-
elvi
Założyłam niniejsze grono, aby lepiej nam się funkcjonowało, szczególnie podczas sesji :) Chociaż również do zacieśniania więzi między nami i aby te weekendy przez dwa lata kojarzy się jak najlepiej.
Zachęcam do zakładania wątków w celach informacyjnych, pomocowych i towarzyskich.
Pozdrawiam wszystkich :) -
Agnieszka P.
cześć :) chyba nie jest nas tu za dużo...a szkoda :(
chyba kojarze Cię z zajęć...ja myślałam o założeniu nam grupowej skrzynki-zrobiłam tak na licencjacie i pomysł bardzo sie sprawdził...przesyłaliśmy tam notatki i inne ważne info i każdy miał dostęp i jak profesorzy coś mieli to też na jednego maila nam słali a nie na sto różnych...pozdrawiam. @g@. -
elvi
Na pomysł grona wpadłam po ostatnim zjeździe, więc w ten weekend postaram się wszystkich poinformować o "forum pomocowym" :)
A pomysł grupowej skrzynki jest świetny, tym bardziej, że wykładowcy chętniej współpracują ze zorganizowaną grupą. Załóż skrzynkę i wątek na gronie z instrukcją jak się do niej dostać.
Pozdrawiam i do zobaczenia na zjeździe :) -
Anonim
Hej!
Ja też tu jestem. Dzięki za link do tego grona.
W której jesteście grupie? -
-
elvi
-
Anonim
Hehe Ja też, więc cieszę się, że w końcu znalazłam kogoś też z tej grupy.
Świetnie tylko, że ja miałam przedmiot Systemy bankowe w Polsce, tylko że nie jestem tak zaawansowana w przedmiotach finansowych bo w szkole byłam na specjalności Marketingowe zarządzanie w przedsiębiorstwie. Tak sobie myślę czy w tym wypadku jest sens próbować przenieść się do pierwszej grupy? -
elvi
Z tego co wiem, to bardziej zaawansowana w bankowości jest grupa I, więc ja się cieszę, że jestem w II, tym bardziej, że dla mnie bankowość to najgorszy przedmiot na tych studiach. Ble!!! -
Anonim
-
Paweł
Witam wszystkich! Gratuluje Pomysłu założenia tego grona!
Spotkałem pewną dziewczynę, która właśnie składa pracę inżynierską... Powiedziała mi, że właśnie Podstawy Bankowości - są jedynym przedmiotem, na który trzeba szczególnie uważać...
P.S. Jakby ktoś pytał jestem z grupy II -
Paweł
ojej - magisterką... ech... zmęczony jestem.... ale wiadomo o co chodzi :) Przepraszam za pomyłkę... -
Anonim
Ja również Was witam. Fajnie, że jest nasze grono, ale chcę powiedzieć, że jest jeszcze kilka innych stron np. http://www.szturmowa.com - polecam! oraz grono WZ UW MSM '07, gdzie dla studentów MSM jest specjalnie utworzony mail na który będą wysyłane notatki i inne zdobyte pomoce :)
Zapiszcie się tam! :)
Poniżej info o mailu.
"Żeby usprawnić wymianę materiałów powstało konto na gmail.com
uw2007msm@gmail.com
Najlepiej wszystkie materiały gromadzić tam. Jest dobra wyszukiwarka więc powinno to być w miarę proste:)
Kilka ważnych uwag:
1) Przesyłane materiały najlepiej spakować do archiwum zip/rar
2) Temat maila w formacie: Nazwa przedmiotu (Prowadzący) Wykład X - gdzie X to numer wykładu
4) Hasło do konta: ZWSTUDENT (proszę go nie zmieniać:)
3) Proszę nie kasować maili :) Można nowe wiadomości pobierać programem pocztowym
4) W późniejszym czasie może rozwiązanie to zastąpi serwer ftp
5) Pytania i wątpliwości proszę kierować do mnie;)
Życzę udanej wymiany materiałów :)" -
elvi
Witam, witam :)
A ja chcę jeszcze "uściślić" info i poinformować przedmówczynię, która jest z grupy I i pewnie nie dotarła do niej informacja pisana dzisiaj na tablicy, że jest e-mail stworzony tylko dla naszego kierunku rachunkowość. (więcej w drugim wątku)
W związku z tym proponuję korzystać z "Naszego" maila, a nie ogólnego. Ale to już każdy sobie sam ustali, które konto pasuje mu lepiej. Skoro mamy "konkurencję" to należy ją szanować :)
Pozdrawionka -
Blondikicia
Hej wszystkim:)
Jestem z I grupy i chyba jestem pierwszą osobą (albo jedną z pierwszych) z tej grupy która napisała coś tutaj;)
Ja także jestem za tym,żeby cały nasz rok w miare możliwości sie integrował i sobie pomagał, a narazie to te grono opanowala II grupa,hehe;) I grupo!! gdzie jesteście?;)
Fajnie,że ktoś założył te grono.
Pozdrawiam wszystkich z I i II grupy:)
-
Ania
Witam bardzo serdecznie!
Też jestem z grupy I
Cieszę się że ktoś podjął inicjatywę zintegrowania naszego kierunku.
Mam pytanie: jest ktoś z okolic Grodziska Maz. ?
Pozdrawiam! -
Paweł
-
Ania
-
Anonim
-
Anonim
-
Ilona
WITAM!!
Ja też się dołącze do tego grona i postaram się wszystkim jego użytkownikom, jak również sobie, ułatwic życie poprzez przesyłanie materiałów - o ile będe w ich posiadaniu.
Pozdrawiam -
Ilona