-
mmrowka_z
-
Martyna
Pokój do wynajęcia na Ochocie przy pętli Szczęśliwice- widny, nieprzechodni
mieszkanie prawie 100m, IV p., dwie łazienki, garderoba, wieeelki salon z kuchnią (w pelni wyposażona -nawet jest grill) z zestawem kanapowym idealnym do przesiadywania i podziwiania widoków (stok narciarski, park Szczęśliwicki)
świetny dojazd do centrum (521, 128- pętla prosto pod domem) i w zasadzie wszędzie, bo autobusów jest sporo, 5 min piechotą tramwaje, dwie nocne linie, dwie Biedronki blisko, Żabka, 24h sklepy, dworzec zachodni
Pozostałe pokoje zajmują dwie sympatyczne studentki (Akademia Muzyczna, UW Iberystyka- czyli ja)
cena: 700zł + opłaty (prąd, internet)
Pokój na razie nieumeblowany- możliwość wstawienia swoich rzeczy, a jak nie to właściciel się tym zajmie)
do wynajęcia od zaraz!
ze względu na natłok zajęć proszę o tel po 20 lub kontakt przez mail/grono
505 775 891, mf.90@o2.pl -
Martyna
-
-
DAMIAN
Chętnie wynajmę mieszkanie dwupokojowe na Targówku przy ul. Bolesławieckiej o pow. 41m2, na 4 piętrze w budynku 10- piętrowym. Duży pokój 18m2 mały pokój 10 m2, kuchnia 5m2, przedpokój 4,5m2, łazienka 3,5m2 balkon około 5 m2 i piwnica.
Mieszkanie odnowione, klatka dodatkowo oddzielona od głównego trzonu i zamykana na klucz. Blisko znajduje się przystanek tramwajowy obsługujący linie:4,1,26,28 oraz przyst. autobusowy. Dojazd do Dworca Gdańskiego 15 min. tramwajami. W pobliżu park galeria Rembelińska, bazarek, Carefoura, Lidl i Biedronka. Umeblowanie do uzgodnienia. Cena 1300 zł + opłata administracyjna + opłaty licznikowe.
KONTAKT: kom. 510-617-960, dj_x@op.pl coś więcej piszcie;)
Zdjęcia mieszkania:
http://warszawa.gumtree.pl/c-Nieruc... -
i
Szukam spokojnej studentki do wspoldzielenia ze mną pokoju w nowym umeblowanym mieszkaniu o podwyższonym standardzie. Jestem studentką V roku prawa. W drugim pokoju mieszka studentka III roku zarządzania. Pokój jest duży, ładny, z balkonem. Mieszkanie znajduje się na Ursynowie, w spokojnej okolicy, strzeżonym, niskim bloku. Łatwy dojazd do stacji Metra Wilanowska (4 przystanki autobusem).
Pokój dostępny od zaraz.
Cena 550 zł. od osoby (rachunki już wliczone), bez kaucji.
kontakt:
Kasia: 602 741 264
Paulina: 507 978 753 -
mmrowka_z
***Pokój do wynajęcia – Warszawa Śródmieście***
Poszukuję współlokatorki/współlokatora do mieszkania studenckiego przy ulicy Czerniakowskiej 149 (niedaleko stadionu Legii). Mieszkanie jest zadbane, trzypokojowe: jeden pokój zajmuję ja (studentka UW III rok psychologia/biotechnologia), drugi studentka SGH i trzeci - pokój z oddzielną łazienką czeka na jakąś sympatyczną współlokatorkę/współlokatora :))
Mieszkanie jest bardzo przestronne (110m2),wygodne; duża, jasna kuchnia (z płytą ceramiczną), łazienka (prysznic) + łazienka „gospodarcza” (wanna, pralka). Pokój częściowo umeblowany (szafa, dwan, biurko), nieprzechodni, 16m2, połączony z oddzielną łazienką (umywalka, bidet, WC), możliwość podłączenia Internetu. Pokój wolny od zaraz.
Okolica spokojna, w pobliżu sklepy spożywcze, apteka, pizzeria, monopol, stacja Orlen.
Bardzo dobry dojazd do centrum (ok. 15min), ponadto 5 min. spacerem do parku Łazienkowskiego.
Poszukujemy osoby ceniącej porządek, niepalącej, spokojnej :))
Cena: 900zł + opłaty(woda, prąd, gaz, Internet). Mogę podesłać zdjęcia na maila.
Kontakt: karolinaziegart@gmail.com lub tel.: 792488421
***Pokój do wynajęcia – Warszawa Śródmieście***
-
Cocos
Do wynajęcia ładny, duży (ok. 25m) pokój dla dwóch osób w przestronnym, nowoczesnym mieszkaniu bez właściciela. Mieszkanie w dzielnicy Włochy, w nowym budownictwie, z dwiema łazienkami, w pełni wyposażone.
Blisko stacja kolejki SKM, która do centrum jedzie ok. 12 minut. Niedaleko również przystanki autobusowe - linie 178, 187, 189, 191, 401, 517, Z-9, N35, N85.
Poszukujemy osób niepalących.
W mieszkaniu jest internet z WiFi, w pokoju 2 oddzielne duże łóżka, biurka, krzesła, szafki, telewizor (z kablówką), dodatkowo do dyspozycji ogromna szafa zabudowana w przedpokoju.
Kuchnia wyposażona, garnki, talerze, sztućce, do dyspozycji wielka lodówka oraz indywidualne szafki.
W pozostałych pokojach mieszka dwóch młodych i sympatycznych :) chłopaków.
Pokój dostępny od 1 lutego 2012.
Cena: 475zł od osoby + opłaty licznikowe
Kontakt: tel. 669-650-100 o dowolnej godzinie :) jeżeli nie będę odbierać, proszę przesłać SMSa z prośbą o kontakt w sprawie pokoju - na pewno oddzwonię jak tylko będę mógł rozmawiać, ewentualnie ccs@vp.pl -
Kamis
Proponuję pokój do wynajęcia od 1 lutego - "wprowadzka" mogłaby się odbyć ewentualnie w ostatnich dniach stycznia.
Mieszkanie znajduje się na 9 piętrze na ulicy Panieńskiej 100 - dwa przystanki
od metra Ratusz-Arsenał, jeden od Starego Miasta.
Powierzchnia lokalu to 40m2, pokoju 10m2. Do dyspozycji kuchnia, łazienka - wysoki standard, wyposażone, zadbane.
Wynajmujący daje pełną swobodę, bez żadnych ograniczeń - oczywiście w granicach zdrowego rozsądku.
Drugi pokój zajmuję ja i kolega, preferowana jest osoba godna zaufania, lubiąca spokój, a przede wszystkim porządek!!!, która nie pali i nie urządzając głośnych schadzek, ceniąca prywatność. Mile widziana dziewczyna.
Koszty związane z wynajmem:
- koszt wynajmu 600 zł
- czynsz do wspólnoty, około 90 zł/miesiąc - taryfa letnia, 118 zł - taryfa zimowa.
- 24 zł opłata za internet - 20 mb.
- rachunki za media (raz na 2 miesiące, dzielone na 3 - zazwyczaj około 20zł/miesiąc przypadające na osobę)
Chętni proszeni są o kontakt telefoniczny 506-227-910 albo przez gg 13843260
Gorąco polecam!
Zdjęcia mieszkania w moim profilu.
-
Luiza Anita
Warszawa Śródmieście pokój do wynajęcia dla dziewczyny, studenki lub osoby pracującej
do wynajęcia pokój w mieszkaniu dwupokojowym w centrum Warszawy (plac Zbawiciela) dla dziewczyny, czynsz 800zł plus opłaty ok 130 zł (w tym internet bezprzewodowy). Czwarte piętro, winda. Widok z okna na plac. Dogodny dojazd praktycznie wszędzie, metro politechnika:) dla osoby niepalącej i bez zwierząt.
kontakt: poddasze505@gmail.com
-
Adrian Ziółkowski
Szukam dwóch współlokatorów! 480/490 zł za miejsce w pokoju w nowym budownictwie na Sadybie tuż obok Sadyby Best Mall. Szczegóły w linku.
http://warszawa.gumtree.pl/c-Nieruc...
Oferta obejmuje DWA MIEJSCA w dwóch *różnych* pokojach (do wyboru) w dwupokojowym mieszkaniu o metrażu 58 m2 bez właściciela przy ul. Konstancińskiej 2 (skrzyżowanie ul. Św. Bonifacego i Powsińskiej obok Sadyby Best Mall). W mieszkaniu są niepalący, więc potencjalni palacze - palimy tylko na zewnątrz.
(1) Miejsce w pokoju (ponad 20m2) dwuosobowym - współdzielenie pokoju z poukładanym, czystym, ugodowym, imprezującym tylko poza mieszkaniem studentem IV roku prawa - wynajem OD ZARAZ do 31 września 2012 co najmniej (chętnie dłużej)!
(2) Miejsce w pokoju (ok. 16 m2) dwuosobowym - współdzielenie pokoju z bezkonfliktowym i ugodowym studentem SGGW - wynajem od 31 stycznia 2012 do 31 września 2012 co najmniej (chętnie dłużej)!
Nowe budownictwo, budynek oddany do użytku w 2008 roku, do mieszkania się wprowadziłem w tym samym roku jako pierwszy lokator. Podwyższony standard, monitoring, ochrona, wideofon. Do mieszkania przynależy loggia. Meble w kuchni/łazienkce - nowe.
W dużym pokoju (1) mebli przynależących do mieszkania brak (tylko moje łóżko, biurko, szafa i stolik), więc wymagane są własne łóżko, biurko (szafą mogę się podzielić).
W pokoju mniejszym (2) dostępna rozkładana sofa i biurko, duża szafa PAX z Ikei do użytku postawiona w kuchni.
Kuchnia - duża, przestronna, przeszklona i jasna, ulubione miejsce towarzyskich pogawędek i nauki. Dostępne do użytku są: pralka, mikrofalówka, czajnik elektryczny, żelazko, deska do prasowania.
Budynek sąsiaduje z Sadybą Best Mall i CinemaCity/Imax. W Sadybie Best Mall jest Carrefour, w przyległej mini-galerii handlowej - Mokpol, 3 przystanki dalej - Biedronka.
Lokalizacja doskonale skomunikowana - w zasięgu zarówno Wisłostrada (Powsińska i dalej Czerniakowską - np. 185 do BUWu - wg rozkładu jazdy 16 minut z przystanku Klarysewska do Pomnika Syreny, czy też przez Gagarina 131 na Dworzec Centralny - wg rozkładu 25 minut z przystanku Goraszewska na pętlę Dworca, 180 na Krakowskie Przedmieście - wg rozkładu 26 minut z przystanku Goraszewska na przystanek Uniwersytet) jak i na trasę komunikacyjną przez Sobieskiego (np. ekspresowe E-2 - wg rozkładu 19 minut z przystanku Św. Bonifacego na przystanek Uniwersytet). Na Politechnikę Warszawską dojazd również doskonały - wg rozkładu 16 minut jadąc 131 lub 13 minut jadąc 422 do Metra Politechnika.
Cena za miejsce w pokoju mniejszym (2): 480 zł
Cena za miejsce w pokoju większym (1) : 490 zł
+ 15,5 zł za 8megabitowy internet, + rachunki za wodę/prąd wg licznika (z racji podłączenia do Elektrociepłowni Siekierki, dobrego ocieplenia budynku i szczelnych okien kwota nie powinna przekroczyć 50 zł miesięcznie). Do tego 500 zł kaucji jako zabezpieczenie. Wszelkie dodatkowe pytania proszę kierować na adres i.r.zerth(at)gmail.com albo pisać lub dzwonić pod nr telefonu 792266447.
------------------------------ -----------------
Two rooms for two additional persons to share with law and landscape architecture students. 58 square meters. One room with full furniture (16m2) for 480 zlotych per month and the other (more than 20 m2) without furniture (check IKEA or JYSK) for 490 zl (plus internet - 15,5 zl, and bills - no more than 50 zl per person per month). We keep the flat clean, we're nice and peaceful. Contact me (Adrian) by phone or mail if you need more info: i.r.zerth(at)gmail.com - phone 792266447 -
cokecokecoke!
WYNAJMĘ POKÓJ STUDENTCE!
Wynajmę w pełni umeblowany, nieprzechodni , 12metrowy pokój. Pokój znajduje się w trzypokojowym mieszkaniu (zamieszkiwanym przez 2 studentki UW i SGH). Mieszkanie było remontowane około 3 lata temu i jest w bardzo dobrym stanie.
Mieszkanie mieści się na ulicy Międzynarodowej (saska kępa). Około 200 m od bloku jest przystanek Park Skaryszewski. Dojazd na kampus UW zajmuje 15 minut. W okolicy znajduje się park oraz ogródki działkowe. Jest to bardzo spokojne i bezpieczne miejsce.
Pokój będzie wolny od 1 lutego 2012.
Opłaty : 750 zł + opłaty licznikowe
Kontakt: Joanna Mazurek 601 194 562 joan.mazurek@gmail.com
ERASMUS STUDENTS WELCOMED -
Cheetah
Młoda studentka poszukuje współlokatorki do nowego dwu pokojowego mieszkania o powierzchni 58m2, w pełni umeblowanego z Internetem i telewizją. Wolny pokój ma ok. 20m2 Położonego na Mokotowie w pobliżu Stacji Metra. Bliskość uczelni Łazarskiego i wydziałów Ekonomicznych Uniwersytetu Warszawskiego, jak i dobry dojazd do innych części Warszawy jest atutem tej lokalizacji. Dodatkowo w pobliżu dużo sklepów i Galeria Mokotów Chętne dziewczyny proszę o kontakt telefoniczny, lub eMail: Małgorzata Różańska +48 608 366 336 mallgorzata.rozanska@gmail.com -
Anka
Mam do wynajęcia pokój nieprzechodni, w mieszkaniu 2 pokojowym na parterze przy ul. Saska blisko Al. Stanów Zjednoczonych. Średni standard, ok. 12-15 m2, pokój wolny od 1 marca. Mieszkanie umeblowane aczkolwiek istnieje możliwość wprowadzenia się z własnymi meblami =]
Szukam osoby wesołej, towarzyskiej, rozmownej, optymistycznie nastawionej do życia i pozytywnie do świata, która wie do czego służy i nie zawaha się użyć mopa i odkurzacza czyli sprzątającej po sobie miejsca użytku wspólnego =] (osoba lubiąca porządek). Najlepiej z poczuciem humoru ale nie w stylu Karola Strasburgera. Nie przeszkadzają mi palacze ale tylko tacy którzy karmią raka poza domem. Bez futrzaków (właściciel nie zgadza się na zwierzęta).
Poszukuję kogoś kto zna i stosuje zasadę złotego środka.
Cena: 800zł + opłaty ok. 50 zł (gaz, prąd). Internet we własnym zakresie.
Więcej info na maila: anna.olszewskaa@gmail.com -
-
Bogdan Wincenty
Mam do wynajęcia dla jednej lub dwóch osób pokój 15m2 na Saskiej Kępie. Balkon, Wi-Fi, telewizja kablowa, szafa z drzwiami przesuwanymi. Drzwi do pokoju z własnym zamkiem. Cicha okolica. Wygodny dojazd komunikacją miejską do Centrum, stacji Metro Politechnika, Rembertowa, Wawra, Pragi Płn. UW, PW, SGGW. 900 zł. mies. (możliwość negocjacji). tel 603673781 -
oluś
Poszukiwani/poszukiwane: lokatorzy/lokatorki
Cześć! Jestem uroczym i przytulnym 3-pokojowym mieszkankiem na Pradze Południe.
Szukam nowych mieszkańców DO DUŻEGO 2-OSOBOWEGO POKOJU.
W pozostałych pokojach mieszkają 2 sympatyczne studentki.
Moje atuty:
• Idealne wymiary: 55m2
• Bogate wnętrze: mebelki+pralka+lodówka+bardzo ekowidok z okna
• Świetny dojazd: do Centrum -tramwaje i autobus 521, pociąg; na UW
-autobus 102; na PW –autobusy 523,515, 188, AON - 515, SWPS - 3, 135, 125
• Baaardzo przystępna cena - 550 zł + 100 zł opłaty licznikowe
• Wymarzona lokalizacja: z dala od miejskiego horroru: korków i spalin, za to wszędzie blisko - w pobliżu Placu Szembeka
(rzut beretem do sklepu, supermarketu, na siłownię, ścieżkę rowerowa, do parku i kina; )
Dzwoń teraz: 507 145 077 -
bachata italiana
Hej, mam do wynajęcia przytulny pokój tuż przy metrze Wierzbno. Wolny od 20. lutego do końca lipca (ew. sierpnia, gdyby ktoś był zainteresowany). Wyjeżdżam na Erasmusa, a później chciałabym wrócić do tego samego mieszkania, stąd taki krótki termin. Pokój ma ok 10 m2. Jest umeblowany (biurko, stolik, szafa, komoda, regał + wygodna rozkładana kanapa). Mieszkanie jest 2-pokojowe, znajduje się na 8. piętrze w 10-piętrowym wieżowcu (2 windy do dyspozycji). W łazience jest prysznic, co uważam za duży plus. W drugim pokoju mieszka sympatyczna, pracująca 30-latka, która rzadko bywa w domu :)
Koszt/os.: 800zł czynszu + 41zł bezprzewodowy internet UPC i ok. 50 zł za prąd i gaz (woda w czynszu) Dojazd do centrum świetny - metro tuż pod domem, przystanki linii 174 i 18.
Jeśli chcesz obejrzeć zdjęcia lub od razu umówić się na oglądanie pisz na lottaea@gmail.com lub dzwoń na 517 486 966 -
verqu
dwie spokojne dziewczyny poszukują pilnie mieszkania, najchętniej dwupokojowe w cenie do 1800 zł w tym już z opłatami najchętniej w okolicach Ursynów/Mokotów, oczywiście mogą być też inne dzielnice
kontakt:
661 190 232
rafbor_01@wp.pl -
oluś
Poszukiwani/poszukiwane: lokatorzy/lokatorki
Cześć! Jestem uroczym i przytulnym 3-pokojowym mieszkankiem na Pradze Południe.
Szukam nowych mieszkańców DO DUŻEGO 2-OSOBOWEGO POKOJU.
W pozostałych pokojach mieszkają 2 sympatyczne studentki.
Moje atuty:
• Idealne wymiary: 55m2
• Bogate wnętrze: mebelki+pralka+lodówka+bardzo ekowidok z okna
• Świetny dojazd: do Centrum -tramwaje i autobus 521, pociąg; na UW
-autobus 102; na PW –autobusy 523,515, 188, AON - 515, SWPS - 3, 135, 125
• Baaardzo przystępna cena - 550 zł + 100 zł opłaty licznikowe
• Wymarzona lokalizacja: z dala od miejskiego horroru: korków i spalin, za to wszędzie blisko - w pobliżu Placu Szembeka
(rzut beretem do sklepu, supermarketu, na siłownię, ścieżkę rowerowa, do parku i kina; )
Dzwoń teraz: 507 145 077
-
[p'iŋgv'in]
Hej, ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, poszukuję pokoju w Warszawie od połowy marca. Jestem pracującą studentką (V rok polonistyki) i zależałoby mi na lokalizacji z możliwie najszybszym dojazdem do centrum. Raczej po lewej stronie Wisły, w cenie do 800zł z opłatami. Nie palę, nie urządzam domówek, jestem uzależniona od kawy i facebooka oraz nie trawię stosów brudnych garów w zlewie; )) Proszę o kontakt tu lub na maila ewelina1202@op.pl
Pozdrawiam! :) -
Kaśka Buczkowska
Hej! Jestem spokojną, bezkonfliktową i sympatyczną 25-letnią studentką lingwistyki stosowanej UW. Poszukuję pokoju jednoosobowego (cena w granicach 700 zł, już ze wszystkimi opłatami), umeblowanego i z dostępem do Internetu. Preferowane dzielnice: Śródmieście, Mokotów, Ochota. Proszę o kontakt pod numerem gg: 6935168 lub przez e-mail: butchkovsky@gmail.com