Urban Playground [283]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • El comendante Semp

Czyli skąd dowiedziałeś/łaś się o Urban Playground?
  • Małgorzata

przeczytałam o UP w Gazecie Wyborczej i poszukałam w internecie informacji na ten temat, a jak znalazłam stronkę to wtedy wiedziałam już wszystko i wystarczyło wyruszyć do boju;)
  • Agnes - Sugar Oi!

spotkałam Krzysia vis a vis sklepu z pończochami :P i zostałam poinformowana drogą przekazu werbalnego.
  • Anonim

od brata, czyt z neta, czyli po znajomości :P
  • karol

przez RKPA ...
  • Lidia.

chyba na gronie Flash Moba cos o tym bylo- przecztalam, zwerbowalam znajomych i poszlam:)
  • Ania

grono Flash Mobowe
  • Piggsy

Nie pamietam, chyba net
  • abcd abcd

na gronie warszawy ktos podal link do strony i tego grona;)
    na kiedy szykuje sie #3?:)
  • Aś...ik!

koleżanka powiedziała mniej więcej tak: aśka jest taka zabawa co się idzie pod rotundę a tam będzie stał facet w goglach i mu powiesz że nigdy ci tego nie wybaczę a on ci da kartkę i tam będą zagadki które trzeba bedzie rozwiązać! (w sumie powiedziała to jednym tchem i niewiele zrozumiałam ale się zainteresowałam i poszłam:))
  • koth!s

przez grono FlashMob'owe :)
  • ...:: Ania K vel Malina ::...

z WW, czyli "Wstepu wolnego", ktory zreszta polecam; -)
  • Grabosia

Ja dowiedziałam się od koleżanki, a ona z radia BIS
  • Anonim

A ja prosto od Krzysia we wtorek po wykładzie z "Podobieństw i różnic w komunikacji zwierząt i ludzi".
    A tak w ogóle to nie brałam udziału tylko stałam na punkcie przy niebiesko-żółtych schodach. Ale w następnej edycji chcę sobie pobiegać; )
  • ǝʞnl ʎʞɔnl

Ja doszedlem z polibuda.info razem z moim bratem :D UP#3 Labirynt bylo genialne!!!
  • Anioł Stróż

z Metropolu... niestety dopiero teraz, ale na #4 pójde!
  • wicio

od kolegi tego powyrzej czyli tez właście z metropolu i pójdę na czwartą część
  • El comendante Semp

Ziomy, ale caly czas mówimy o środowym metropolu czy była publikacja jeszcze w jakims innym?
  • Marek

hmmm... raczej srodowy metropol :) a dalej puszczona plota i kilka łebkow jest :) pzdr
  • Anioł Stróż

my ze środowego
  • 1
  • 2