-
Esc
na krakowskim nie ma dermatologów. dzwoniłem w tej sprawie. na mochnackiego są. -
Ania
-
KC
Czy ktoś może polecić jakiegoś dobrego (znającego się) lekarza internistę? Najlepiej na Małym Dziedzińcu. Dobra jest dr Moroz?
Ja mogę powiedzieć z pierwszej lub drugiej ręki o dwóch osobach:
dr Klimowicz <- prostudencki, ale na nie przykłada się do jakkolwiek rozumianego "leczenia", coś w typie "mów co chcesz"
dr Nowakowska <- bardzo miła pani, ma ciekawe zainteresowania, ładny kalendarz na ścianie, skierowania do specjalisty "oddaje" z wielkim bólem, raczej niczego poważniejszego od grypy sama nie zdiagnozuje (przynajmniej z mojego doświadczenia)
-
-
Anonim
czy ktoś korzystał z usług stomatologa na krakowskim i może mi kogoś polecić lub stanowczo odradzić? -
Amelius
darujcie sobie lekarza internistę na krakowskim, na Abrahama 16 jest przychodnia, która świadczy pomoc nocną i świąteczną lekarza internisty, bez łaski. -
Martapiek
a jak to wygląda, jak bym chciała iść do publicznego lekarza poza przychodnią studencką? jakie dokumenty muszę tam zanieść? czy może wystarczy legitymacja studencka? -
Amelius
zaświadczenie o tym, że jest się gdzieś ubezpieczonym i dowód osobisty. -
Martapiek
dzęki, ale czy to nie jest tak, że legitymacja jest sama w sobie takim zaświadczeniem?
przecież studenci w PL są ubezpieczeni?