-
a.
hej, tak wiec nie znalazlam takiego tematu, co wiecej nawet nie widze zainteresowanych tym kieruniem... ja uwazam ze moze byc ciekawie, dlatego dzis zlozylam swoje dokumenty. ktos jeszcze? -
Anonim
-
a.
och jak dobrze, nie bede sama :D swoja droga, nigdzie nikt sie nie chwali tym kierunkiem ... -
Magda
Z tego co ja wiem, to jest to chyba nowy kierunek. Będziecie roczniekiem eksperymentalnym.; ) -
-
a.
eksperymentalnym... to znaczy rocznikiem z ulgami? :) mnie tylkozdziwilo że zajecia mamy miec tylko 3x w tygodniu! -
Magda
Mój rocznik miał na pierwszym roku 3x w tygodniu, na drugim 2x, i na trzecim też podobno 2x. Więc widocznie to tylko zmiana nazwy kierunku... -
a.
w takim razie czym różnią sie ona od zaocznych? jakoś mi sie to nie podoba... -
Magda
No od zaocznych różnią sie tym że zajęcia są w dni powszednie, zaoczne w weekendy. Po drugie przeważnie przy zaocznych zjazdy są co dwa tygodnie. W wieczorowych tydzień w tydzień.; ) -
a.
no niby tak, ale z tego co widze to wygląda to co raz to mniej poważnie... -
Anonim
-
[*]
hej:) widzę że jest nas naprawdę niewiele. A gdzie można znaleźć plan zajęć??? mi zostało papiery dowieźć tylko jest problem z organizacją czasu... -
a.
planu jako takiego chyba jeszcze nie ma, dzis byłam na uw i pani w sekretariacie powierdziała że jest do tej pory koło 30osób, czyżby sama piękna płeć? -
adka
-
a.
-
[*]
dzięki :) myślę że na pewno jakiś facet nam się trafi :) ale jakoś mało chętnych jest na ten kierunek... -
a.
pewnie ci faceci są tacy wsydliwi że jak zobaczyli tyle bab to sie boja odezwać; ) -
adam
ooooostro! nie boją sie, oj nie; D
są pewnie lekko zszokowani takim zainteresowaniem płci pieknej tym kierunkiem; )
witam Was drogie Panie.. -
[*]
-
a.
och, juz myślałam że bedziemy jak u nazaretanek, same babki :) nikt nic nie wie o obozie integracyjnym ? :( -
Anula
papiery złożone :)
a tam obóz integracyjny! jak 30 studentów, to można po prostu iść na integracyjne piwo/kawę/party :)