Uniwersytet Warszawski [17208]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Esc

na krakowskim nie ma dermatologów. dzwoniłem w tej sprawie. na mochnackiego są.
  • Ania

więc na mochnackiego ktoś może polecić jakiegoś dermatologa?
  • KC

Czy ktoś może polecić jakiegoś dobrego (znającego się) lekarza internistę? Najlepiej na Małym Dziedzińcu. Dobra jest dr Moroz?

Ja mogę powiedzieć z pierwszej lub drugiej ręki o dwóch osobach:

dr Klimowicz <- prostudencki, ale na nie przykłada się do jakkolwiek rozumianego "leczenia", coś w typie "mów co chcesz"
    dr Nowakowska <- bardzo miła pani, ma ciekawe zainteresowania, ładny kalendarz na ścianie, skierowania do specjalisty "oddaje" z wielkim bólem, raczej niczego poważniejszego od grypy sama nie zdiagnozuje (przynajmniej z mojego doświadczenia)
  • Anonim

czy ktoś korzystał z usług stomatologa na krakowskim i może mi kogoś polecić lub stanowczo odradzić?
  • Amelius

darujcie sobie lekarza internistę na krakowskim, na Abrahama 16 jest przychodnia, która świadczy pomoc nocną i świąteczną lekarza internisty, bez łaski.
  • Martapiek

a jak to wygląda, jak bym chciała iść do publicznego lekarza poza przychodnią studencką? jakie dokumenty muszę tam zanieść? czy może wystarczy legitymacja studencka?
  • Amelius

zaświadczenie o tym, że jest się gdzieś ubezpieczonym i dowód osobisty.
  • Martapiek

dzęki, ale czy to nie jest tak, że legitymacja jest sama w sobie takim zaświadczeniem?
    przecież studenci w PL są ubezpieczeni?
| |

dla byłych, przyszłych i obecnych studentów UW (; PS: czytamy regulamin...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (25)