Uniwersytet Warszawski [17258]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

zrob komus niespodzienke i wyslij walentynke !!!

wybierz kogos wyjatkowego:)
    kogos z kim chcialabys/chcialbys pogadac,spotkac sie(jesli znasz) lub poznac (jesli sie nie znacie)

moze to bedzie poczatek wielkiej milosci?

taki zart
    rzygac sie chce na widok czerwonych roz,zakochanych i czekoladek milka.
    i myslalem tak nawet kiedynie bylem single-zeby nie bylo.
  • polidaktyl

Zawsze można obchodzić Cyryla i Metodego patronów Europy albo po prostu się nie przejmować.

Swoją drogą gulasz z kurzych serc najlepszym daniem na walentynki.
  • Anonim

Walentynki same w sobie nie są niczym złym, po prostu przesyt marketingu robi swoje. Tak jak w grudniu wszędzie szał prezentowy, tak i w walentynki wszechobecne czerwone serduszka, róże i przekonywanie że posiadanie różnych rzeczy lub ich ofiarowywanie jest najlepszym wyznacznikiem afektu; >
  • Tortilla

ja kupilem czekoladki Lindt, nie lubie Milki, bo zwolnili świstaka
  • Mahoń.

A jak jest święto górników to pałasz niechęcią do kopalni i węgla?
    Wszyscy mają jakiś swój jeden dzień w roku, to czemu zakochani mieliby nie mieć?
    Wiadomo, że jest to chyba najbardziej komercyjna okazja ze wszystkich, ale sama idea moim zdaniem jest całkiem sympatyczna.
  • Anonim

pozwolę sobie zacytować kolegę:

"znowu będę dowoził żarcie tym debilom, którzy robią sobie jeden dzień w roku wolnego od mówienia do swojej dziewczyny per szmato"

(taka hiperbola, niemniej wiadomo o co chodzi).
  • Anonim

A ja zauważyłam, że ostatnio olewanie walentynek stało się jakieś... modne?
    Raptem wszyscy otwarcie manifestują swój wstręt do tego dnia, opowiadają, jak to oni nie uznają, jak to miłość na co dzień, nie od święta, jak to za dużo, marketing, pieniądze, przebrzydły zachód...
    A nie można po prostu olać? Nie zwracać uwagi?

Skoro ktoś nie chce świętować tego dnia, nikt go do tego nie zmusza.
    Może odwracać wzrok od witryn sklepowych. Ewentualnie kopnąć z rozmachem jakieś serduszko Milki, czy tam inny bukiet róż, który stanie mu na drodze codziennej egzystencji.
  • aga wu

taaaaaa

walentynki jak walentynki,komercja wymusiła zeby tego dnia byc z kims bo jak jestes sama to jzu cos z toba jest nie tak.Przeciez jak jestem z kims to caly rok moge jej pokazywac ze jest dla mnie wazna a nei tylko 14 lutego :/
  • Anonim

Można konsekwentnie olewać, ale gdzie się nie spojrzy (i broń Boże nie zajrzy do pierwszej lepszej kawiarni w godzinach wieczornych), wszędzie same pary :) Przydałby się dzień singla dla równowagi, ale to wyglądałoby raczej jak jakiś masowy wielki podryw... Tacy już jesteśmy -_-
  • aga wu

wielki masowy podryw :DDDDD dobry tekst :DD

ja tam w tym roku mowię stanowcze nie komercji i zmuszaniu do bycia z kims specjalnie na walentynki.Spędzam czw na babskich plotach; ]
  • Helena 'Elbereth' Sobol

Babskie ploty to fajne wyjście, jak 'przypadkiem' nie ma się żadnego wolnego i chętnego kolegi... Ale problem pojawia się, jak podobnym przypadkiem wszystkie koleżanki są także zajęte facetem bądź czymś innym. :(
  • Anonim

walentynki?? a co to jest ??

ehhh... nie lubię... złe skojarzenia mam :(
  • Barti

jebac walentynki joł
  • Paulina

Ja też nie lubię walentynek. Pewnie gdzieś pójdę, ale nie mam zamiaru kupować tandetnych pluszowych serduszek, wysyłać kartek itd.
    W każdym razie dla wielu singli ten dzień może być najsmutniejszym dniem w roku. Nagle okazuje się, że większość znajomych jest na randkach, a oni sami siedzą w domach.
  • Marcin

Dzień jak codzień...
    Jak się kogoś kocha to można zrobić sobie Walentynki we dwoje kiedy tylko się chce
  • Bartek

ja tam lubie walentynki:):)

klknijcie serduszko:)
    dzieki z góry
  • vic†or

http://www.dajebuzi.pl
    może się przydać; )
  • Anonim

Norczi widzę, że chwytliwy temat poruszyłeś.
    Mogę się założyć, że do jutra utrzyma się jako jeden z pierwszych na stronie.
  • Anonim

Walentynki są chujuchne. Nie wiem, czy to dobrze czy źle. Nie wiem w ogóle co znaczy słowo "chujuchne". Ale są chujuchne.
  • Anonim

widzisz j. tak to jest ze im cos bardziej komercyjne tym wiecej osob chce o tym pisac/mowic etc.

a jak byl dzien cieplownika to nawet jednego kwiatka nikt im pewnie nie przyniosl...
| |

dla byłych, przyszłych i obecnych studentów UW (; PS: czytamy regulamin...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (25)