Urban Playground [283]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • El comendante Semp

Nagranie z UP#10 zaginęło!
    Po centrum kręci się typ w czerwonej (wpadającej w pomarańczowy) kurtce z napisem "akademia" albo "akademik". Około 180/185cm wzrostu, może miec na głowie czapkę, ale nie koniecznie. Kurtka być może polarowa, ale nie jest to na 100% pewne. Gość może wyglądać jakby był na jakiś dragach, wlasnie to uprawnia do stwierdzenia, ze raczej nie zmieni kurtki pomimo tego iz zostal rozpoznany.
    Ten typ to kieszonkowiec, który dyskretnie podprowadza różne rzeczy ludziom w centrum, w kawiarniach itp, a jego łupem padło między innymi nagranie dokumentujące Urban Playground #10. Wszystko stało się w Cafe Kulturalna w PKiN i możliwe, że typ tam wroci. Nie widziałem go, nie wiem jak wygląda, ale z opisu świadków wynika, że był ubrany właśnie tak.
    Policja ma jego namiary, wie jak wygląda, ale nie może go złapać, może nam się to uda, w końcu rozgryzaniem miejskich zakamarków zajmujemy się już niemalże zawodowo.
    Gdybyscie go zauwazyli, to nie spuszczajcie go z oczu i sprobojcie odszukac patrol, ktory sie nim zajmie, albo dzwoncie na 112 i podajcie jego pozycję. Wystarczy powiedziec, ze macie poszukiwanego i podac swoja pozycje.
    Powodzenia!
  • Krzysztof

przyjalem! uruchomie swoja spostrzegawczosc i jak zauwaze - zrobie co trzeba!
  • El comendante Semp

Mam kolejną wskazówkę, rzućcie okiem; )
    http://www.semp.pl/nagranie/
  • Towarzysz ZwieRZak

po co policja... jak go dorwę to mu najpierw wytłumaczę po mojemu dlaczego źle robi a potem się zadzwoni pod 112 w celu wezwania pogotowia :P
    kur*a jak mnie takie rzeczy wpieniają...
    normalnie nóż się otwiera jaja bym mu urwał a potem rękę co by nie miał jak kraść...
  • El comendante Semp

Dobre wieści - dla tamtego pana to już game over. Ale ja nadal tropię jego łup.
  • El comendante Semp

Wiecie co jest najlepsze? Złapali tamtego goscia, pogadali z nim, powiedzial, ze sprzedal juz sprzet, a oni go wypuscili. Bez komentarza.
  • Anonim

O__o
    zawsze wierzyłam w polską policję. Co za idioci :/
| |

Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi.; )

Fotki

Miejsca grona (0)