-
Anonim
czesc, korzystajac z przywilejow jakie daje mi Indywidualny Tok Zaliczeń chce zrezygnowac z dwoch egzaminow z mojego kierunku (polonistyka) na rzecz jakichs dwoch egzaminow z oferty UW. Dlatego chcialem sie Was zapytac, czy polecacie mi jakis ciekawy przedmiot z Waszych kierunkow studiów którego zdanie:
a) nie wymaga bardzo duzo pracy
b) nie wymaga wiedzy 'wejsciowej' zwiazanej z Waszym kierunkiem
interesuja mnie glownie przedmioty humanistyczne
z gory dzieki. -
Anonim
Na Anglistyce jest ciekawych wykładów z literatury i historii USA lub UK na które mógłbyś się wybrać. Jedyny warunek to znajomość języka angielskiego -
laradorren
Na etnologii są b. fajne przedmioty... ale z tego co się orientuję niewiele jest dla osób spoza; możliwe że Australia jest takim wykladem, przynajmniej taka byla kiedy bylam na pierwszym roku. -
Maryniak
"Jezyk jako narzedzie komunikacji" na dziennikarstwie. Zdawalnosc - 100%. Wiedza - 5%. Zyczliwosc egzaminatora - przeogromna.
Ale to przedmiot ktory tylko jeden semestr trwa. -
-
KasiaZ
-
Hadaś
Historia filozofii na WDiNP:) 5% trój, 35% czworek i 60% piatek w tym roku:) Nawet Ci skrypt podrzuce jesli chcesz:)) -
Anonim
-
Anonim
matematyka statystyczna na wydziale fizyki UW :)
albo wstęp do fizyki współczesnej :) nie-zdawalnosc oscyluje 95% -
polidaktyl
-
Bożens
>Hadaś napisał
>Historia filozofii na WDiNP:) 5% trój, 35% czworek i
>60% piatek w tym roku:) Nawet Ci skrypt podrzuce jesli
>chcesz:))
Serio, jest tak łatwo? :) bo ja własnie zabieram sie do nauki a jak sie nie chceeeeee.... -
Marciu®™
filozofia na wydziale chemii! Ale z tego co wiem to to jest na obecnosc tylko i liczy sie jako odchamiacz -
Karolina
To polecam przedmoity prof. Karwat na WDiNP, zdawalność- niemożliwym jest nie zdać; ) profesor ubolewa, jeśli Ci 5 nie będzie mógł postawić; ) skrypty też są ogólno dostępne np. w dziale download na stronie http://www.kp3.pl
Powodzenia!!! -
Mokhtari-Rybak
Archeologia:wszystkie poza spotkaniem na egzaminach u prof.Dobrowolskiego,Kowalczyk- Heymann,Wiprzyckiej-Bravo . Polecam wyklady dr. Scholla masz 3 za samo wejście :) ogolnie luz na egzaminach wiecej do Ciebie mowia profesorowie niz Ty do nich. -
Anonim
-
Anonim
nauki humanistyczno-społeczne na informacji naukowej
zdajesz ze skryptem na kolanach:)(babka maksymalnie ślepa) -
Release me
WJO (wstęp do językoznawstwa ogólnego) na
romanistyce. Wystarczy jako-tako opanować nie za
długi skrypt (jakby co jestem jeszcze w posiadaniu tegoż) i już. Egzamin odbywa się tylko
w sesji zimowej i jest po polsku.
-
Release me
A korzystając z okazji- na czym polega indywidualny tok studiów i jak go sobie załatwić?:) -
Aciek :)
Historia Węgier na Hungarystyce. tematy podane a wiekszosc egzaminu to wyklad egzaminatora pani Kormendy.
zdawalnosc 100% najnizsza ocena 4 -
Aciek :)
a no i oczywiscie po polsku :) na I i II roku :) podrecznik tylko obowiazuje jakies 80 stron -
Release me
>Fioretto:P napisała:
>A korzystając z okazji- na czym polega indywidualny tok
>studiów i jak go sobie załatwić?:)
Yyy to znaczy indywiduALny tok zaliczeń:)
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne