-
sylwia
>Alicja napisała:
>> dlatego proponuje moj styl rejestracji: 7:31 i wisisz na
>telefonie przez 10 minut az sie dodzwonisz, to jedyna
>mozliwosc, a to glownie dlatego ze z przychodni kojrzystaja
>nie tylko studenci ale ludzie spoza UW, co mnie lekko
>irytuje bo podobna sytuacje mialam w tamtym roku w
>pazdzierniku i ledwo sie dotoczylam do przychodni skad mnie
>elegancko wykopano :D
>
>
>Tak, tak!Wiszenie na telefonie się sprawdza, mi jeszcze
>się nie zdarzyło, żeby mnie odesłano...:/.
>Bywam u dr Nowakowskiej i jest świetna, oczywiście bez
>wylewności i spoufalania się;).
także serdecznie polecam dr Nowakowską :) -
Anonim
Warto również wspomnieć, że studenci, którzy nagle zachorują nocą (tj. od 18:00) lub też w dni świąteczne (weekendy i święta) powinni jechac na Banacha do szpitala do punktu świątecznej i nocnej pomocy medycznej.
To tak na wszelki wypadek wpisalam bo do przychodni na Krakowskim trudno sie dodzwonic,a w internecie takiej (czasem bardzo waznej) informacji nie ma. -
Iga
a ja mam takie pytanie- czy aby dostać się do gabinetu zabiegowego na zrobienie szczepienia trzeba się wcześniej zapisać? byłam nam kiedyś u lekarza więc kartę mam założoną. -
-
Shin[wa]
Czy ktoś mógłby mi podać jakiegoś linka, pod którym znalazłabym spis gdzie, jaki i o której godzinie przyjmuje jaki lekarz? Chciałabym się zapisać do przychodni u nas, na Krakowskim, tylko nie wiem czy mogę, skoro jestem zapisana już u nas na Ursynowie. Wizyty są bezpłatne może? Chodzi mi o ginekologa i pierwszego kontaktu głównie. -
Anonim
>Shin[wa] napisała:
>Czy ktoś mógłby mi podać jakiegoś linka, pod którym
>znalazłabym spis gdzie, jaki i o której godzinie przyjmuje
>jaki lekarz? Chciałabym się zapisać do przychodni u nas,
>na Krakowskim, tylko nie wiem czy mogę, skoro jestem
>zapisana już u nas na Ursynowie. Wizyty są bezpłatne
>może? Chodzi mi o ginekologa i pierwszego kontaktu
>głównie.
niestety, nie ma takiego linka. Chociaż uważam, że to powinno byc dodokladnie rozpisane w internecie.
wizyty są bezpłatne dla zapisanych do przychodni. Nie wiem, czy możesz :/.
ginekolog przyjmuje bardzo różnie (w piatki w ogole nie), a lekarzy pierwszego kontaktu jest paru - dr Moroz przyjmuje bodajze codziennie od 9 do 14, a reszty nie wiem.
Dzwonic tam to wlasciwie nie ma sensu, lepiej tam sie udaj, zobacz, wypytaj. -
pocałuj żabkę w łapkę
-
Malwa
Mam pytanko czy wystarczy mieć przy sobie tylko legitymację studencką przy zapisie do lekarza( składaniu deklaracji). Ktoś był u lek. Spopowskiego, Skopowskiego czy jakoś tak na Krakowskim, polecacie? -
Karola
Jak składasz deklaracje to tylko z legitymacją, ewentualnie też z dowodem
-
Aniaa
Odgrzebuję temat, jako że chciałabym zapytać do jakiego lekarza warto się udać dr Nowakowska, która była polecana już z tego co mi wiadomo nie przyjmuje. Trafiłam do dr F. i wolałabym już tego nie powtarzać... Czy nie będę miała problemu ze zmianą lekarza?
Z góry dziękuję.
Możliwości są takie:
Lek. med.
Małgorzata Forysiak
Lek. med.
Elżbieta Jarosławska - Lelito
Lek. med.
Zbigniew Klimowicz
Lek. med.
Stanisława Łukasik
Lek. med.
Zofia Niwińska
Lek. med.
Grażyna Płaźnik
Lek. med.
Wanda Sikora
Lek. med.
Anna Wieczyńska
-
Marta Michalska
Studencie Uniwersytetu Warszawskiego!
Wypowiedz się o Akademickiej Służbie Zdrowia!
Pochwal, skrytykuj, podziel się przemyśleniami... Każdy głos jest ważny.
Wyniki badania wykorzystamy podczas prac nad Raportem Studenckim na Senat Uniwersytetu Warszawskiego.
Ankieta dostępna jest pod adresem: http://www.an kietka.pl/ankieta/37216/akadem icka-sluzba-zdrowia.html
Prosimy o przekazanie tej informacji znajomym studentom. -
bo ja jestem Monika!
Chciałabym się zapisać do okulisty, możecie mi powiedzieć co dokładnie mam zrobić, aby to uczynić?; -) -
-D------
czy obecni studenci pierwszego roku z innych wydziałów ( nie z WGiSR) dostali książeczki zdrowia? czy one w ogóle jeszcze istnieją ? a i czy ktoś może szczepił się w przychodni UW w wieku 19 lat na błonicę i tężec? ( ostatnie ze szczepień obowiązkowych) i może mi coś na ten temat powiedzieć? dzięki -
Ania
Żeby korzystać z usług akademickiej służby zdrowia wystarczy być studentem uw, niekoniecznie zameldowanym w Warszawie? :P tak pytam... na wszelki wypadek. -
-
Anonim
>Anna napisała:
>Żeby korzystać z usług akademickiej służby zdrowia
>wystarczy być studentem uw, niekoniecznie zameldowanym w
>Warszawie? :P tak pytam... na wszelki wypadek.
tak:). Musisz mieć przy sobie dowód ubezpieczenia - książeczkę zdrowia z aktualną pieczątką. -
Malwa
-
K8
mam problem- potrzebuje wizyty u urologa poniewaz przeziebilam pecherz i mam problemy. gdzie powinnam sie udac? czy koniecznie musze miec ze soba dowod ubezpieczenia? jezeli go nie mam czy pozostaje mi tylko lekarz prywatny? -
Ana
Znacie dobrego dermatologa w Warszawie? Korzystał może ktoś już z tego typu usług i mógłby kogoś polecić? Byłabym bardzo wdzięczna za opinie;) -
Agulina
-
Fabian Koltz
ja wyczaiłem ostatnio coś takiego:
http://www.akamedik.com/
też przychodnie dla studentów. nie byłem jeszcze, ale może sprawdzę - szukam lekarza pierwszego kontaktu w wawie dla studentów, wiec przychodnia studencka mnie interesuje.
pozdrawiam -
Ania
ktoś był, u któregoś z dermatologów na krakowskim? musze się wybrać,ale ciągle sie wacham czy jest sens do przychodni akademickiej.