Uniwersytet Warszawski [17259]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • We all die young!

Co o tym myślicie?

http://www.indeks-klub.pl/podpis.ht...

Faktycznie zamykają czy to tylko ściema reklamowa w związku z wycofaniem "papierowych" indeksów?:)
  • Mickey.

Byłem tam raz i misie nie podobało. Bierhalle rządzi. :P
  • sven

po prostu zmienia się najemca. będzie tam nadal Klub tylko inny.
  • KitKa(t)

>We all die young! napisał
    >Co o tym myślicie?
    >
    > http://www.indeks-klub.pl/podpis.ht...
    >
    >Faktycznie zamykają czy to tylko ściema reklamowa w
    >związku z wycofaniem "papierowych" indeksów?:)

abstrahując od zamknięcia knajpy, co mnie boli i martwi, o jakim zniknięciu papierowych indeksów mówisz...?
  • józio

jest jakis projekt ustawy, zeby zamiast na papierze zaliczenia utrwalac tylko w formie elektronicznej, jak to jest juz teraz np. na wydziale zarzadzania
    ja swojego oddawac nie zamierzam, nawet jesli wpisy mialyby miec znaczenie czysto symboliczne (zdaje sie tak jest na sgh) - w koncu dalem za niego cale 4 zl (gotowka)
  • Anonim

mój index zalał się dzisiaj colą, karta egzaminacyjna też, więc przychylam się ku pomysłowi zniesienia papierowych nośników; ]
  • Alice DJ

ale smutno tak, najpierw zlikwidowali przejście podziemne przy bramie głownej, gdzie były naprawdę dobre kanapki, a teraz jeszcze indeks... podobno ma to przejąć właściciel harendy, który i z utrzymaniem owej ma problemy...
  • KitKa(t)

mogliby jeszcze usos zlikwidować. może sprzedać go harendzie, albo na złom oddać.
  • L :)

>mallory. napisała:
    >mój index zalał się dzisiaj colą, karta egzaminacyjna
    >też, więc przychylam się ku pomysłowi zniesienia
    >papierowych nośników; ]

a ja mojego nie oddam ! :p biorąc pod uwagę rozmiary bałaganu w dziekanacie , i miliardy błędów i braków w usosie jest to moje jedyne potwierdzenie mojej średniej i punktów :D
  • Olenita

>Lawenda :) napisała:
    >a ja mojego nie oddam ! :p biorąc pod uwagę rozmiary
    >bałaganu w dziekanacie , i miliardy błędów i braków w
    >usosie jest to moje jedyne potwierdzenie mojej średniej i
    >punktów :D

Podpisuję się pod wypowiedzią koleżanki! :) Nie wyobrażam sobie studiów bez zielonych książeczek.

Co do zamknięcia klubu - ostatnio mówili w radio, że zmiana własciciela i charakteru klubu odbędzie się "płynnie" i nie będzie trzeba go zamykac, ale ile w tym prawdy...?

• Gosiaszu

zmina właściciela oznacza zmiany w całym lokalu, to już NIE BĘDZIE Indeks... 16 lat i eksmisja z dnia na dzień... brawo pomysłodawcom!
  • MM

>Gosiaszu napisała:
    >zmina właściciela oznacza zmiany w całym lokalu, to już
    >NIE BĘDZIE Indeks... 16 lat i eksmisja z dnia na dzień...
    >brawo pomysłodawcom!
    >

Kto powiedział że z dnia na dzień? Wiesz do kiedy Indeks miał umowę z UW? Wiesz ile trwała procedura przetargowa? Jak nie, to może najpierw się dowiedz, zanim zaczniesz ironizować.
  • Gosiaszu

Wiem wystarczająco dużo żeby ironizować jeszcze bardziej, ale nie będę tego robić publicznie, bo i po co...
    Dla osób których nie obchodzi los pracowników i studentów, którzy tracą knajpę, niecały miesiąc od ogłoszenia wyników, to może faktycznie było mnóstwo czasu... Dzięki!
  • Anonim

rzeczywiście, nie mam się o co martwić, tylko o losy pracowników "Indeksu"...
    a studenci sobie poradzą, nie martw się; w Warszawie lokali nie brakuje
  • Anonim

Lol. Ah ci biedni studenci, którym zabrano knajpę!!!!
  • Mr.Orange

ale za to knajpę z klimatem...
  • siemator.

pewnie nazwa teraz będzie USOS

szkoda szkoda, ze 2 koncerty tam zagrałem no i oczywiśćie zawsze blisko :<
  • Anonim

pracownicy radza sobie jak potrafia, np doliczając napiwek 10% do rachunku od razu bez pytania (przypadek z zeszłego tygodnia nie przypadł mi do gustu)
  • She's Only Happy In The Sun

Zawsze tak robili, bynajmniej zawsze jak tam byłam;>
  • Mahoń.

jeden z wykładowców nam ostatnio powiedział, że przed indeksem też była jakaś knajpa i też było jej szkoda, a później otworzyli indeks i okazało sie, ze jest lepiej.
    Nie zawsze zmiany oznaczją coś z góry gorszego.
    Szkoda indeksu oczywiście, nawet się podpisałam na tej liście w celu wyrażenia swojej dezaprobaty.
    Jednak, jak już zamkną to może rzeczywiście studenci jakoś wybitnie na tym nie ucierpią, chyba, że otworzą tam zupełnie coś innego i skończy sie piwo zamiast zajęć :P
    no i chyba, że nowa knajpa będzie nazywała sie Usos, jak ktoś już wyżej słusznie zauważył :D
  • 1
  • 2
| |

dla byłych, przyszłych i obecnych studentów UW (; PS: czytamy regulamin...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (25)