URSUS [1956]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

zglaszam kandydature szk podst nr 16 ! jej mury opuscilo wiele slaw np Malin , wszyscy korzy skonczyli te szkole sa przeinteligentni :DDDD i sa skazani na sukces!
    niektorzy, chyba nawet 30 % lezy na cmentarzu bo slodzili herbate brazowym cukrem np Janek A. czy Marlena W.
    cala reszte spotkac mozna w parku Achera, gdzie nadal szeleszcza aluminium
    SPOKO AKCJE TYLKO W SZESNASTCE ! :D
  • Anonim

yyyyyyyyyyyy ....
  • Monika

hmm.... a ktora to szkola? tzn gdzie sie znajduje? :>
  • Monika

a tak poza tym to ja zglaszam kandydature PIKa!!! Tam tez zreszta chodzil Malin...; )
  • Linka

a ja chodzilam i do czworki i do szesnastki(obecnie gimnazjum numer dwa:))
  • Anonim

Podstawowka... uuuuuu stare czasy jakies 5 lat temu.. Ale chodzilam do szkoly podstawowej numer 6... ktora z tego co wiem teraz nie istnieje.. Bo zrobili z niej jakies gimnazjum..
  • Anonim

Ja też chodziłem do 6 ale za czasów kiedy miała mistzrostwo w akrobatyce sportowej i w skokach na batucie, a jeżeli chodzi o szkoły to najlepsze są studia nie ważne jakie tylko te Akademiki żeńskie i imprezy które się tam odbywaja miód, czasem przykro mi że 16 wogule istnieje troche zła sie tam działo kiedyś nie wiem jak jest teraz za waszych czasów ale luz pozdrawiam
  • Anonim

hehhehe za naszyh czasow... ja ja skonczylam 7 lat temu ...
  • Anonim

to świetnie gratuluje bo widze że przetrfałaś, ja nie wnikam w te wszystkie opisy rofile dlatego nie wiedziałem w jakim jesteś wieku peace :)

a i mam pytanie .

Czy temat szkoły jest naprawdę taki pociągający do rozmowy bo mnie jakoś to nie kręci żeby się prześcigać w szkołach wszystkie są podobne towarzystwo jest inne ale i tak wszystkie podastawówki są do dupy.
  • Anonim

otóż nie zgodzę się!!! 16 to wcale nie jest zbieranina marginesu... faktycznie kiedyś tak było..ale tamte czasy minęły , aczkolwiek obawiam się, że powracają... SPędziłam w tamtej szkole 9 lat [6 podstawówki+3 gimnazjum] powiem tlyko tyle, że nie mam lepszych wpsomnień niż stamtąd....
  • Anonim

hahhahahahahahaha to byl tzw joke o zgrozo.........
  • Hubert

Aluminium nie szeleści już w parku Achera tylko u mnie na klatce :D
  • buniek

bardziej bym sie martwil o to ze na twojej klatce smierdzi kupą niz o to ze szelesci tam aluminium;p
  • Anonim

oftopy walicie; ).....kruczek rules&4 :)))
  • Anonim

dobra była SP4 jeszcze jak tam chodźiłem do 1999 to ta szkoła miała swój klimat niewiem czemu tak ją lubiałem, wszyscy moi znajomi z podwórka łaźili do 6 i 14 ale mi się jakoś podobało w SP4. zdro dla absolwentów tej szkoły jak tutaj jacyś się pokazują. A pzoa tym z każdej szkoły wyszły typki co lubią czekoladke a jeszcze bardźiej papierek aluminiowy
  • Maciej

SP6 To jest to ...raczej było. Wielu dobrych typów wychowała ta szkoła , ale nie obyło sie bez parunastu amatorów rybnego kakao ...takie życie. Pozdro dla Kazika Sternika :D Peace
  • diaboliQue

Najlepsza szkoła jeśli chodzi o podstawówkę to Sp 4 oczywiście do 1998 roku, potem zrobiło się wielkie bagno w tej szkole..:) Odszedł rocznik 1983 a wraz z nim najlepsi nauczyciele i uczniowie rzecz jasna..
  • Joanna

no tak PIK (polisz internaszynal koledż) rządzi!
    ja chodziłam do 304... nie polecam:)
  • Anonim

z '83 z tych co znam to niezłe piaki:)))
  • diaboliQue

Jakie pijaki:)??Poprostu lubimy procenty..
    A tak swoją drogą kto to mówi:P
| |

LUDZIE Z URSUSA _ TYLKO I WYŁĄCZNIE Z URSUSA A NIE Z TAKICH KRAŃCÓW POLSKI (świata) JAK PIAST..

Fotki

Miejsca grona (0)