeń. Czego oczekiwaliście idąc do tej szkoły? Rozczarowaliście się? Może wcale nie jest tak jak myśli cała Polska? Podzielcie się swoimi przekonaniami, bo bardzo chciałabym aby ktoś w końcu mnei przekonał, że UW to nie jest wcale najbardziej prestiżowa uczelnia w Polsce. :)
Pozdrawiam -
svieta
-
Krzychu-po-kielichu
Dziecko drogie, nie wiem, skąd Ci się takie rzeczy w głowie urodziły. Fakt, że UW to jedna z najlepszych uczelni w kraju - ale to jeszcze nie powód, żeby puchnąć z dumy. Pozdrawiam :) -
Anonim
niektorzy puchną...
smiech jak widze ludzi z logo UW ma koszulkach,torbach,plecakach,b yc moze i majtkach...
zaden szczyt marzen,na uw prawie kazdy moze sie dostac -
-
kopytko
>norczi. napisał
>niektorzy puchną...
>smiech jak widze ludzi z logo UW ma
>koszulkach,torbach,plecakach, byc moze i majtkach...
>
>zaden szczyt marzen,na uw prawie kazdy moze sie dostac
"Prawie" robi wielka roznice.; )
Ale swoja droga, w moim przypadku jest tak, ze w ogole nie zauwazam tego "prestizu" jakim otoczony jest nasz uniwersytet. Chodze do naszego, przeuroczo niespelniajacego zadnych wymagan bezpieczenstwa [wtajemniczeni wiedza o co chodzi], Instytutu Anglistyki i tyle. Nie zwracam na to uwagi. A ze prestiz czasem przeklada sie na dobry poziom nauczania to juz inna sprawa. :) -
Red
nie interesujcie sie prestizem UW a opinia o poszczegolnych wydzialach bo jest wszystko od perelek po totalne buble -
Anonim
to prawda wydział wydziałowi nie jest równy! więc samo UW w CV nic nie znaczy...... -
N.
-
|netspider|
-
Lady Midday
Swój wydział lub instytut to każdy może chwalić;]. Ja uważam, że mój IEiAK jest świetny, podobno IA też. -
Anonim
wydział biologii bez zarzutu
wydział pedagogiki raczej słaby, wydział zarządzania też -
She's Only Happy In The Sun
>norczi. ha escrito:
>niektorzy puchną...
>smiech jak widze ludzi z logo UW ma
>koszulkach,torbach,plecakach, byc moze i majtkach...
..Ach te specjalne okładki na indeksy z logo tejże uczelni ..;)
-
aga wu
>~ Justyna ~ napisała:
>wydział biologii bez zarzutu
>wydział pedagogiki raczej słaby, wydział zarządzania
>też
wydział pedagogiki??!! Sorry,to ze mamy beznadziejny budynek,i w korytarzu dwie osoby swobodnie nie przejda to nie powód zeby tak mówić!mi sie bardzo na pedagogice podoba :)
i dojazd tez jest fajny; ) -
Anonim
ja nie wiem, ale moja kolezanka twierdzi, że na pedagogice to się generalnie nic nie robi i luz totalny i że nic nie wymagają -
Anonim
-
aga wu
sa łatwe przedmioty i hadrkorowe(siedzę na wykładzie a nie wiem co wykładowca mówi do mnie)ale tak jest chyba na innych kierunkach.Poza tym sami sobie układamy plan wiec jak sie cche to mozna i 2 dni miec wolnego.Ale wszystko jej wzgledne.
ja w liceum bardzo marzyłam o UW ale teraz,po roku studiów jakoś przywykłam do tego i UW jednak świętościa nie jest.Jest Fajną uczelnia i tyle; ) -
Anonim
> >norczi. ha escrito:
> >niektorzy puchną...
> >smiech jak widze ludzi z logo UW ma
> >koszulkach,torbach,plec akach,byc moze i majtkach...
>
> ..Ach te specjalne okładki na indeksy z logo tejże uczelni ..;)
>
A ja nie dokonca rozumiem, z czego sie smiejecie :)
Jasne przesada jest nadymanie sie jak balon i zadzieranie nosa bo jest sie na UW.
Ale z drugiej strony co zlego w identyfikowaniu sie z swoja uczelnia? W noszeniu jego loga.
Nie chodzi nawet o robienie jakiegos atutu z bycia studentem/absolwentem UW. Ale chyba nie ma sie czego wstydzic.
Lepsze noszenie koszulek z logo swojej uczelni niz noszenie koszulek z logami podmiotow, z korymi sie nie ma nic wpsolnego; ) -
Anonim
zawsze myślałam, że UW po prostu płaci ludziom za noszenie koszulek/plecaków z tym logo; taka chodząca reklama :)
mogę się podzielić ogromnym doświadczeniem zdobytym na aż 2 wydziałach;)
analiza komparatywna przedstawia się następująco:
instytut romanistyki: bubel roku! kompletna beznadzieja pod każdym względem, nawet przyznane mi stypendium naukowe nie poprawia wizerunku tejże jednostki w moich oczach, wręcz przeciwnie;)
za to
wydział psychologii <LOVE> polecam :) -
Anonim
geologia-da sie zyc,remonty ostatnio wiec za rok/dwa bedzie juz luz
jak ktos chce miec fajne wakacje co roku za darmo to polecam
-
Брąq
ktoś mi powie coś na temat kulturoznawstwa, archeologii i etnologii? Jak ich wizerunek na tle innych się przedstawia?
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne