-
Witam, jestem na pierwszym roku na KSI i mam do zaliczenia to szkolenie, jest to 4h wykład + egzamin, jednak na moim wydziale szkolenie odbyło się w ten weekend w sobotę i nie mogłam w nim uczestniczyć, muszę teraz znaleźć tenże wykłąd na innym kierunku na uw i zaliczyć go we własnym zakresie lecz moje dotychczasowe poszukiwania zakończyły się fiaskiem (szkolenia już się odbyły na pewnych kierunkach). Proszę Was o pomoc, a mianowicie jeżeli ktoś ma mieć dopiero takowe szkolenie będę wdzięczna za informację o terminie i wydziale oraz ewentualny adres wydziału; )
-
Nati- niedobra kobieta :))
10 stycznia 2008r (sobota)
godz. 13.00-16.15 s. aula
Wydział Psychologii
ul. Stawki 5/7
Nasz wydzial robi powtorke z tego szkolenia wlasnie tego dnia-podobno obecnosc nie jest sprawdzana-grunt to zlaiczyc test w internecie... -
Ewelina;)
15 stycznia 2009 r. (czwartek) godz. 15.30-18.30, sala 413
Wydział Pedagogiczny
ul. Mokotowska 16/20 -
Na moim wydziale mam obowiązek przynieść zaświadczenie o odbytym szkoleniu od prowadzącego
-
-
Zielony
I część: 09-12-2008r. w godz: 16:15 - 17:45, sala 3180; 4420
II część: 16-12-2008r. w godz: 16:15 - 17:45, sala 3180; 4420
na MIMie (Banacha 2a czy jakoś tak) -
Bartek
ma ktos odpowiedzi do tego i gdzie to w ogole mozna zaliczyc/strona/? -
Anonim
http://kampus.uw.edu.pl
co do odpowiedzi - zdecydowanie popieram wniosek przedmówcy -
Bartek
http://odsiebie.com/pokaz/768805---...
Tu jest zestaw pytań bez odpowiedzi z ochrony intelektualnej, trochę przesadzony, jeśli chodzi o zakres wiedzy, ale zawsze.
Jak ładnie poprosicie do zamieszczę z odpowiedziami. -
Mateusz
-
Pietruch
-
Bartek
http://odsiebie.com/pokaz/1179150--...
Na wlasciwym tescie pytania sa formulowane inaczej, ale chodzi mniej wiecej o to samo. No i tak jak pisalem, duza czesc materialu nas nie dotyczy, bo to zdaje sie jest jakis test dla prawnikow. -
Mateusz
-
Bartek
-
Anonim
czy na wszystkie pytania na teście można odpowiedzieć korzystając jedynie z tego opracowania? czy jest tylko jeden zestaw pytań? -
-
Izabela
Już pisałam ten test, nie jest zbyt trudny, dostałam 10/10, na pytania można odpowiedzieć intuicyjnie, ale nie są rodem ze skryptu, który można pobrać ze strony UW. Miałam pytanie, jakie dane trzeba umieścić przy podawaniu bibliografii (poprawna odpowiedź, że imię nazwisko autora, nr. ISBN, wydawnictwo, datę), albo czy w momencie kiedy prawo autorskie przejdzie do sektora publicznego, to na jakich zasadach można korzystać z utworu (prawidłową odpowiedzią jest, że nie płaci się tantiemów, ale autorstwo zawsze należy do twórcy).
Pozdrawiam i życzę powodzenia w pisaniu testu :) -
Anonim
-
powiedzcie proszę czy są jeszcze jakieś inne terminy tego wykładu????
-
Ewelina;)
-
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne