Uniwersytet Warszawski [17258]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • gunter ...

Czy ktos moglby mi polecic jakis mily wyklad ogolnodostepny, na ktorym nic nie trzeba robic, a dostaje sie "ZAL" ? Np taki, gdzie jest tylko lista obecnosci... Pozdrawiam i czekam z nadzieja!
  • Anonim

Socjologia zawodów prawniczych za 5 pkt.

Poza tym radzę ci poczytać, bo w większości jest opisane, co jest podstawą zaliczenia (że np. lista obecności)
  • gunter ...

W pyciora :)) i godzina mi pasuje... dzieki!
  • Krulec

a za rok juz znikną kochane ZAL z ogunów
  • gunter ...

to dobrze, ze w tym roku koncze moja przygode z nimi
  • polidaktyl

Pozostaną tylko zal na rzeczach nierejstrowanych w usos (swoja droga ze senat sie zgodizl na to - wbrew powszechnej opinii bolonia tego nie wymaga)
  • Anonim

A ja mam pytanie, choć nie sądzę, żęby ktoś znał odpowiedź; )

Interesuje mnie ogun: antopologia muzyczna, czy ktoś wie czy egzamin jest trudny?

I w ogóle skąd wiedzieć ile pkt. dostaje się za oguna?
  • es.

a mnie zastanawia sytuacja, kiedy przy og-unie jest napisane: "Tryb rozliczania przedmiotu - Zaliczenie lub ocena" czyli, ze na to zaliczenie coś trzeba będzie robić?
  • Krulec

najczesciej wtedy brana jest pod uwagę obecnosc, ogolnie sie dzis dowiedziałem że rozporządzenie rektora sprawie ocen ze wszystkich przedmiotów już wczesniej weszło w zycie i że niby juz na ten semestr nawet z OG trzeba było miec oceny a nie zalki, bo inaczej nie sa sie tego wpisac do Usosu;/
  • es.

dzieki, kamien z serca.; P ja mam z tego semestru zal z oguna i pytałam wykładowce czy w letnim semestrze tez bedą zalki (bo cały rok mój ogun trwa) to wczoraj mi odpisał na maila, że tak i dopiero w przyszłym roku wchodzi to rozporządzenie z ocenami. Poczekamy zobaczymy jak będzie.; )
  • Krulec

W przyszłym roku to takie rozporządzenie nie bedzie potrzebne bo wejdzie w zycie nowy regulamin studiów w którym sie po prostu znajduje taki punkt...wg dziekanatu na moim wydziale to rozporządzenie obowiazuje na obecny rok akademicki
  • Anonim

a tak w ogole to kiedy rejestracja na oguny startuje?/?
  • Anonim

w pon o 14

Ktoś wie co się stało z ogunami na IH?
  • Terry What

hmm, ja się chciałam spytać o coś z rzeczy organizacyjnych; więc póki co mam obawę, że wykład na który chętnie bym się zapisała może mi kolidować z planem, więc czy mogę się bezproblemowo wyrejestrować z owego wykładu w drugiej turze zakładając, że zapiszę się w pierwszej?
    przepraszam, jeśli wydaje się to banalne...
  • Anonim

Takie banalne nie jest, nic związanego z usosem nie jest banalne; p Też się zastanawiam.
  • Krulec

można sie wyrejestrowac
  • Anonim

Masz dwa tygodnie na wyrejestrowanie się, to samo dotyczy sytuacji, jak np jakiś OGun po pierwszych zajęciach okaże się dla Ciebie nieinteresujący (czasami co innego opis, a co innego zajęcia)
  • Go

czy ta rejestracja w poniedziałek o 14 dotyczy tylko doktorantów, czy mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem? :P
  • Anonim

Dotyczy wszystkich, chyba że jakiś przedmiot jest dla grupy dedykowanej itp.
| |

dla byłych, przyszłych i obecnych studentów UW (; PS: czytamy regulamin...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (25)