- 1
- 2
-
-
Małgorzata
przeczytałam o UP w Gazecie Wyborczej i poszukałam w internecie informacji na ten temat, a jak znalazłam stronkę to wtedy wiedziałam już wszystko i wystarczyło wyruszyć do boju;) -
Agnes - Sugar Oi!
spotkałam Krzysia vis a vis sklepu z pończochami :P i zostałam poinformowana drogą przekazu werbalnego. -
Anonim
-
-
karol
-
Lidia.
chyba na gronie Flash Moba cos o tym bylo- przecztalam, zwerbowalam znajomych i poszlam:) -
Ania
-
Piggsy
-
abcd abcd
na gronie warszawy ktos podal link do strony i tego grona;)
na kiedy szykuje sie #3?:) -
Aś...ik!
koleżanka powiedziała mniej więcej tak: aśka jest taka zabawa co się idzie pod rotundę a tam będzie stał facet w goglach i mu powiesz że nigdy ci tego nie wybaczę a on ci da kartkę i tam będą zagadki które trzeba bedzie rozwiązać! (w sumie powiedziała to jednym tchem i niewiele zrozumiałam ale się zainteresowałam i poszłam:)) -
koth!s
-
...:: Ania K vel Malina ::...
-
Grabosia
-
Anonim
A ja prosto od Krzysia we wtorek po wykładzie z "Podobieństw i różnic w komunikacji zwierząt i ludzi".
A tak w ogóle to nie brałam udziału tylko stałam na punkcie przy niebiesko-żółtych schodach. Ale w następnej edycji chcę sobie pobiegać; ) -
ǝʞnl ʎʞɔnl
Ja doszedlem z polibuda.info razem z moim bratem :D UP#3 Labirynt bylo genialne!!! -
Anioł Stróż
-
wicio
od kolegi tego powyrzej czyli tez właście z metropolu i pójdę na czwartą część -
Ziomy, ale caly czas mówimy o środowym metropolu czy była publikacja jeszcze w jakims innym?
-
Marek
hmmm... raczej srodowy metropol :) a dalej puszczona plota i kilka łebkow jest :) pzdr -
Anioł Stróż
- 1
- 2