-
ada
Widzę, ze ktoś musi zacząć, więc chyba padło na mnie :)
Myślę, ze to grono moze być niezłym forum wymiany myśli i wrażeń - nie tylko poobozowych - pewnie nieco swobodniejszym niz lista dyskusyjna (bo nikomu nie zaśmiecamy skrzynek; )) .
Tak więc oficjalnie je otwieram.
Jeśli macie jakieś uwagi dotyczące obozu to chętnie poczytam :)) -
OsTrO...sky
Uwagi na temat obozu... hmmmm.... Wlaściwie ciężko pomyśleć o czymś konkretnym, bo mi na myśl przychodzi jedynie to, że trudność poszczególnych szlaków była podawana przy śniadaniu w ten sposób, że nikt się nie mógł połapać :D
Ja z obozu wyniosłem dużo dobrego i już chyba na drugi dzień zaświtała mi w głowie myśl, że wybiorę się do Poronina również za rok. Ogólnie super, a przede wszystkim bardzo ciekawi goście (bo o uczestnikach chyba nie muszę wspominać) xD -
J. U.
Ada, ja mam tylko jedna uwage dotyczaca obozu, ale wiem, ze to mozliwosc jej realizacji jest poza naszym zasiegiem..;)
byl za krotki.
nawiasem mowiac, fajny pomysl z tym gronem - mysle, ze mozna zareklamowac to tak, by pojawili sie tutaj nie tylko tegoroczni uczestnicy, ale tez ci ze wczesniejszych lat. w ten sposob (choc przyznam ze to jest marny substytut) podtrzyma sie moze kontakt z tymi, na ktorych nie wpada sie na wydziale..
J. -
ani...ani
coś nam przysnęło to nasze grono; )
co do obozu to zgadzam się, że był za krótki. mogłoby też być więcej takich wieczorów jak ten ostatniego dnia przed wyjazdem :)
a czy ktoś zajmuje się stoną www koła? i czy pojawią się tam tegoroczne fotki? -