-
Юстина
no to wpisujcie sie. ja z tego ze moja kumpela przebrala sie za chlopaka i zalozyla ciuchy w rozmiarach XXL!!!!!! Boże to było świetne, przez dobre pol godziny się z tego śmiałam:D -
(:.:gmurka:.:)
Eeemm tak głośno, glośno to ostatnio wczoraj jak oglądałam z funfelami naszą Komunnie :D polewka była...ależ czas zmienia ludzi :) -
&Julia&
wczoraj wieczorem smialam sie z niczego. po prostu lezalam w lózku i zaczełam sie siesmiac!:D -
Ann.
Ja ostatnio jechałam z kumpelą windą, wsiadł z nami jakiś typek, ja tak po prostu zaczęłam się śmiać, nawet nie z niego, jakoś tak wyszło. Winda zaczęła się bujać,a chłopak patrzył na mnie jak na idiotkę. Na szczęście zaraz wysiadł :) -
-
Юстина
-
Anonim
Ja ostatnio śmiałam się tak głośno przed chwilą, kiedy to oglądałam "Włatcy móch", a odcinek pt. "Korzóh, mleczarka i korek od rzaby" xDxD
polewka jest z tego :) -
o!
-
rozpuszczony dzieciak
ohh..; d "korek do żaby" i "ale buba";d a w piątek z dzieciaczka który napisał: ...he like pittca;d -
Ryknelam smiechem jak moj kolega zaczal spiewac Marka Grechute-"wazne sa tylko te dni,ktorych jescze nie znamy"...Nie moglam sie uspokoic... :D
-
..:Nati:.. :]
ostatnio moja kolezanka zaczeła tez śpiewac i wszyscy w sali sie obeiżeli na nia a ja z moją inną koleżanka ryknełam śmiechem;P -
Anonim
-
Anonim
-
Daniel S
-
martinia
-
Bruno - Faust ♣
dzis jak siedzielismy ziomami u kumpla v pokoju i ogdadalismy po fajeczce joanne darc..Koleszka szybko na v pol leząco vypil glebokiego luka vody..aled myslal ze to normalna i sie tak opor zaksztusil ze szczeknął ta vodą plujac nią naokolo..bo to byla gazovana i jeszcze vczesniekumpel inny mu ja rzucil a tamten niezlapal i upadla ..przez co sie nabuzovala..i jak valil łyka to przyjał taka davke dvutlenku ze szok..hehehe.ale narozleval..z pol butelki sie vylalo..Umieralismy s kumple ze smiechu ok 10min..nie moglismy sie przestac smiac..hehee -
Anonim
-
effa
Ja też zazwyczaj z własnej głupoty.
Wczoraj byłam "nad wyraz" miła dla dziewczyny, którą uważałam za poważnie upośledzoną, a jak się później okazało to moja nowa nauczycielka:PP -
CyTrYnKoWα
-
...xxDancingIsWhatIdoxx...ツ
ja wczoraj na lekcji angielkiego...mielismy napisac swoje imie na kartkach bo byla nowa pani i on napisal do gory nogami i probowal postawic dobrze...haha to bylo w sumie smieszne..:) -