Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Nędzny

chyba sam nie wierzysz w to co piszesz:D otoz ma duze znaczenie:D ja tyz czytam wall street j. i wprost rzecz jasna:D
    a nie znasz powiedzenia: pokaz mi co czytasz a powiem ci kim jestes?;>
  • Piotr

Wprost też czytam, Politykę też, jak wpadnie mi jakieś pismo Katolickie w ręce to też czytam. W zasadzie nie ma czasopisma którego bym nie przeczytał, co z tego?
    Błędem jest czytanie tylko tych czasopism które piszą to co chcemy przeczytać.
    W ten sposób właśnie można nabrać takich poglądów jak Ty prezentowałeś w wątku Kosowo. Wybacz, że to powiem (mam nadzieję że się mylę) ale moim zdaniem masz bardzo mocno spolaryzowane poglądy, co uniemożliwia Tobie dostrzeżenie kogoś Tobie godnego w innych ludziach (np w Tusku).
  • ʞǝɯoʇ

>Piotr napisał
    >@tomeck
    >
    >No dobra to czemu pisałeś wcześniej:
    >>Bolek.. Boni... dalej?
    >Przecież to jest właśnie rewelacja od jaśnie
    >oświeconego Macierewicza.

http://www.tvn24.pl/-1,1526855,wiad...

skoro na tvn-ie się przyznał, to musi być coś na rzeczy. Aż tak daleko (do TVN) to jednak macierewicz nie sięga.
  • Nędzny

mylisz sie, ja zawsze patrze na sprawe oczami innych, na ciebie tez tak patrze, dlatego pisze tak jak pisze;P i nie chodzi o to , zeby czytac to co sie chce uslyszec, ale uwierz, nie mam zamiaru czytac GW, bo nie widze sesu, tak samo polityka,,,jedna wielka zenada, to tak samo mozesz przeczytac manifest, ale czy jest ses? nie lepiej czytac cos naprawde wartosciowego, prawdziwego? ja czasme ogladam tv, ale tylko dla porownania...a pokaz mi lewicowca, ktory czyta wprost, i je rozumie?
  • Piotr

Dobra Panowie po pierwsze jak Gwiezdna zauważyła w temacie Kosowo, są inne miejsca na te dyskusje... Jakiś czas temu założyłem temat: http://grono.net/forum/topic/101545... proponuję go ożywić i tam prowadzić nasze spory autorytarno - demokratyczne (bo rozumiem, że taki podział się zarysował)
  • l0g1n

Haha:]

"You forgot Tibet"...

Czy Polacy zawsze muszą rozmawiać tylko o swoich problemach, do tego dawno minionych?

"Słoń a sprawa polska" się kłania.

Rzeczywiście życzenie im Solidarności jest nie na miejscu.
    O pokojowym oddaniu władzy nie ma co marzyć.
  • Adam

Jutro od godziny 12:00 do 24:00 przed ambasadą Chińskiej Republiki Ludowej (ul. Bonifraterska 1, koło parku Krasińskich) zaplanowana jest modlitwa/medytacja/manifestacj a w intencji Tybetu. Jest to forma protestu przeciwko okupacji i łamaniu praw człowieka.
  • wujaszek

Będziecie kupować Colę i buty Adidasa?; >
  • Anonim

>Krówkożerca powraca napisał
    >Będziecie kupować Colę i buty Adidasa?; >

Nie - cole zona mi zabronila.

A ostatnie adidasy mialem z 10 lat temu.
  • l0g1n

Polecam jeszcze utylizacje procesorów IBM.
  • Lulu_aga

dobra ja się zapisuję tu z racji swojego avatara:P
  • Piotr

• Lulu_aga

niezłe akcje;]...szkoda, że tylko 'symboliczne':(
  • Piotr

O coś innego niż symboliczne akcje raczej trudno będzie...

Moim zdaniem jednak te akcje symboliczne mimo wszystko są dość mocne.
| |

dla byłych, przyszłych i obecnych studentów UW (; PS: czytamy regulamin...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (25)