-
Kamilla
Czy wiecie jak dojść do Starej Szkoły Języków Obcych? W internecie znalazłam adres Nowy Świat 69, ale nie kojarzę gdzie to tam jest. Czy mógłby mi ktoś w jakiś prosty sposób wyjaśnić jak tam trafić? -
krzysiek
Jakos nikt nie odpiuje wiec ja napisze tak bardzo bardzo ogolnie bo bylem tam tylko raz i dosc dawno; ) ogolnie jak wejdziesz przez brame glowna na teren kampusu, idzesz przed siebie i skrecasz za pierwszym ciagiem budynkow w lewo, pozniej idziesz wzdluz budynu i na koncu, po lewej stronie jest wejscie do tej szkoly jezykow obcych. Jesli zupelnie pokrecilem to niech ktos poprawi; ) -
Helena 'Elbereth' Sobol
No ale to jest Krakowskie, i w dodatku to jest chyba raczej ta 'nowa' SJO, nie? -
Kamilla
To na pewno jest nowa... Ja się dowiedziałam że "stara" to jest na Wydziale Stosowanych Nauk Społecznych... To jest chyba to samo wejście co dziennikarstwo tylko że nie w prawo a w lewo... ale czy to tam to nie wiem... A jutro rano muszę tam trafić; / -
-
mart.s
to jest na tyłach NŚ 69. możesz wejść głównym wejściem, przejść na tyły budynku i tam szukać :) -
ewel.
-
Marta
-
Aleksandra
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne