Urban Playground [283]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • El comendante Semp

No właśnie.
  • Aś...ik!

o jeny...no przecież już napisałam że Aurelia się opluła przy mango jedzeniu....bo Aurelia pierwszy raz jadła mango no i po prostu nie wiedziała, ze mango jest takie soczyste. Bo jakby Aurelia wiedziała że mango jest takie...no...hmm....własnie... to Aurelia by zjadła ziemniaka.

• ...

daj podpowiedż :) mi sie kojarzy z wiosną, ale to z francuskiego; P no i z linuxem...
  • Lidia.

mi tam tylko z linuxem:P
  • abcd abcd

nie mam pojęcia:P nie trzymaj nas w napięciu; )
  • ǝʞnl ʎʞɔnl

dokladnie smialo nie boj sie; ) nikomu nie powiemy; )
  • ~

mi sie kojarzy z francuskim imieniem zenskim - z aura i aureola mi sie jeszcze kojarzy i z firma produkujaca suknie slubne i... moge tak jeszcze dlugo :) - ale to tak zgadujemy czy tylko sciema?
  • Anonim

Aurelia była pierwszą kobietą Sempa. Była taka zajebista, że S. do tej pory nie moze o niej zapomniec. I dlatego na jej cześć...
  • Anonim

za wikipedią...

Aurelia jest to żeński odpowiednik imienia Aureliusz.

Aurelia imieniny obchodzi: 25 września, 16 października i 2 grudnia. Zdrobnienia: Aurelka,Rela,
  • Anonim

Aurelia... przypomina mi się teledysk Slipknota "Vermillon"... to miasto i ta kobieta zagubiona w mieście... jest to tylko luźne skojarzenie.
  • Ola

A mi się kojarzy z Zofią ze "Świata Zofii" Josteina Gaardera...
  • delinka

a rzeczywiscie, jakos tak ta cała narracja jest w tym samym klimacie :)
  • abcd abcd

Fajnie było czytać część opowiadania pt. "do przeczytania po grze" (:P) jadąc w metrze, gdy za moimi plecami stał Semp :P gdy doszłam do fragmentu "Czy tak wygląda Uosobienie Głosu? Na głowie czerwona czapka z białym pomponem, na oczach gogle, na uszach ogromne słuchawki, na dłoniach białe rękawiczki, a na szyi szalik" myślałam, że wybuchnę śmiechem ^^
  • El comendante Semp

Ktoś tu coś napisał, ale widać usunął :)
  • Lidia.

wlasnie, mi tez cos nie pasowalo;]
    widac sie przestraszyl :)
  • El comendante Semp

Może sprawa się wyjaśni :)
  • Lidia.

cuda sie zdarzaja
    ale nie warto na ni eliczyc
    ;)
  • Anonim

Aurelia powraca zapewne do gry, musi współtworzyć Armię.

Aurox - Złoto.