• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Piggsy

i jak Wam sie podobało?
  • Anonim

No prócz tego, że spisała mnie Policja... (w miejscu pod moim punktem - czyt. budką tel hehehe) i to, że było zimno... No cóż... Sukces.

Gdyby jednak było nieco więcej ludzi to już wogóle cieszyłbym się jak dzieciak. Choć i tak jestem zadowolony z frekwencji. A co na to semp? :P
  • Lidia.

bylo fajno:D naprawde swietnie sie baiwlam (mimo tego ze...hmm.. ze cos:D)
    gratuluje pomyslu;)
  • Anonim

chce wiecej :)
  • KrzysiekW

czekamy na wyniki; )
  • Anonim

ja nie wygram ale i tak sie dobrze bawilam.
    taki alleycat bez rowerow :)
    a dobrze bo mi detka ostatnio poszla i nie wymienilam jeszcze :)
  • Anonim

ja nie wygram ale i tak sie dobrze bawilam.
    taki alleycat bez rowerow :)
    a dobrze bo mi detka ostatnio poszla i nie wymienilam jeszcze :)
  • El comendante Semp

A ja jestem zajebiście zadowolony z frekwencji. Grały 44 teamy. :) Dzięki za grę i pomoc.
  • Lidia.

ja nie oddalam kartki:P a tez gralam;]
  • Anonim

http://www.urban-playground.prv.pl/ <- UPDATE!

Review, wyniki i odpowiedzi do zadań! :D
  • Anonim

No i należałoby wspomnieć o notce prasowej w Gazecie. :)

http://serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1...
  • Piggsy

ok, a teraz cos konstruktywnego:
    Ogólnie bardzo mi sie gra podobala. Niestety wydaje mi sie, ze jest nie do wygrania dla osob, ktore biegaly pojedynczo. Ja bylem w 3-osobowym teamie i akurat udalo nam sie wszystko zebrac i powymyslac wszystkie odpowiedzi. Jestem przekonany, ze gdybym byl sam to bym nie zebral wsztystkich oidpowiedzi. Kolejna rzecza, ktora troche mi przeszkadzała to bardzo małe pole gry - dziwnie troche sie robilo, gdy całe kolejki ustawialy sie do goscia w kinie itd. Wydaje mi sie, ze ciekawym pomyslem bylo by, gdyby gra trawala duzo dluzej i polem gry byla cała dzielnica. Oczywiscie nie mam w zwiazku z tym pomyslem niczego przemyslanego itd. :D
    Ogromne brawa dajej ednak za rozpalnowanie czasowe - idac szybkim krokiem i popelniajac kilka bledow bylismyt doslownie kilka minut przed czasem - nie bylo niepotrzebnej bieganiiny ani nudnego człapania.
    Wydaje mi sie, ze pierwsza gra poszla doskonale i czekam az bede mogl wystapic w nastepnych igrzykach jako miejski gladiator; )
  • karol

świetna zabawa.... tylko dziwi mnie to ze odpowiedź miala być w kine Atlantic, ktore jest poza polem gry...hmmm..

jednak mysle że nieżle mi poszlo bo gralam samai wyladowałam na 6 miejscu
  • KrzysiekW

profanum, to Twoj team jest #1 ??
  • Anonim

Zdjęcia artykułu w Gazecie Wyborczej. W sumie nic nowego. Ale tu jest wydanie "papierowe". :)

http://members.chello.pl/xt/urban1....

Pzdr.
  • Piggsy

nie, jestem na 3 miejscu ale mam tyle samo puntow wiec pewnie przybieglismy pozniej
  • Anonim

moze bycie wiecej- z wiekszym zakresem :)
    fakt- gdybym byla sama tez byloby ciezko
  • ania flaming.różowy

G.E.N.I.A.L.N.A zabawa
  • ~

takie pytanie na szybko: ile trwały "podchody"?
  • El comendante Semp

Dziś będzie tak:
    18:00-18:15 rozdanie kart do gry (mozesz przyjsc nawet 18:15, zeby uniknac ścisku)
    18:20 start gry
    18:50 koniec gry
    To jest rozkład na dzis.
    Miesiac temu bylo podobnie, tyle ze wszystko godzine wczesniej.
  • 1
  • 2
| |

Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi.; )

Fotki

Miejsca grona (0)