Uśmiechanie się:D [13964]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

A oto temacik, warty wpisania się. Teksty waszych nauczycieli.

Pozdrawiam, N.
  • Evelajn

"ja chcę widzieć w ludziach dobro!"
    "ja Cię obserwuje!!"
    "chłopaki, bo zabiorę i będziecie mieli po ptakach!"
    "udział w podziałach komórków"

i jeszcze wiele wiele innych; )
  • Agnieszka.

Ja Cię obserwuje najlepsze ; -P

Pan od historii :-P

"Powieszony najpierw za nogę, potem za głowę, a potem jeszcze poćwiartowany."
    "Jego matka była Żydem."
    "Jedyny człowiek, który się wyłamał z tradycji francuskiej to był Napoleon. Ale on był idiotą... "
  • magda

Babka od gegry:
    "Kamil idz wypic redbulla to moze ci glupota odleci" ; P
  • Agnieszka.

Hehe :-)
  • ?!

chemiczka:
    *"Jon- jest to SłOń o ładunku...." x)

moja wychowawczyni
    *"Co to za czachy? Boję się ich!" -

* do jednej z dziewczyn->"-Co to za cycki na wierzchu? Chowaj mi je!
    ona- ale ja dopiero moge je pokazać."; DDDDD

na lekcji historii:
    *sprawdzając listę obecności-
    "Kwaśniewski....
    -cisza-
    -Kwaśneiwski!-głośniej
    -Ale prosze pani, my nie mamy żadnego Kwaśniewskeigo... no chyba, że grzybowskiego; )
    -Kwaśniewski.. Grzybowski.. wszytsko jedno- ta sama zupa!" xDDD

nauczycielka wf-u:
    *"Adrian jak ten poziom cie przewyższa, to może zapisz się do szkoły gdzie nie wymagają od ciebie łapania i rzucania piłką"
  • Grzanka-Zacieszanka

Nasza nauczycielka od przyrody zabrała koledze telefon i schowała go do kieszeni swetra, który akuraśnie miała na sobie i ktoś bardzo mądry wtedy do niej zadzwonił, a ona taki tekst: o widzę, że ktoś dba o moje trawienie (miał włączone wibracje żeby nie było...;p jej inteligencja mnie rozbraja). Na wf:
    Koleżanka miała duży dekolt i lekkie zadrapanie pod szyją, a facet jej centralnie postukał palcem w środek dekoltu i taki tekst: kto cię tu tak podrapał dziecko drogie??? xD cóż za bezpardonowość.....<lol><lol2>
  • Anonim

"i o to tutaj nasz kierowiec uczy sie wszystkiej fizyki"
    tekst historyczki koło której przeleciał samolot z papieru" kto po klasie rzuca gołebiami!!!"

xDxDxD
  • Anonim

" przedszkole na dole"
    " z inwalidami nie rozmawiam"
  • Anonim

polonistaka do koleżanki którą pytała " nie czaruj mnie swoimi oczkami bo nie jestem facetem. chyba że tak uważasz"
  • K.

moja kumpela na tablicy dzieliła coś pod kreską...no i sie pomyliła i zaczełą od prawej strony a babka na to: co ty z arabem byłaś robiona że od prawej liczysz!?
  • Anonim

hahaha
  • Elka=)

moja nauczycielka od biologi powiedziała, określając swoich siostrzeńców: "dzieci są mi potrzebne jak czyrak(nieprzyjemne) w okolicy odbytu" Nie zbyt miłe, ale cała klasa miała ubaw.
  • Elka=)

polonista rzekł tak: ogonek ogonkowi nie równy(chodziło o ogonki od literek, ale każdy wiedział o czym myśleć)
  • Kasia_P

moja facetka od chemii zwykłą mawiać" spadajcie na chmury" ale kazdy lubił ten tekst bo znaczył on ze ma nas już dosć i mamy sie wynosic z klasy! heh
  • Kalisiak

"Lekcje trzeba wykorzystać do maksimum"
    "Skoro temat jest tak PASJONUJACY"
    By Mój nauczyciel od techniki i informatyki. pseudo: Enter:D
  • efka

"Nie ma to tamto!" - tak mówi moja kochana pani prof. od polaka;)
    Chyba jej ulubiony tekst..xD

Albo.. Tumaneria! - to wg. niej moja klasa;)
  • JJ

"Ty niuniu spisz czy jestes czynny ? .."
  • justyna

http://www.cwiczzmaluszkiem.pl/gall...
    potrzebuje pomocy w zdobywaniu glosow:) chcialabym wygrac zabawke dla swojej coreczki:) mozecie glosowac codziennie do 20kwietnia, z gory dziekujemy:):):)
  • Anonim

Były nauczyciel miał taki zajefajny tekst
    ""Wrrrrrróć" w wielkim akcentem na r :))
| |

Witaj! Nasze grono przystosowane jest do twoich potrzeb uśmiechu:) Zapraszamy! Ale pamiętajcie p...

Fotki

Miejsca grona (5)