-
tomek przybysz
Hej, czy ktoś ma informacje na temat poprawki, warunku z zarządczej. Ja jestem zdania iż musimy zlożyć podanie o dodatkowy 3 termin na zaliczenie. W przyadku odrzucenia prośby będziemy sie starali o wcześniejszy warunek we wrześniu z powodu jak najszybszego zaliczenia i obrony pracy mgr. Podobno dzsiaj miala być grupa która będzie rozmawaić z dziekanem. Ja niestety nie mogłem być, czy są jakieś konkrety.
Pozdr. -
Katarzyna Kowalska
WITAM
W tym roku ukończyłam 5-letnie studia magisterskie na kierunkach Finanse i Rachunkowość (SGH) oraz Zarządzanie (UW).Chętnie udzielę korepetycji z rachunkowości - każdy zakres (podstawy rachunkowości, rachunkowość finansowa, rachunkowość zarządcza, przygotowywanie do różnorodnych certyfikatów, również na biegłego rewidenta, rachunek kosztów). Posiadam 3-letnie doświadczenie w pracy z uczniami, co wpłynęło na doskonałą znajomość zasad rachunkowości. Ponadto od roku pracuje w biurze rachunkowym i mam na co dzień do czynienia z analizą ksiąg rachunkowych i sprawozdań finansowych oraz rozwiązywaniem problemów księgowych. Staram się kłaść nacisk na miłą atmosferę i zrozumienie tematu. Prowadzę zajęcia zarówno z uczniami szkół średnich, studentami jak i osobami w wieku dojrzałym.
Dodatkowe rozwiązuje zadania z rachunkowości oraz piszę na zlecenia analizę finansową przedsiębiorstwa.
Posiadam liczne materiały z przykładami. Możliwy dojazd do ucznia.
Jeśli nie odbieram telefonu to oznacza, że jestem na korepetycjach. Na pewno oddzwonię.
koszt 40zł/60min
gg 613588
KONTAKT 510-406-110