-
gunter ...
Czy ktos moglby mi polecic jakis mily wyklad ogolnodostepny, na ktorym nic nie trzeba robic, a dostaje sie "ZAL" ? Np taki, gdzie jest tylko lista obecnosci... Pozdrawiam i czekam z nadzieja! -
Anonim
Socjologia zawodów prawniczych za 5 pkt.
Poza tym radzę ci poczytać, bo w większości jest opisane, co jest podstawą zaliczenia (że np. lista obecności) -
gunter ...
-
Krulec
-
-
gunter ...
-
polidaktyl
Pozostaną tylko zal na rzeczach nierejstrowanych w usos (swoja droga ze senat sie zgodizl na to - wbrew powszechnej opinii bolonia tego nie wymaga) -
Anonim
A ja mam pytanie, choć nie sądzę, żęby ktoś znał odpowiedź; )
Interesuje mnie ogun: antopologia muzyczna, czy ktoś wie czy egzamin jest trudny?
I w ogóle skąd wiedzieć ile pkt. dostaje się za oguna? -
es.
a mnie zastanawia sytuacja, kiedy przy og-unie jest napisane: "Tryb rozliczania przedmiotu - Zaliczenie lub ocena" czyli, ze na to zaliczenie coś trzeba będzie robić? -
Krulec
najczesciej wtedy brana jest pod uwagę obecnosc, ogolnie sie dzis dowiedziałem że rozporządzenie rektora sprawie ocen ze wszystkich przedmiotów już wczesniej weszło w zycie i że niby juz na ten semestr nawet z OG trzeba było miec oceny a nie zalki, bo inaczej nie sa sie tego wpisac do Usosu;/ -
es.
dzieki, kamien z serca.; P ja mam z tego semestru zal z oguna i pytałam wykładowce czy w letnim semestrze tez bedą zalki (bo cały rok mój ogun trwa) to wczoraj mi odpisał na maila, że tak i dopiero w przyszłym roku wchodzi to rozporządzenie z ocenami. Poczekamy zobaczymy jak będzie.; ) -
Krulec
W przyszłym roku to takie rozporządzenie nie bedzie potrzebne bo wejdzie w zycie nowy regulamin studiów w którym sie po prostu znajduje taki punkt...wg dziekanatu na moim wydziale to rozporządzenie obowiazuje na obecny rok akademicki -
Anonim
-
Anonim
-
-
Terry What
hmm, ja się chciałam spytać o coś z rzeczy organizacyjnych; więc póki co mam obawę, że wykład na który chętnie bym się zapisała może mi kolidować z planem, więc czy mogę się bezproblemowo wyrejestrować z owego wykładu w drugiej turze zakładając, że zapiszę się w pierwszej?
przepraszam, jeśli wydaje się to banalne... -
Anonim
Takie banalne nie jest, nic związanego z usosem nie jest banalne; p Też się zastanawiam. -
Krulec
-
Anonim
Masz dwa tygodnie na wyrejestrowanie się, to samo dotyczy sytuacji, jak np jakiś OGun po pierwszych zajęciach okaże się dla Ciebie nieinteresujący (czasami co innego opis, a co innego zajęcia) -
Go
czy ta rejestracja w poniedziałek o 14 dotyczy tylko doktorantów, czy mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem? :P -
Anonim
Dotyczy wszystkich, chyba że jakiś przedmiot jest dla grupy dedykowanej itp.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne