- 1
- 2
-
We all die young!
Co o tym myślicie?
http://www.indeks-klub.pl/podpis.ht...
Faktycznie zamykają czy to tylko ściema reklamowa w związku z wycofaniem "papierowych" indeksów?:) -
Mickey.
-
sven
-
KitKa(t)
>We all die young! napisał
>Co o tym myślicie?
>
> http://www.indeks-klub.pl/podpis.ht...
>
>Faktycznie zamykają czy to tylko ściema reklamowa w
>związku z wycofaniem "papierowych" indeksów?:)
abstrahując od zamknięcia knajpy, co mnie boli i martwi, o jakim zniknięciu papierowych indeksów mówisz...? -
-
józio
jest jakis projekt ustawy, zeby zamiast na papierze zaliczenia utrwalac tylko w formie elektronicznej, jak to jest juz teraz np. na wydziale zarzadzania
ja swojego oddawac nie zamierzam, nawet jesli wpisy mialyby miec znaczenie czysto symboliczne (zdaje sie tak jest na sgh) - w koncu dalem za niego cale 4 zl (gotowka) -
Anonim
mój index zalał się dzisiaj colą, karta egzaminacyjna też, więc przychylam się ku pomysłowi zniesienia papierowych nośników; ] -
Alice DJ
ale smutno tak, najpierw zlikwidowali przejście podziemne przy bramie głownej, gdzie były naprawdę dobre kanapki, a teraz jeszcze indeks... podobno ma to przejąć właściciel harendy, który i z utrzymaniem owej ma problemy... -
KitKa(t)
mogliby jeszcze usos zlikwidować. może sprzedać go harendzie, albo na złom oddać. -
L :)
>mallory. napisała:
>mój index zalał się dzisiaj colą, karta egzaminacyjna
>też, więc przychylam się ku pomysłowi zniesienia
>papierowych nośników; ]
a ja mojego nie oddam ! :p biorąc pod uwagę rozmiary bałaganu w dziekanacie , i miliardy błędów i braków w usosie jest to moje jedyne potwierdzenie mojej średniej i punktów :D -
Olenita
>Lawenda :) napisała:
>a ja mojego nie oddam ! :p biorąc pod uwagę rozmiary
>bałaganu w dziekanacie , i miliardy błędów i braków w
>usosie jest to moje jedyne potwierdzenie mojej średniej i
>punktów :D
Podpisuję się pod wypowiedzią koleżanki! :) Nie wyobrażam sobie studiów bez zielonych książeczek.
Co do zamknięcia klubu - ostatnio mówili w radio, że zmiana własciciela i charakteru klubu odbędzie się "płynnie" i nie będzie trzeba go zamykac, ale ile w tym prawdy...?
-
Gosiaszu
zmina właściciela oznacza zmiany w całym lokalu, to już NIE BĘDZIE Indeks... 16 lat i eksmisja z dnia na dzień... brawo pomysłodawcom!
-
MM
>Gosiaszu napisała:
>zmina właściciela oznacza zmiany w całym lokalu, to już
>NIE BĘDZIE Indeks... 16 lat i eksmisja z dnia na dzień...
>brawo pomysłodawcom!
>
Kto powiedział że z dnia na dzień? Wiesz do kiedy Indeks miał umowę z UW? Wiesz ile trwała procedura przetargowa? Jak nie, to może najpierw się dowiedz, zanim zaczniesz ironizować. -
Gosiaszu
Wiem wystarczająco dużo żeby ironizować jeszcze bardziej, ale nie będę tego robić publicznie, bo i po co...
Dla osób których nie obchodzi los pracowników i studentów, którzy tracą knajpę, niecały miesiąc od ogłoszenia wyników, to może faktycznie było mnóstwo czasu... Dzięki! -
Anonim
rzeczywiście, nie mam się o co martwić, tylko o losy pracowników "Indeksu"...
a studenci sobie poradzą, nie martw się; w Warszawie lokali nie brakuje -
Anonim
-
Mr.Orange
-
siemator.
pewnie nazwa teraz będzie USOS
szkoda szkoda, ze 2 koncerty tam zagrałem no i oczywiśćie zawsze blisko :< -
Anonim
pracownicy radza sobie jak potrafia, np doliczając napiwek 10% do rachunku od razu bez pytania (przypadek z zeszłego tygodnia nie przypadł mi do gustu) -
She's Only Happy In The Sun
-
Mahoń.
jeden z wykładowców nam ostatnio powiedział, że przed indeksem też była jakaś knajpa i też było jej szkoda, a później otworzyli indeks i okazało sie, ze jest lepiej.
Nie zawsze zmiany oznaczją coś z góry gorszego.
Szkoda indeksu oczywiście, nawet się podpisałam na tej liście w celu wyrażenia swojej dezaprobaty.
Jednak, jak już zamkną to może rzeczywiście studenci jakoś wybitnie na tym nie ucierpią, chyba, że otworzą tam zupełnie coś innego i skończy sie piwo zamiast zajęć :P
no i chyba, że nowa knajpa będzie nazywała sie Usos, jak ktoś już wyżej słusznie zauważył :D
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne