-
Asia
Szukam osób które zdawały język angielski, cz. ustną w komisji Hamela/Przewłoka i czują się oszukane/źle potraktowane. Proszę o kontakt na priv.
Czy ktoś jest w stanie mi powiedzieć jak wyglądają kwestie ocen z egzminów - tzn. od ilu procent jest jaka ocena? -
aa aaa
to drugie nazwisko jakbym kojarzył z czerwca (głowy nie daję) , i faktycznie ocenę dały zaniżoną
punktacja z księżyca (tajna)
tak naprawdę jak masz 4 z pisemnego to 3,5 po ustnym i odpowiednio dla innych ocen
w ogóle to sobie jaja robiły po opóźnieniu 15 min. poinformowały mnie że idą sobie na obiad i wróciły jeszcze spóźnione
co zadała jakieś pytanie i zaczynasz coś mówić to cię w ogóle nie słucha tylko się wcina, wydaje się że się zastanawia nad własną wypowiedzią dłużej niż ty itd. .. (jeśli tak to ta sama osoba). Masz dziwne wrażenie jakby to ona się uczyła dopiero .... . Nagle ci mówi, że już dziękuje ledwo po 2 zdaniu od opisu tekstu a innym zadawali po 5 pytań.
w innych komisjach szło szybko, gładko i wszyscy mieli lepsze oceny ....
do tej oceny trzeba się przyzwyczaić (i liczy się do średniej stypendialnej mimo regulaminowi studiów taka ciekawostka) w końcu to jedyny egzamin do którego nie trzeba się uczyć ... . -
Asia
U mnie jest grubsza sprawa. Dyskryminacja ze względu na kierunek studiów i bardzo nieprzyjemne komentarze dot. kierunku studiów. Poza tym zarzut ściągania na pisemnym (we wrzesniu zdawałam i miałam słaby wynik, a teraz poprawiłam o ponad 30 punktów - jak zobaczyły wynik, to uznały, że na pewno nie pisałam samodzielnie i za to obiżyły mi ocenę na ustnym). Generalnie z pisemnego 4,5 wychodziło, po ustnym wyszłam z całościowym 3.
-
ola
Mam pytanie dotyczące niezdanego egzaminu pisemnego w tegorocznej sesji zimowej.
Czy egzamin musze poprawiać przymusowo w poprawkowej sesji w marcu czy mogę go poprawiać w sesji letniej w czerwcu? Czytałam zasady przystępowania do egzaminów na stronie certyfikacji i z mojego toku rozumowania wywnioskowałam, że mogę sobie wybrać albo sesję marcową albo czerwcową. Jeśli się mylę, to niech mnie ktoś oświeci; )
Pozdrawiam -
-
"MojeLalkiPoruszaneSiłąWyobraźni
szukam osób, które zdawały w sesji marcowej poprawkowej C1 z angielskiego...potrzebuję namiarów na osoby, które przeprowadzały egzamin.
Pilnie!
Bardzo, bardzo proszę o pomoc! -
Paulinka :)
ma ktoś moze egzaminy z angielskiego z B1 z ubiegłych lat?? bo w dziekanacie juz nie mozna ich dostac;/ byłabym wdzieczna.... pawlinka86@op.pl -
Bardzo Potrzebująca Pomocy
witam
pilnie poszukuję osoby, która zdaje w najbliższej sesji letniej egzamin z języka angielskiego na poziomie B2, na uw. potrzebna pomoc. cena do ustalenia - zainteresowanych proszę o kontakt.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne