-
verqu
Od początku maja do wynajęcia pokój w mieszkaniu na Ochocie.
Pokój jest umeblowany (łóżko, komoda, stół, krzesło, regał, lampka x2, żyrandol, karnisz, roleta), nieprzechodni. W mieszkaniu znajdują się potrzebne akcesoria - pralka, lodówka z zamrażalką, kuchenka z piekarnikiem.
Dobry dojazd do uczelni: UW, SGH, PW, WUM, APS i nie wiem, jakich jeszcze. Blok stoi tuż przy skrzyżowaniu Bitwy Warszawskiej, Banacha i Grójeckiej. Tramwaje: 1, 7, 9, 14, 15, 25, autobusy: 136, 154, 167, 172, 186, 191, 414, 208, 521. Pod nosem Hale Banacha, Rossman, Biedronka (też stosunkowo niedaleko) i bazarek.
Pokój do wynajęcia dla dziewczyny, w drugim pokoju mieszkają dwie studentki UW (polonistyka i lingwistyka stosowana). Mieszkałam tu 4 lata i naprawdę polecam. Współlokatorki są w porządku, okolica też. Poszukiwana osoba spokojna, dbająca o porządek. Imprezy w domu nie wchodzą w grę.
Koszt: 515 zł + co dwa miesiące prąd i gaz (wg zużycia), woda co pół roku wg licznika; kaucja 500 zł
Kontakt pod nr: 697 758 347 lub e-mail w_paluch@wp.pl (do mnie - Weronika) lub e-mail do jednej z dziewczyn, która tu mieszka: aleksandra.lech.89@gmail.com
Zapraszamy! -
Aleksandra
Mam do wynajęcia nieprzechodni pokój jednoosobowy na bliskiej Woli, ul. Płocka. Dojazd do centrum zajmuje ok 20 min, dojazd do UW 20min, do metra 15min- bezpośrednie autobus/tramwaj.
Pokój jest niewielki, ale wystarczająco duży, aby pomieścić w nim niezbędne rzeczy :). W pokoju nie ma mebli(mogę pożyczyć materac na początek :)). Za to przedpokoju znajduje się duża szafa, w której bez problemu można pomieścić swoje ubrania. Kuchnia i łazienka nowe, w bardzo dobrym stanie. Na wyposażeniu są wszystkie niezbędny sprzęty agd. Mieszkanie jest w bardzo dobrym stanie. W mieszkaniu są jeszcze dwa pokoje,w ktorych mieszkaja student i studentka.
Cena to 700zł co miesiąc (internet już wliczony) + rachunek za prąd co 3 miesiące ok 60zł i za gaz co 2 miesiące ok 10zł.
Pokój dostępny od 1maja.
Jeżeli jesteś zainteresowany to dzwoń: 606 780 341, bądź email: aowczarek3@gmail.com
Mogę wysłać zdjęcia.
Pozdrawiam, Ola! -
Kamis
Jeżeli jesteś osobą, która dba o porządek- w ścisłym znaczeniu słowa „dba” - nie pozornie, szanujesz prywatność innych, co warte podkreślenia – nie palisz papierosów ani nie urządzasz głośnych imprez w lokalu, a mieszkanie traktujesz jako ostoję spokoju, w której można się zrelaksować i odpocząć od zgiełku dnia codziennego to oznacza, że OGŁOSZENIE JEST WŁAŚNIE DLA CIEBIE!!
W szczególności poszukujemy – ja i mój współlokator, obaj studenci 4 roku – studiującej dziewczyny, która spełnia powyższe kryteria, a zarazem jest komunikatywna, miła, przyjacielsko usposobiona, krótko – ważne aby atmosfera w domu była jak najlepsza. Jeżeli nie jesteś kobietą – nie martw się! Nie przekreślam mężczyzn, wszystko zależy od tego jaką jesteś jednostką – zrobisz pozytywne wrażenie, jesteś na poziomie – pokój jest Twój!
Teraz kilka słów na temat lokalu... Mieszkanie znajduję się w doskonałej lokalizacji – 2 przystanki od METRA RATUSZ ARSENAŁ (jakieś 10 min drogi), jeden do STAREGO MIASTA – podróż na Kampus Uniwersytetu trwa średnio 15 – 20 min. Tuż pod nosem jest Dworzec Wileński, z galerią handlową wewnątrz, gdzie czynić można zakupy wszelkiego rodzaju. Lokal mieści się na 9 piętrze 11 piętrowego bloku przy ulicy Panieńskiej 1a. Powierzchnia pokoju, który jest przedmiotem wynajmu liczy około 10 m2. Jest w nim łóżko, krzesło, fotel i świeżo zakupiona meblościanka z szafą. Na fotografiach widać jak wyglądają pozostałe pomieszczenia w mieszkaniu, także pozwolę sobie pominać szczegóły w opisie.
Koszty związane z wynajmem pokoju są następujące:
600 zł – jest to czynsz, kierowany do właściciela lokalu,
24 zł – koszt usługodawcy internetowego,
około 90 zł - czynsz do wspólnoty mieszkaniowej,
raz na dwa miesiące opłata za media – około 45 zł.
POKÓJ BĘDZIE WOLNY OD 1 MAJA BR.
W razie pytań i w celu umówienia się na „wgląd w lokal” proszę telefonować pod numer 506 – 227 – 910 bądź kontaktować się poprzez grono.
-
... OlGa; ] ...
Pokój (20m2) dla jednej lub dwóch osób, do wynajęcia w mieszkaniu 3-pokojowym, z kuchnią i dwiema łazienkami.
ul. Alternatywy 4
Ursynów
Dojazd:
metro stacja Imielin
autobusy: 148, 179, 185
Kontakt:
+ 48 22 402 37 55
+ 48 795 218 480 -
-
ania
Mam do wynajęcia miejsce w pokoju 2-osobowym dla STUDENTA. Pokój jest w pełni umeblowany (łóżko, szafa, tv, biurko itp.), jasny i przestronny. W mieszkaniu są 3 pokoje, kuchnia oraz oddzielna łazienka i toaleta, wyposażone jest we wszystkie niezbędne urządzenia (pralka, kuchenka gazowa, odkurzacz, lodówka, mikrofalówka itp.). W pobliżu znajdują się przystanki Bartycka i Iwicka skąd bardzo szybko można dostać się do Centrum lub innej części Warszawy. Mieszanie znajduję się na ul. Podchorążych 41 (I piętro) i obecnie zamieszkiwane jest przez 4 studentów (dwie dziewczyny - polonistyka i historia sztuki oraz dwóch chłopaków - politechnika). Opłaty to 440 zł + rachunki (ok 55 zł) + internet (14 zł) oraz kaucja zwrotna w wysokości miesięcznego czynszu.. Miejsce jest wolne od 1 maja. kontakt 798 160 393// 515 746 941. Zdjęcia przesyłam na maila
aniakoss@poczta.onet.pl -
magda!
POKÓJ DO WYNAJĘCIA OD MAJA!
Samodzielny pokój na zamkniętym osiedlu z dostępem do przestronnego balkonu.
Kuchnia oraz łazienka w pełni wyposażone.
W przedpokoju duża szafa wnękowa.
W okolicy sklep monopolowy 24h, sklep spożywczy, stacja benzynowa,market TESCO24h - bardzo dobra lokalizacja - niedaleko Dworzec Wileński.
Szybki dojazd do Centrum, przystanek autobusowy pod blokiem, blisko metro Ratusz Arsenał.
Pokój można przemalować.
Chcesz zobaczyć, zadzwoń 534819170 :)
Cena 800zł z opłatami. -
oluś
Poszukiwani/poszukiwane: lokatorzy/lokatorki
Cześć! Jestem uroczym i przytulnym 3-pokojowym mieszkankiem na Pradze Południe.
Szukam nowych mieszkańców DO DUŻEGO 2-OSOBOWEGO POKOJU.
2-osobowy, przytulny, w mieszkaniu studenckim, wolny od zaraz!
W pozostałych pokojach mieszkają 2 sympatyczne studentki.
Moje atuty:
• Idealne wymiary: 55m2
• Bogate wnętrze: mebelki+pralka+lodówka+bardzo ekowidok z okna
• Świetny dojazd: do Centrum -tramwaje i autobus 521, pociąg; na UW
-autobus 102; na PW –autobusy 523,515, 188, AON - 515, SWPS - 3, 135, 125
• Baaardzo przystępna cena - 550 zł + 100 zł opłaty licznikowe
• Wymarzona lokalizacja: z dala od miejskiego horroru: korków i spalin, za to wszędzie blisko - w pobliżu Placu Szembeka
(rzut beretem do sklepu, supermarketu, na siłownię, ścieżkę rowerowa, do parku i kina; )
Dzwoń teraz: 507 145 077 -
oluś
A tak to wygląda:): https://picasaweb.google.com/onlydr... -
Lukas_peritus
Doktorant i aplikant radcowski szuka pokoju z dostępem do internetu i dogodnym dojazdem do centrum od 1 lipca 2012 r.
Bardzo proszę o kontakt
tel. 881 231366
gg. 1011882 -
Asia
Do wynajęcia od 1 czerwca:
pokój 1-osobowy w studenckim mieszkaniu 3-pokojowym na Rakowcu (Ochota - skrzyżowanie ul. Pruszkowskiej i Żwirki i Wigury, świetny dojazd do centrum).
Mieszkanie na 3 piętrze w 3-piętrowym budynku, wyremontowane, wyposażone we wszystkie potrzebne sprzęty (lodówka, pralka, kuchenka, internet bezprzewodowy w cenie wynajmu), rozkładowe, kuchnia widna, wc i łazienka osobno.
Pokój umeblowany (nowa szafa wnękowa, stół, łóżko, regał na książki, kanapa). W pozostałych pokojach mieszkają 3 spokojne studentki (farmacja, UW). Pokój przeznaczony dla niepalącej, nieimprezującej w mieszkaniu oraz DBAJĄCEJ O PORZĄDEK studentki. Idealne miejsce dla osoby poszukującej cichego miejsca do nauki.
Koszt: 800zl/miesiąc bez żadnych dodatkowych kosztów.
Kontakt i zdjęcia na priv oraz tel. 698 128 878 -
vaader
Do wynajęcia pokój w mieszkaniu studenckim od zaraz; )
Osiedle: Marina Mokotów (z ochroną i parkingiem strzeżonym)
Ulica: Przejazd, Warszawa
http://maps.google.de/maps?f=q&...
Metraż mieszkania: 68m2
Metraż pokoju: około 11 m2
Wyposażenie:
- w pełni wyposażona kuchnia (lodówka, mikrofalówka, kuchenka, płytka ceramiczna, dodatkowe wyposażenie agd)
- łazienka (pralka, prysznic, wanna, żelazko)
- w pokoju łóżko, biurko, szafka, stolik
- internet Wi-Fi 10/20mb
- szafa wnękowa na korytarzu
- domofon
- winda
- balkon
Mieszkanie 3 pokojowe. Docelowo 3 osoby.
Zdjęcia pokoju na mail.
KONTAKT: pan.rambo@gmail.com
-
lukasek g
http://warszawa.gumtree.pl/c-Nieruc... mieszkanie do wynajęcie, Jarosława Dąbrowskiego, Mokotów -
anoushka
Poszukuję wpółlokatorki do 3 pokojowego mieszkania przy ul. Etiudy Rewolucyjnej, niedaleko ul. Żwirki i Wigury (mokotów). Do wynajęcia jest jeden pokój, w drugim będę mieszkała ja, a salon- wspólny. Kuchnia i łazienka w pełni wyposażone. Cena ok.900zl/os. Ja jestem studentką obecnie 5 roku medycyny, nie palę. Osoby zainteresowane proszę o kontakt. -
(:Agricola:)
Do wynajęcia nowe dwupokojowe mieszkanie na Białołęce, 42m2, 1500zł
Szczegóły:
http://www.oferty.net/mieszkanie-na...
Zainteresowane osoby proszę o kontakt na numer telefonu podany na stronie.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne