-
Anonim
Piszcie. Co waszym zdaniem jest lepsze? Plusy i minusy jednego i drugiego ? Jakie są? Waszym zdaniem.
jakieś ciekawe wspomnienia? akcje?
z góry dziękuję za odzew :P
info b. mi się przydadzą :] -
Paweł
Plusy Akademika:
-poznaję się dużo fajnych i ciekawych ludzi
-akademiki są blisko niektórych wydziałów więc można mieć blisko wydział
-zawsze jest co robić, nioe nudzisz się, jest z kim wypić i poimprezować
Minusy:
-karaluchy (nie we wszystkich akad)
-brud
-syf
-brzydkie prysznice
-grzyb na ścianach
-dla mnie szokiem było że mieszkam z kimś w pokoju bo zawsze miałem sam pokój w domu
-jeśli trafisz na brudne/pojebane koleżnaki w pokoju to życie w akademiku jest koszmarem
-mało prywatności
-niski standart akademików
-wysokie prawdopodobieństwo że trafisz kogoś pojebanego w pokoju
-wysokie prawdopodobienstwo że obok w pokojach mieszka ktoś pojebany
-i wiele wiele innych
Ogólnie życie w akademiku to bardzo ciekaawe doświadczenie i polecam, ja w tym roku mieszkałem więc wiem co mówię, jednak za rok przeprowadzam się na stancję bo na dłuższą metę życie w akademiku męczy. Jeśli trafisz na spoko ludzi to może być zajebiście w akademiku ale jak nie to zwała, podobnie jest ze stancją, jak masz spoko ludzi z którymi się dogaduje to jest ok, jeśli nie to takie mieszkanie też będzie męczyć. A poweim szczerze że trudno trafić ludzi z ktorymi dobrze się dogadasz :) -
monia
dziewczyno, tylko do akademika! chcesz mieszkac obok starych babc?! nie bedziesz musiala sama nosic walizek ani zakupow :D a jak sie postarasz to i sprzatac za ciebie beda:D studia sa po ty by poznawac ludzi.na stancje bedziesz miala jeszcze czas; ) -
kopytko
-
-
Anonim
dokładnie. i to najlepiej wynajem kawalerki samotnie. jedynym minusem sa koszty i czasami sasiedzi z bloku -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
zapomniałeś o wysokim prawdopodobieństwie mieszkania z kimś pojebany, jak tym kimś pojebanym jesteś ty sam
pozdrawiam, mieszkaniec ds4(ś.p. bo remont)
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne