-
Anonim
Dziś miedzy godz. 13.30 a 14.00 ukradłeś mi pieniądze w stołówce uniwersyteckiej. Mam nadzieję, że były Ci potrzebne na jedzenie, albo leki, bo w innym przypadku jesteś po prostu Świnią(!!!)... choć tak naprawdę żaden argument nie powinien usprawiedliwiać Twojego postępowania. Inni muszą pracować wiele godzin na to co Ty zabierasz im w jednej chwili. Myślę, że nie zmartwi Cię fakt, iż pamiętam jak wyglądasz, a bohaterstwo i odwaga jakimi się dziś wykazałeś sprawią, że nie będziesz miał problemu żeby spojrzeć mi w oczy, kiedy znowu spotkamy się na stołówce.
Pozdrawiam
Karolina -
Anonim
-
1298145
jeśli bardzo potrzebne to ja bardziej proponuję zebrać ale nie chłopa tylko po złotówce, dwie i koleżance przekazać w ramach wzajemnego wsparcia studentów :)
a złodzieja karma rozliczy -
wp
o wreszcie temat dla mnie.
Mam pytanie.
Gdzie jest stołówka uniwersytecka?
Ilekroć jestem na Krakowskim, patrzę na drogowskazy, ale stołówki znaleźć nie mogę, wiem już gdzie jest Instytut Archelogii ale gdzie jest stołówka i jakie tam ceny? -
-
Anonim
Zaraz przy wydziale polonistyki(wejscie od Oboźnej)...mnie obiad kosztował całkiem sporo:P -
józio
http://www.uw.edu.pl/strony/map1/zo...
nr 4, niewielki budynek kryty czerwona dachowka; obiad abonametowy to 8 zl, kupujac oddzielnie wyjdzie pewnie 10-12 (np. zupa 3, kotlet 4, itd.) -
wp
-
Anonim
Ponoć ofiary kradzieży mają +20 do karmy z konta złodzieja. Zawsze jakiś pozytyw.
;) -
Arisa
-
yacol
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne