Uniwersytet Warszawski [17208]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

jak w temacie.

zakładam nowy wątek, ponieważ nierealnym jest wykasowanie kilkuset stron nieaktualnych ogłoszeń.

w ramach czyszczenia grona i ułatwienia wam znalezienia aktualnych ofert.

pozdrawiam (:
  • Paulina Prasuła

dwie sympatyczne dziewczyny z Francji poszukuja taniego mieszkania 2pokojowego gdzieś blisko wydziału zarządzania na szturmowej lub blisko metra. od 10 lutego!! prosze o kontakt 514-840-284
  • marcela

poszukujemy wspollokatora/ki do pokoju 1-os. LUB wspollokatorki do pokoju 2-osobowego od lutego do konca czerwca na ul. Wałowej. Super lokalizacja (do 10 minut na UW ), blisko Nowe Miasto, Starówka, itp. Dobre polaczenia kom. miejska/ duzo autobusow, tramwaje, do metra Ratusz Arsenal 7 minut spaceru/. Cena: pok. 1-os-600zł; lub miejsce w 2-os-400 zł + bardzo male opłaty (raz na 3 miesiace: gaz i prad; co miesiac net- bezprzewodowy w calym mieszkaniu). Mieszkanie wyposazone, 2-pokojowe.

wszelkie info na priv
  • lucyna

mam pokój do wynajęcia w 2 pokojowym mieszkaniu bardzo blisko centrum Targówek. w drugim pokoju mieszka studentka politologii, (bardzo sympatyczna dziewczyna). pokój jest wolny w sumie to od zaraz, albo od lutego. mieszkałam w nim ja, ale wyprowadzam się ponieważ moje Kochanie ma swoje mieszkanie i chcemy zamieszkać razem:). za pokój wychodzi 650zł (i tyle, żadnych dodatkowych opłat). dodam, że to nowe osiedle, strzeżone, z ładnym widokiem z okna. wszystko nowe, (w kuchnia jest zmywarka!!! ja się cieszyłam:D ale mogę wysłać zdjęcia całości jeśli ktoś chce) jeśli jesteś zainteresowana proszę o kontakt na priv lub 698681184
  • marcela

>marcela napisała:
    >poszukujemy wspollokatora/ki do pokoju 1-os. LUB
    >wspollokatorki do pokoju 2-osobowego od lutego do konca
    >czerwca na ul. Wałowej. Super lokalizacja (do 10 minut na
    >UW ), blisko Nowe Miasto, Starówka, itp. Dobre polaczenia
    >kom. miejska/ duzo autobusow, tramwaje, do metra Ratusz
    >Arsenal 7 minut spaceru/. Cena: pok. 1-os-600zł; lub
    >miejsce w 2-os-400 zł + bardzo male opłaty (raz na 3
    >miesiace: gaz i prad; co miesiac net- bezprzewodowy w calym
    >mieszkaniu). Mieszkanie wyposazone, 2-pokojowe.
    >
    >wszelkie info na priv

sorry, pomyłka: pokoj 1os-700zł

• Kasssssssssia

Witam. Szukamy czwartej osoby do mieszkania 2 pokojowego. Ja z chłopakiem i mój brat( w mieszkaniu jest w sumie tylko w weekendy bo pracuje poza Warszawą) który właśnie poszukuję osoby do pokoju.
    Koszt to 450 zł + niewielkie opłaty. Jesteśmy spokojnymi osobami.
  • mysza_szara

Szukamy JEDNEGO współlokatora/rki do dużego, dwupoziomowego mieszkania (120m) na woli - skrzyzowanie kasprzaka z bema. mieszkanie jest 4 pokojowe- z czego 3 pokoje zajmujemy my: dwoje studentów II roku prawa i studentka II roku europeistyki. Pokój który chcemy wynająć jest bardzo duży, ma ponad 20m, jest to jedyny pokój na piętrze, z osobną toaleta, wspólna kuchnia. pokój w pełni wyposażony, z balkonem. Mieszkanie wynajmujemy od 14 lutego.
    koszt 800zł + rachunki (woda i prąd) + 800 złotych kaucji

mój tel: 662059797
    albo priv
  • Katya

poszukujemy bezkonfliktowej,lubiącej porządek współlokatorki, najlepiej od lutego, do 3 pokojowego mieszkania 2 przystanki od metra imielin. W przytulnym pokoju z widokiem na SGGW mieszka jeszcze przemiła dziewczyna, studentka 2 roku fr, czytaj ja:) koszt 400 zl + opłaty licznikowe(ok 30-40 zł) + jednorazowa kaucja zwrotna 220 zł.

więcej informacji pod nr 510058971
  • Anonim

Witam, mam do wynajęcia miejsce w pokoju 2-osobowym, w duzym (65m) 2pokojowym mieszkaniu. Mieszkanie świetnie wyposazone : pralka, kuchenka, lodowka,telewizor,internet,.
    Cudowna lokalizacja,blok tuz obok wyjscia ze stacji metra stokłosy.
    Mieszkanie oddane do uzytku w pażdzierniku 2008 roku, wiec jest to nowe mieszkanie.
    Cena: 500zl plus oplaty, jednorazowa zwrotna kaucja -500zl
    Szczególy na priv.
  • Kosior

Witam, mam do wynajęcia pokój jednoosobowy (12m2) w 3 pokojowym mieszkaniu ( w 2008 roku we wrześniu oddane do użytku, więc jest to nowe mieszkanie), pełne wyposażenie: kuchenka , lodówka, pralka, mikrofalówka, internet 2 łazienki.
    Lokalizacja: Fort Bema, droga do metra zabiera ok 25 min- tramwajem (stacja Młociny, plac Wilsona lub Dworzec Gdański) , 450m od bloku jest pętla (autobusy i tramwaje). W pozostałych pokojach mieszka student PW I rok na mechatronice oraz student I roku z wydz. Zarządzania.

Cena 900 zł plus opłaty licznikowe (internet, prąd )

Pokój mogę wynająć po 1 lutego. Mile widziani studenci z Erasmusa.
    Szczegóły na priv.
  • Violetta

studentka dziennikarstwa poszukuje do wynajecia pokoj od lutego!
  • Tysia

francuz - student z Erasmusa - PILNIE poszukuje pokoju! NAJLEPIEJ OD ZARAZ!!!!!! do 1000 zl (z opłatami)
  • anna

do wynajęcia ciche 3 pokojowe (dla 3-4 osób) mieszkanie w okolicy ronda ONZ, w pełni umeblowane od 1 lutego.
    info na PW.
  • Loup

Szukam pokoju do wynajęcia od połowy lutego. Najlepiej w pobliżu metra (Bielany, Żoliborz, Śródmieście, Mokotów). Zainteresowanych zapraszam na priv
  • Anonim

studentka 1 roku Europeistyki szuka mieszkania/pokoju od lutego.
    Blisko metra :)
  • DeNN

Szukam pokoju do wynajęcia (nieprzechodni) blisko Centrum lub na Tarchominie.
  • pampeliška

Mam pokój do wynajęcia, wszelkie info pod 519441416
    ew na prv ale mogę odpowiadać z opóźnieniem
    Pozdrawiam :)
  • Anonim

Hej!
    15 lutego wyprowadza się nasza współlokatorka i zostaje wolne miejsce w pokoju zamieszkiwanym przez 21-letniego studenta prawa i dziennikarstwa. Mieszkanie jest zadbane i czyste. Lokalizacja: Plac Wilsona, blok kina Wisła, 7 minut do centrum metrem i 20 minut autobusem. Mieszkanie dwupokojowe, kuchnia w pełni wyposażona, 2 piętro. Okno z widokiem na Plac.
    Jesteśmy studentami Uniwerstytetu Warszawskiego (w drugim pokoju mieszka dziewczyna) Poszukujemy studenta, który zarówno ma czas na naukę jak i na rozrywkę :).
    Koszty: 550 zł (czynsz). Do tego dochodzą opłaty dodatkowe w postaci gazu, wody i czynszu (max 50 zł na dwa miesiące) plus internet 2MB/s.
    telefon: 793012411 (dzwonić po 16)
  • Violetta

Poszukuje pokoju do wynajecia. Kontakt na prv
  • lucyna

informacja dla wszystkich wciąż zgłaszających się: moje ogłoszenie jest już nie aktualne
| |

dla byłych, przyszłych i obecnych studentów UW (; PS: czytamy regulamin...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (25)