- 1
- 2
-
Krzysztof
czy ktos moze wie ile sie czeka na nowa legitymacje studencka zeby wyrobili? oraz jak mam dokladnie dostarczyc im zdjecie? nie jestem zarejestrowany na IRK a usos i usosweb nie maja miejsca by zdjecie im zuploadowac. -
Anonim
trzeba iść do Pałacu Kazimierzowskiego(budynek rektoratu) i tam jest na parterze biuro,gdzie mozna dostarczyc zdjecie i sie dowiedziec wszystkich potrzebnych informacji-jesli sie nie myle jest to pokoj nr 4.na lewo od wejscia -
~*Fearlessness*~
u mnie na wydziale powiedzieli mi ze mam przyniesc zdjecie na plycie, zaplacic 17 zl (przelewem) i z potwierdzeniem zaplaty i plytka przyjsc do dziekanatu. potem wypelniasz podane i czekasz...i tez nie wiem ile...:( -
Anonim
mi jak wyrabialam legitke na nowo bo mi ukradli poweidzieli ze nei ma wogole opcji zeby ktos ze starszego roku, nei pierwszakow mial taka legitke... ale to mzoe sie roznic w zaleznosci od wydzialu, a moj jest popier... dziwny. znaczy sie burdelnik straszny. wszystko na opak. -
-
Eve
a ile placi sie za wyrobienie nowej legitki, jesli komus ukradli
poprzednia - rowniez nowa ?
i ile trzeba czekac na wyrob ?
z gory dzieki za informacje :) -
Anonim
nie wiem czy na kazdym wydziale jest tak samo,ale u mnie(Centrum europejskie)
25,50 i tydzien sie czeka okolo -
R.
-
Anonim
ja placilam 17zl i przynioslam do sekretariatu fortke+potwierdzenie wpłaty i babeczka wklepała wszystko do systemu i powiedziala ze za ok tydz mam sie zglosic po odbior -
Doman
Te 25,00 wygląda podejrzanie. Zdaje mi się, że 17 zł to ustawowe (na poziomie państwowym) maksimum. -
Woltron
25 zł dla tych którzy zgubili starą, a 17 zł dla wszystkich pozostałych. A przynajmniej tak jest na historii. -
Anonim
no wlasnie u mnie placily 25 dziewczny ktorym zostaly skradzione dokumenty,wiec pewnie 17 jak sie wyrabia za 1szym razem,a 25 za kazdym kolejnym -
Kapitan Zajebistość
a ja znalazłem takie cuś:
http://wiadomosci.wp.pl/kat,41794,s...
a teraz mam pytanie: czy skoro na elsie napisane jest, że 50% to znaczy, że mamy zmieniać, czy to metro pierdoli bzdury? bo się wnerwię :/ -
Doman
Na ELS-ie pisze wyraźnie, że 50% dotyczy komunikacji miejskiej. Natomiast cała batalia toczyła się w okół transportu kolejowego.
A linkowany artykuł cieszy mnie pod jednym względem. Nie raz słyszałem (a nawet miałem okazję się przekonać), że na UW jest bałagan biurokratyczny, a tu okazuje się, że gdzie indziej może być gorzej. Moja nowa legitka ma być do odbioru w poniedziałek/wtorek, bez żadnych kolejek, dosłownie 5 minut formalności. Tylko ze starą żal się rozstawać, bo wyglądała jakoś tak oficjalniej -
Anonim
a jak jest z rozpoznawaniem ważności tej legitymacji? w związku z tym, że nie ma już na niej staromodnych pieczątek (co oczywiste), tylko hologramy z nadrukowaną datą, to... mnie np. starła się już data całkowicie, więc mam legitkę ważną bezterminowo; ] póki co (odpukać) nie było jeszcze problemów, ale kanar mnie nie sprawdzał, tylko pani na basenie - ale zauważyła fakt, że daty już nie ma. w PKP pewnie może być hardkorowo, bo oni się zawsze czepiają
jak tam u was sytuacja z tymi znaczkami? -
ol:)
hejho:)
Czy mógłby mi ktoś z Was podac na jakie konto było trzeba wpłacic to 17 zł!!!!
Bo informację ze strony UW zdjęli, a ja jeszcze nie wpłaciłam pieniążków...a w moim sekretariacie bezradnie rozkładają ręce:):):)....
Liczę na wasze umiłowanie do cyfr lub dobre notatki:):)!!!!
Pozdrawiam
ol:) -
Anonim
a do FAQ to się nie chciało zajrzeć? po coś ono powstało.
http://grono.net/forum/topic/728836... -
Doman
Przy okazji kserowania legitymacji zauważyłem coś ciekawego. Mianowicie na drugiej stronie nie ma nic co mogłoby wskazywać, że obie strony są częściami tej samej legitymacji! Mam nadzieję, że nigdzie nie będą się czepiać i nie trzeba będzie latać do notariusza po poświadczenie. -
Anonim
>Doman napisał
>Tylko ze starą
>żal się rozstawać, bo wyglądała jakoś tak oficjalniej
Co??? Trzeba oddać starą legitke? Tylko nie to; ( Ja chciałam zachować na pamiątke. A nie można powiedzieć, że mi zagineła;)
-
Anonim
A jak to jest z kartą do BUWu. Jak odbiore tą nową legitke, to wtedy musze też oddać starą karte do BUWu? Ta nowa legitka działa od razu, czy trzeba ją jakoś aktywować w BUWie? -
Anonim
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne