UW CSSTiRL [127]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • a.

hej, tak wiec nie znalazlam takiego tematu, co wiecej nawet nie widze zainteresowanych tym kieruniem... ja uwazam ze moze byc ciekawie, dlatego dzis zlozylam swoje dokumenty. ktos jeszcze?
  • Anonim

ja; )
  • a.

och jak dobrze, nie bede sama :D swoja droga, nigdzie nikt sie nie chwali tym kierunkiem ...
  • Magda

Z tego co ja wiem, to jest to chyba nowy kierunek. Będziecie roczniekiem eksperymentalnym.; )
  • a.

eksperymentalnym... to znaczy rocznikiem z ulgami? :) mnie tylkozdziwilo że zajecia mamy miec tylko 3x w tygodniu!
  • Magda

Mój rocznik miał na pierwszym roku 3x w tygodniu, na drugim 2x, i na trzecim też podobno 2x. Więc widocznie to tylko zmiana nazwy kierunku...
  • a.

w takim razie czym różnią sie ona od zaocznych? jakoś mi sie to nie podoba...
  • Magda

No od zaocznych różnią sie tym że zajęcia są w dni powszednie, zaoczne w weekendy. Po drugie przeważnie przy zaocznych zjazdy są co dwa tygodnie. W wieczorowych tydzień w tydzień.; )
  • a.

no niby tak, ale z tego co widze to wygląda to co raz to mniej poważnie...
  • Anonim

jakos damy rade :P
  • [*]

hej:) widzę że jest nas naprawdę niewiele. A gdzie można znaleźć plan zajęć??? mi zostało papiery dowieźć tylko jest problem z organizacją czasu...
  • a.

planu jako takiego chyba jeszcze nie ma, dzis byłam na uw i pani w sekretariacie powierdziała że jest do tej pory koło 30osób, czyżby sama piękna płeć?
  • adka

miejmy nadzieje, ze nie; )
  • a.

a może wie ktoś coś o wyjeździe integracyjnym?; D
  • [*]

dzięki :) myślę że na pewno jakiś facet nam się trafi :) ale jakoś mało chętnych jest na ten kierunek...
  • a.

pewnie ci faceci są tacy wsydliwi że jak zobaczyli tyle bab to sie boja odezwać; )
  • adam

ooooostro! nie boją sie, oj nie; D
    są pewnie lekko zszokowani takim zainteresowaniem płci pieknej tym kierunkiem; )

witam Was drogie Panie..
  • [*]

witam:) i wkońcu mamy jakiegoś mężczyznę :)
  • a.

och, juz myślałam że bedziemy jak u nazaretanek, same babki :) nikt nic nie wie o obozie integracyjnym ? :(
  • Anula

papiery złożone :)
    a tam obóz integracyjny! jak 30 studentów, to można po prostu iść na integracyjne piwo/kawę/party :)
| |

Grono studentów najyntelygentniejszego wydziału.

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)