-
yield88
http://warszawa.gumtree.pl/c-Sprzed...
Sprzedam słownik hiszpańsko-hiszpański -
MaRciN
Tak jak w temacie proszę pisać na pw.
Z góry dziękuję za wszelkiej maści kursy i korepetycje. -
yield88
-
-
alenick
Sprzedam na I rok FiR/ Zarządzanie na WZ:
Analiza matematyczna w zadaniach Krysicki Włodarski
Podstawy Prawa w gospodarce Piątek
skrupulatne notatki z wykładów u Piątka z ppwg
Skrypt Bednarskiej z Mikroekonomii
notatki z wykładów u Bednarskiej z mikro
Begg Mikroekonomia
Mankiw Mikroekonomia
kilka rozdziałów z Kamerschena Mikroekonomia
Podstawu prawa w gospodarce notatki z cwiczeń Kiryło
notatki z cwiczeń z mikroekonomii z Zalegą
Podstawy ekonomiki przedsiębiorstw Duraj
Wszystko to xera, w większości zbindowane.
Cena symboliczna.
Mam również do sprzedania
podręcznik do niemieckiego ASPEKTE B2
Deutsch fur dich cz 2 Jadwiga Śmiechowska
New English File intermediate podr
New English File pre-intermediate podr -
MaRciN
-
Macy Forrester Chambers
-
Cloe
Kupię tanio "prawo Unii Europejskiej" - Kenig Witkowska oczywiście aktualne; ) -
niania!
Mam do sprzedania książki:
1) "Postępowanie administracyjne" Marek Wierzbowski, Marek Szubiakowski, Aleksandra Wiktorowska; C.H.Beck; 12. wydanie
2) "Polskie prawo konstytucyjne" Leszek Garlicki; Liber; 13. wydanie
3) "Prawo administracyjne" pod redakcją Marka Wierzbowskiego; Lexis Nexis; 9. wydanie
4) "Wstęp do prawoznawstwa" Tatiana Chauvin, Tomasz Stawecki, Piotr Winczorek; C.H.Beck; 5. wydanie
TANIO. :)
-
Comix
-
MOn
-
stob :)
Witam mam do sprzedania następujące książki po atrakcyjnych cenach i w idealnym stanie :)) zapraszam do zapoznania się :) kontakt pod numerem 668-876-874 lub na privie!! pozdrawiam:))
Z psychologii:
1. Zrozumieć siebie i innych psychologia poznania społecznego Gordon B. Moskowitz Gdańsk 2009
2. Psychologia zachowań konsumenckich Andrzej Falkowski Tadeusz Tyszka Gdańsk 2009
3. Historia współczesnej myśli psychologicznej od Wundta do czasów najnowszych Wydawnictwo naukowe Scholar
4. Psychologia sportu Matt Jarvis Gdańskie wydawnictwo psychologiczne Gdańsk 2003
5. 40 prac badawczych które zmieniły oblicze psychologii Roger R. Hock Gdańskie wydawnictwo psychologiczne Gdańsk 2005
6. Psychologiczne mechanizmy reklamy Dariusz Doliński Gdańsk 2008
7. Psychologia społeczna serce i umysł Elliot Aronson Timothy D. Wilson Robin M. Akert
8. Psychologia współczesna Spencer A. Rathus Gdańskie wydawnictwo psychologiczne Gdańsk 2006
9. Człowiek wśród ludzi Zarys psychologii społecznej Bogdan Wojciszke Wydawnictwo naukowe Scholar
10. Człowiek istota społeczna Elliot aronson Wydawnictwo naukowe PWN Warszawa 2006
11. Osobowość teoria i badania Lawrence A. Pervin Oliver P. John Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego
12. Obraz organizacji Gareth Morgan Wydawnictwo naukowe PWN
13. Psychologia podręcznik akademicki Psychologia ogólna 2 Jan Strelau Gdańskie wydawnictwo Psychologiczne gdańsk 2006
Z prawa:
1. Prawo Internetu Wydawnictwo CH Beck Warszawa 2008
2. Kodeks spółek handlowych Wydawnictwo CH Beck Warszawa 2009
3. Prawo rzymskie instytucje Witold Wołodkiewicz Maria Zabłocka 5. wydanie Wydawnictwo CH Beck Warszawa 2009
4. Polskie prawo konsytucyjne Oficyna Wydawnicza VERBA Lublin 2008
5. Powszechna historia prawa Andrzej dziadzio Wydawnictwo Naukowe PWN warszawa 2009
6. Wstęp do prawoznawstwa Wydawnictwo CH Beck Warszawa 2009
7. Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej
8. Kodeks cywilny
-
◊Kaт◊
Sprzedam książkę:
Grundrechte 3.Auflage 2001, Rolf Schmidt. Stan b dobry.
gg 562107 -
Krzysztof Kowalski
Proszę o pomoc. Jeśli ktoś ma do sprzedania książkę Podstawy Penologii - Jan Utrat - Mielecki 2006 r. Wyd. UW. to proszę o kontakt - wychowek@onet.pl -
-
dmgabrysiak
hej, kto ma na sprzedaż podręcznik do ubezpieczeń, wydziałowy, wyd 4? -
>> !!Amellia.jpg!!; *<<
AAAaaa SPRZEDAM NIEDROGO- całkiem za darmo!!!
Kilka żartów i beczkę śmiechu!!
Zainteresowani? http://gulgoty.pl/
Kontakt: http://gulgoty.pl/ -
wampiś
Może trochę mało akademicko, ale kupię:
A. Sapkowski "Miecz przeznaczenia" to wydanie :)
http://ja.gram.pl/upl/blogi/381500/...
Bardzo mi zależy, więc jeśli Wy, może jacyś znajomi czy rodzina macie do sprzedania proszę o kontakt na PW albo na gg 2396982 :) -
ja to ja
POLITOLOGIA, EUROPEISTYKA, SM
„Międzynarodowe Prawo Handlowe” red. Pazdan Maksymilian, wydawnictwo Difin, Warszawa 2006 – ksero podkreślone zblindowane, 7 zł
„Unia Europejska. Tom II. Gospodarka-Polityka-Współpraca . Podręcznik akademicki dla studentów nauk humanistycznych”, red. Góralski Witold M., wydawnictwo Wolters Kluwer, 2007 – ksero zblindowane podkreślone, 6zł
„Ustroje państw współczesnych 1”, red. Skrzydło Wiesław, Wydawnictwo UMCS, Lublin 2002 – ksero zblindowane podkreślone, 5 zł
„Współczesna myśl polityczna. Wybór tekstów źródłowych” oprac. Karolczak, Pieliński, Tański, Wydawnictwo Elipsa, Warszawa 1994 - ksero zblindowane, 6 zł
Filipowicz Stanisław „Historia Myśli politycznej”, wydawnictwo Arche, Gdańst 2006 – ksero zblindowane bardzo pokreślone, 5 zł
Kaczmarek Bohdan „Organizacje. Polityka, włada, struktury”, Warszawa 2001, - ksero zblindowane, 8 zł
Menkesw Jerzy, Wasilkowski Andrzej „Organizacje Międzynarodowe. Prawo instytucjonalne”, wydawnictwo Wolters Kluwer, 2006 – ksero zblindowane, 6 zł
Szczegóły na priv.