-
Ketor Kezlock
Jak dla Ciebie jedynym charakterystycznym punktem Warszawy jest pałac im.Stalina to współczuję.
A taksówki jednokolorowe rzeczywiście by były charakterystyczne i odróżniały nas od miast takich jak Nowy Jork, Meksyk, Londyn i setki innych.
Przypominam jeszcze koszt:
10tys. taksówek razy, lekko licząc, 2tys.zł = 20 milionów złotych
Zrzucacie się? Mówię do tych popierających inicjatywę. -
Anonim
0,2% budżetu Warszawy :>? (zakładając bardzo teoretycznie że UM miałby w 100% dofinansować) 0,1% zakładając że pokryje połowę? Czemu nie?
I tak to miasto nie potrafi wykorzystać całej kasy którą by mogło. Przykład - infrastruktura - w tym roku przepadło 250mln :P -
Anonim
Co to jest 20 mln. jak Hanka lekką ręką daje 500 mln. Walterowi w postaci stadionu dla Legii :) Przecież jakoś musi zapłacić za kampanię...; ) -
Anonim
bardzo łatwo będzie można ich za to rozliczyć. ot wystarczy następnym razem skreślić kogoś innego. -
-
Anonim
Patrząc z perspektywy choćby studenta UW, to banalnie proste, ale niestety większość społeczeństwa nie patrzy na to wszystko z takiej perspektywy, ale np. czy kandydat jest ładny, czy ładnie się ubiera, wysławia itp. itd.
Obawiam się, że Polska nie jest najlepszym miejscem w którym sprawdza się demokracja. -
Helena 'Elbereth' Sobol
>See You, Space Cowboy wrote:
>Jak dla Ciebie jedynym charakterystycznym punktem Warszawy
>jest pałac im.Stalina to współczuję.
No nie, jest przecież jeszcze palma. A także futurystyczna fasada dworca centralnego. -
Ketor Kezlock
>JeV napisał
>0,2% budżetu Warszawy :>? (zakładając bardzo teoretycznie
>że UM miałby w 100% dofinansować) 0,1% zakładając że
>pokryje połowę? Czemu nie?
>
>I tak to miasto nie potrafi wykorzystać całej kasy którą
>by mogło. Przykład - infrastruktura - w tym roku
>przepadło 250mln :P
W sumie co to jest nie? Przeje*** tu 20mln, 20mln tam. Tyle tego mamy. Ja np. dziś przy goleniu ułamałem perłowy trzonek maszynki do golenia, to wywaliłem, bo mam całe pudło.
Jak tyle kasy, to się postawi jeszcze kolejne Centrum Kopernik wyglądające jak pojazd Jawów z Gwiezdnych Wojen, do z migającymi światełkami w środku - na święta jak znalazł! -
Ketor Kezlock
>Elbereth napisała:
>>See You, Space Cowboy wrote:
>>Jak dla Ciebie jedynym charakterystycznym punktem Warszawy
>>jest pałac im.Stalina to współczuję.
>
>No nie, jest przecież jeszcze palma. A także futurystyczna
>fasada dworca centralnego.
I tekturowe pegazy na pl.Krasińskich. A, że tam pałac jakiś obok stoi, co to kogo rusza.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne