- 1
- 2
-
Chwytam chwile ulotne jak ulotka
Siema !
Mam pytanie jakie mieliscie akcje z tym kurestwem niebieskim ? W Ursusie to sa kurwy straszne . Ostatnio stalismy z chłopakami przy osiedlu Gawra i pilismy browary , gdy pod klatke podjechał samochód a w nim był Max z serialu "Na wspólnej" (bo on teraz mieszka na gołąbkach) mielismy niezlą beke z gościa . Po tym jak wszedł do klatki przyjechała po 3 minutach psiarania i nas zawineli kurwa . Juz nie lubie tej pederasty Maxa ? A wy jakie mieliscie akcje ?
Pozdro dla Walka i całej jego ekipy ze starego . -
senner
mi utrudniali lazenie po zakladach (w celach fotograficznych) wiec tez uwazam ze to mendy sa. -
JeRzy
Jak zostałem w czerwcu ubiegłego roku napadnięty, to nasi policjanci faktycznie złapali obu gości, którzy to zrobili. Ale dzisiaj, jak zostali wezwani na świadków, na sprawę sądową, to się nie pojawili już i to bez usprawiedliwienia. Efekt: sprawa odroczona do połowy czerwca. :\ -
buniek
to ja pamietam akcje zwiazana ze strażą miejską...leciwa juz...ma z 5-6 lat.......pewnego razu moj ojciec wpadl do domu wkurzony po maxie...nie zdejmujac butow zlapal za sluchawke od telefonu i podal ja niesmialo wchodzacemu do naszego mieszkania mundurowemu..za nim weszlo jeszcze dwoch...i coz sie okazalo...moj ojciec jechal sobie z pracy do domu....i po drodze mial 50m ulicy na ktorej byl jakis remont i zmiana organizacji ruchu na jedno kierunkową....straz miejska przyczaiła sie w swoim lanosie w krzakach na poboczu i czekala az ktos bedzie probowal przejechac pod prąd..moj starszy probowal-wyskoczyli lanosem prosto pod mojego rodzinnego poldka..no i coz.....panowie dzwonili ode mnie po lawete bo lanos nie byl juz w stanie o wlasnych silach ponownie schowac sie na poboczu:P -
-
Maciej
Emano , my mieliśmy akcje w sobote : Pijemy sobie bro na Naszym podworku jak zawsze w sobote godzina jeszcze w miare wczesna-koło 22 a tu Wpada nagle z impetem aspirant jończyk (jak zwykle mocno podniecony) z jakimś drugim pankracym qrwa wrzeszczą potykają się turlają qrwa huj wie co jeszcze i wkręcaja nam że my tu jakieś hulanki wrzaski i inne akcje odpierdalamy (zaznaczam że każdy był trzeźwy.a paru ziomali wyszli na chwile wyrzucić smieci , wyszli z psem itp.) i w dodatku pijemy ten zakazany trunek jakim jest piwo w ilości....śmiesznej.Więc wpadli na pomysł żeby zaprowadzić nas z naszego podwórka na hamownie 200 m. Dalej... A było nas 11 chłopa.Jak już nas ulokowali w swoim pierdolniku i sprawdzili telefony każdemu to (Jakże ambitny) Jończyk zapraszał nas po koleji do "Pokoju zwierzeń";/ A że mnie już znał to dla zasady (z pomówienia) Wpierdolił mi mandat 100 zł chociaz nie widział że je pije i zakazał chodzić po ursusie tej nocy bo mnie wpierdoli na kolską - byłem trzeźwy.I jak tu kochać tych zjebów "Policyjne Ścierwo to wróg największy" Pozdro dla kumatych Ps. Dżesi z "Na wspólnej" napewno z psami trzyma dojeździe go na tych gołąbkach ino gibko :P hahahaha Peace4Real -
Martusia
Kiedyś moi rodzice prowadzili kiosk. Przy bloku, w pomieszczeniu generalnie przeznaczonym na zsyp. Któregoś dnia tata zastępował moją mamę w sprzedaży. Jeden z klientów chciał okraść mojego ojca, bo chyba myślał, że jest głupi i nie zczai akcji, że jak ktoś się rozgląda i ogólnie zachowuje się dziwnie to wzbudza brak zaufania. Krótko mówiąc ten gościu chciał ukraść gazetę i papierosy :/ ale mój ojciec go zatrzymał < przy okazji robiąc ostre zamieszanie i bałagan>. Przyjechała policja i kazała mojemu ojcu pojechać z nimi na komisariat złożyć zeznania. I wiecie co mu powiedzieli?? Że powinien skopać temu gnojkowi nieźle tyłek, bo i tak będą musieli go wypuścić po 24 h :/ ??!! ??!! To więc przepraszam bardzo!! Kto jest od robienia porządku policja czy Bogu winien obywatel?? :| -
Anonim
To ja mialem akcje z policja ale z regul (totalnie pojebany pomysl, ze sie tam znalezlismy) ogolnie poszlismy sie troche pozulic i znalezlismy sie jakims sposobem w regulach, na przystanku wkd 100m od komisariatu. Typowe, ze nikomu nie chcialo sie ruszac, wiec pilismy uwazajac na suki i tak sie obalilo literka w 4 osoby :), jakies browary i inne swinstwa. No i jeden koles, ktory byl z nami, jak sie napije to mu odpierdala. Kiedy szlismy, grzecznie (lekko sie zataczajac) do ksiestwa to ten debil wpadl na pomysl (przechodzac obok zakladu wulkanizacyjnego), ze wypierdoli jedna opone z niego. Wszystko spoko, posmialismy sie, przeslismy przez aleje i nagle podjechala suka, wyskoczylo dwoch drabow ze spluwami, okrzyki w stylu "GLEBA SKURWYSYNY" itd, zgarneli nas na komisariat, a tam odstawili szopke w stylu amerykanscy gliniarze. Ustawili nas przed szafa, jeden zapalil szluga polozyl giry na biurku i z tekstem do nas "zapaliloby sie skurwysyny, co?". Jak sie zaczelismy smiac to zajebali po pysku, pozniej podszedl taki rosly typ (nizszy ode mnie o pol glowy a ja mam tylko 180cm) i z tekstem "ty brudasie, ty kurwa wszy masz w tych dreadach, zapial bys mnie w dupe, co" cos sie na mnie popultal. Zasadniczo nie docieralo do mnie o co mu chodzi, bo zachcialo mi sie rzygac i wrzucili mnie do kibla. Kiedy opuscilem kibel to wpisali nam po mandacie 200zl za "zaklocanie spoczynku nocnego", tak im to zgrabnie szlo, ze przy trzecim mandacie porzygalem sie na podloge i zajebalem caly kibel. Tu im musze przyznac, ze byli mocno wyrozumiali i kazali mi tylko sprzatnac to, nawet pala niedostalem zbyt mocno :) Wszystko smiesznie ale te 200zl boli :( -
Anonim
-
agathe -ARABISZONOWO -ŻABOLANDIA
No tak...policja policja,ale jak dla mnie najgorsze jest nasza straz miejska...Kiedys odprowadzalam moja kolezanke na przystanek,gdzie mial przyjechac jej ojciec.Byla polnoc i panom ze strazy miejskiej chyba strasznie sie nudzilo bo sie zatrzymali i zaczeli nas sprawdzac...w tym czasie przyjechal ojciec tej dziewczyny i jego tez zaczeli sprawdzac,a ze facet jest wojskowym to w zadnej jawnej kartotece nie widnieje,wiec stalismy tam jak kretyni do prawie drugiej w nocy az sie spoleczniakom znudzilo i nas puscili... -
Anonim
Tak sie dziwnie składa że panowie mundurowi to chyba mózgu nie mają... ale TV w domu!! byłam ze znajomymi w parku czechowckim wczoraj ok 12 w koncu matury sa niee?? sznowni panowie nas zatrzymali, spisali i kłócili sie ze to nie możliwe ze jesteśmy z lekcjii zwolnieni.. Qrwa... i gadaj z takimi :| -
A.
He he..jak mnie burak chciał spisać za "spożywanie mocnego alkocholu w miejscu publicznym" to skończyło się na tym że po JAKIMŚ czasie sama ledwie trzymałam się na nogach a jego kompletnie uduźdanego musiałam jeszcze z ławki ściągać!Buhaha!I jak tu się ich bać?! :) -
pitfuszyl
-
no ladnie ladnie...
a co do lawczek to mnie kurzaja jak wjezdzaja samochodem na pasaz i sie woza...Za pare lat nic z tego chodnika nie zostanie bo go debile rozjezdza i znowu bedzie paskudnie... -
Anonim
to jest problem trza do animalsa napisac że mrówki rozjeżdżają dranie;> -
Anonim
jak kiedys mojego kumpla spisywali to podal swoje nazwisko... a oni dali tam przez swoje woki toki do bazy jego nazwisko pochwili uslyszal....... nie ma jego nazwiska... czyli nieistnieje.... i sie tam z nim klucili...
hahahahah -
no to ja tez tak mialam az chamy nie dali za wygrana i musialam po dowod isc do domu.Zajebista eskorte mi dali zebym nie zwiala....Nawet mnie panowie uprzejmie na sygnale pod dom podwiezli zeby kazdy widzial ze zbira przywiezl hehehe....To sa palanty...
Co do pasazu,to mnie to wkurwia ze du nie moga ruszyc z tych swoich zajebistych bryk.... -
Anonim
-
Anonim
rutynowe zatrzymanie wiadamo że jak by jej zgarneli to by robiła coś nielegalnego;) ma to na słodkiej buzi wypisane;> -
Anonim
-
Anonim
oj faktycznie sa tacy i tacy, nie można generalizowac....
tak jak w przypadku lekarzy, nauczycieli......
ale gdyby tych "męnd" nie było, wtedy byłby maksymalny kocioł..
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Społeczeństwo
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Ursus
- Załóż własne grono tematyczne