-
Edyta
Witam Szanownych Studentów!
Mam zaszczyt przypomnieć, że oprócz świąt zbliża się także SESJA! Zatem proszę o to abyśmy wspólnie ponarzekali i poużalali się nad sobą. Konkretnie: piszę artykuł do jednej ze studenckich gazet odnośnie koszmarnych egzaminów na różnych wydziałach. Napiszcie jaki egzamin sprawił Wam największy problem lub jakiego się najbardziej obawiacie. Dlatego nie przebierajcie w słowach;)
Pozdrawiam! -
Anonim
był już na tym forum całkiem zacny wątek na temat egzaminów, odświeżany przez trzy kolejne sesje: http://grono.net/forum/topic/910732...
Skoro go jeszcze nikt po raz czwarty nie podbił do góry, to znaczy, że żadna sesja na razie się nie zbliża. Nie mogą bowiem jednocześnie zbliżać się zarówno święta, jak i sesja. W tym przypadku co najwyżej jedno z dwojga. Aktualny status ontyczny sesji to niebyt. Nawet się jeszcze nie staje, a co tam dopiero, żeby miała się zbliżać. Phi!!!! -
Anonim
ja mam pierwsze koło zaliczeniowe 9 stycznia i jakoś nie jestem zadowolony gdy myśląc o świętach przypominam sobie o tym... -
Helena 'Elbereth' Sobol
A ja jestem jak najbardziej zadowolona, że zbliżają się i święta, i sesja, bo będę mogła w święta (= masa wolnego czasu, z którym za bardzo i tak nie ma, co zrobić) pouczyć się do sesji. Przy sesji letniej tego komfortu nie ma, a egzaminów zwykle więcej. :( -
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne