-
Anonim
A oto temacik, warty wpisania się. Teksty waszych nauczycieli.
Pozdrawiam, N. -
Evelajn
"ja chcę widzieć w ludziach dobro!"
"ja Cię obserwuje!!"
"chłopaki, bo zabiorę i będziecie mieli po ptakach!"
"udział w podziałach komórków"
i jeszcze wiele wiele innych; ) -
Agnieszka.
Ja Cię obserwuje najlepsze ; -P
Pan od historii :-P
"Powieszony najpierw za nogę, potem za głowę, a potem jeszcze poćwiartowany."
"Jego matka była Żydem."
"Jedyny człowiek, który się wyłamał z tradycji francuskiej to był Napoleon. Ale on był idiotą... " -
Babka od gegry:
"Kamil idz wypic redbulla to moze ci glupota odleci" ; P -
-
Agnieszka.
-
?!
chemiczka:
*"Jon- jest to SłOń o ładunku...." x)
moja wychowawczyni
*"Co to za czachy? Boję się ich!" -
* do jednej z dziewczyn->"-Co to za cycki na wierzchu? Chowaj mi je!
ona- ale ja dopiero moge je pokazać."; DDDDD
na lekcji historii:
*sprawdzając listę obecności-
"Kwaśniewski....
-cisza-
-Kwaśneiwski!-głośniej
-Ale prosze pani, my nie mamy żadnego Kwaśniewskeigo... no chyba, że grzybowskiego; )
-Kwaśniewski.. Grzybowski.. wszytsko jedno- ta sama zupa!" xDDD
nauczycielka wf-u:
*"Adrian jak ten poziom cie przewyższa, to może zapisz się do szkoły gdzie nie wymagają od ciebie łapania i rzucania piłką" -
Grzanka-Zacieszanka
Nasza nauczycielka od przyrody zabrała koledze telefon i schowała go do kieszeni swetra, który akuraśnie miała na sobie i ktoś bardzo mądry wtedy do niej zadzwonił, a ona taki tekst: o widzę, że ktoś dba o moje trawienie (miał włączone wibracje żeby nie było...;p jej inteligencja mnie rozbraja). Na wf:
Koleżanka miała duży dekolt i lekkie zadrapanie pod szyją, a facet jej centralnie postukał palcem w środek dekoltu i taki tekst: kto cię tu tak podrapał dziecko drogie??? xD cóż za bezpardonowość.....<lol><lol2> -
Anonim
"i o to tutaj nasz kierowiec uczy sie wszystkiej fizyki"
tekst historyczki koło której przeleciał samolot z papieru" kto po klasie rzuca gołebiami!!!"
xDxDxD -
Anonim
-
Anonim
polonistaka do koleżanki którą pytała " nie czaruj mnie swoimi oczkami bo nie jestem facetem. chyba że tak uważasz" -
K.
moja kumpela na tablicy dzieliła coś pod kreską...no i sie pomyliła i zaczełą od prawej strony a babka na to: co ty z arabem byłaś robiona że od prawej liczysz!? -
Anonim
-
Elka=)
moja nauczycielka od biologi powiedziała, określając swoich siostrzeńców: "dzieci są mi potrzebne jak czyrak(nieprzyjemne) w okolicy odbytu" Nie zbyt miłe, ale cała klasa miała ubaw. -
Elka=)
polonista rzekł tak: ogonek ogonkowi nie równy(chodziło o ogonki od literek, ale każdy wiedział o czym myśleć)
-
Kasia_P
moja facetka od chemii zwykłą mawiać" spadajcie na chmury" ale kazdy lubił ten tekst bo znaczył on ze ma nas już dosć i mamy sie wynosic z klasy! heh -
Kalisiak
"Lekcje trzeba wykorzystać do maksimum"
"Skoro temat jest tak PASJONUJACY"
By Mój nauczyciel od techniki i informatyki. pseudo: Enter:D -
efka
"Nie ma to tamto!" - tak mówi moja kochana pani prof. od polaka;)
Chyba jej ulubiony tekst..xD
Albo.. Tumaneria! - to wg. niej moja klasa;)
-
JJ
-
justyna
http://www.cwiczzmaluszkiem.pl/gall...
potrzebuje pomocy w zdobywaniu glosow:) chcialabym wygrac zabawke dla swojej coreczki:) mozecie glosowac codziennie do 20kwietnia, z gory dziekujemy:):):) -
Anonim
Były nauczyciel miał taki zajefajny tekst
""Wrrrrrróć" w wielkim akcentem na r :))