-
Magda
No juz bliżej trzeciego roku zasadniczo. Ale oficjalnie jeszcze 2.; ) -
a.
ja wychodze z zalozenia ze wszyscy pomysla "kroliki doswiadczalne, im darujemy" i będą nas przepuszczać :D -
Anonim
bardzo dobre podejscie, ale jakos nie wydaje mi sie, zebysmy mieli jakas taryfe ulgowa jako pierwszy rocznik; ) wlasnie odwrotnie :P -
a.
dzięki, właśnie popsułaś mi humor i dzień! :P ja poważnie...jestem optymistką :D -
-
Anonim
oj, przepraszam!; ) zobaczymy potem, narazie mamy wakacje i nie musimy o tym myslec; ) -
adam
doookładnie TAK!
wakacje są, noo. będziemy się martwić od 1 października a póki co korzystajmy z wakacji; ]
założylem grono naszego super extra kierunku!:
http://grono.net/forum/2331659/0/
łatwiej będzie się z wszystkim ogarnąć, zapraszam! :) -
madlen
witam! widze ze wreszcie ktos daje znac o tym mało slyszanym kierunku:D równiez i ja spotkam sie z Wami 1 pazdziernika:D hehe juz myslalam ze nikt nie idzie na ten kierunek:P -
adam
-
....ewelina....
hej!!ja wlasnie skonczylam administracje w centrum...i musze powiedziec ze te studia sa lepsze od zaocznnych...nie ma duzo cwiczen-tylko na 1 roku, pozniej sa same wyklady...zawsze mozna sie dogadac...wiadomo jak ktos zupelnie olewa sprawe to powtarza rok..dla mnie te studia najtrudniejsze nie byly...;)) a na mgr jest duzo wiecej osob..wynika to chyba z tego ze wazny jest dyplom uczelni mgr..poza tym pamietajcie ze na licencjacie zdajecie egzamin z jezyka na poziomie b2 a to chyba sporo osob odstrasza;)na moim roku bylo 140 osob i bylismy ostatnim rocznikiem bez jezyka na b2 a juz na mlodszym roczniku bylo 3 razy mniej...
powodzenia;) -
aka
WITAJCIE CZY KTOS DOSWIADCZONY MOGLBY PRZYBLIZYC JAK WYGLADA EGZAMIN U PIEKARY? -
Anna P.
Witajcie! Chciałabym rozpocząć drugie studia i bardzo bym chciała dostać się do was. Dużo jest chętnych? jaki próg? za wszelkie info będę wdzięczna!