- 1
- 2
-
Piggsy
-
Anonim
No prócz tego, że spisała mnie Policja... (w miejscu pod moim punktem - czyt. budką tel hehehe) i to, że było zimno... No cóż... Sukces.
Gdyby jednak było nieco więcej ludzi to już wogóle cieszyłbym się jak dzieciak. Choć i tak jestem zadowolony z frekwencji. A co na to semp? :P -
Lidia.
bylo fajno:D naprawde swietnie sie baiwlam (mimo tego ze...hmm.. ze cos:D)
gratuluje pomyslu;) -
Anonim
-
-
KrzysiekW
-
Anonim
ja nie wygram ale i tak sie dobrze bawilam.
taki alleycat bez rowerow :)
a dobrze bo mi detka ostatnio poszla i nie wymienilam jeszcze :) -
Anonim
ja nie wygram ale i tak sie dobrze bawilam.
taki alleycat bez rowerow :)
a dobrze bo mi detka ostatnio poszla i nie wymienilam jeszcze :) -
A ja jestem zajebiście zadowolony z frekwencji. Grały 44 teamy. :) Dzięki za grę i pomoc.
-
Lidia.
-
Anonim
-
Anonim
-
Piggsy
ok, a teraz cos konstruktywnego:
Ogólnie bardzo mi sie gra podobala. Niestety wydaje mi sie, ze jest nie do wygrania dla osob, ktore biegaly pojedynczo. Ja bylem w 3-osobowym teamie i akurat udalo nam sie wszystko zebrac i powymyslac wszystkie odpowiedzi. Jestem przekonany, ze gdybym byl sam to bym nie zebral wsztystkich oidpowiedzi. Kolejna rzecza, ktora troche mi przeszkadzała to bardzo małe pole gry - dziwnie troche sie robilo, gdy całe kolejki ustawialy sie do goscia w kinie itd. Wydaje mi sie, ze ciekawym pomyslem bylo by, gdyby gra trawala duzo dluzej i polem gry byla cała dzielnica. Oczywiscie nie mam w zwiazku z tym pomyslem niczego przemyslanego itd. :D
Ogromne brawa dajej ednak za rozpalnowanie czasowe - idac szybkim krokiem i popelniajac kilka bledow bylismyt doslownie kilka minut przed czasem - nie bylo niepotrzebnej bieganiiny ani nudnego człapania.
Wydaje mi sie, ze pierwsza gra poszla doskonale i czekam az bede mogl wystapic w nastepnych igrzykach jako miejski gladiator; )
-
karol
świetna zabawa.... tylko dziwi mnie to ze odpowiedź miala być w kine Atlantic, ktore jest poza polem gry...hmmm..
jednak mysle że nieżle mi poszlo bo gralam samai wyladowałam na 6 miejscu
-
KrzysiekW
-
Anonim
Zdjęcia artykułu w Gazecie Wyborczej. W sumie nic nowego. Ale tu jest wydanie "papierowe". :)
http://members.chello.pl/xt/urban1....
Pzdr. -
Piggsy
nie, jestem na 3 miejscu ale mam tyle samo puntow wiec pewnie przybieglismy pozniej
-
Anonim
moze bycie wiecej- z wiekszym zakresem :)
fakt- gdybym byla sama tez byloby ciezko -
ania flaming.różowy
-
~
-
Dziś będzie tak:
18:00-18:15 rozdanie kart do gry (mozesz przyjsc nawet 18:15, zeby uniknac ścisku)
18:20 start gry
18:50 koniec gry
To jest rozkład na dzis.
Miesiac temu bylo podobnie, tyle ze wszystko godzine wczesniej.
- 1
- 2