Urban Playground [283]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • El comendante Semp

Gdzie coś złowiliście?
    Na pewno była zjawka UP#1 w sobotniej stołecznej, może będzie recenzja w poniedziałkowej. Oprócz tego będzie informacja w niedzielę rano na antenie radia bis. Być może info pójdzie do polskiej agencji prasowej, a wtedy informacja może rozprzestrzenić sie jeszcze dalej.

Jesli widziales gdzies wzmianke o UP, to to jest bardzo dobre miejsce, zeby innych o tym poinformowac. :)
  • Anonim

Gazeta wyborcza... 5 albo 7 strona w Stołecznej. :)
  • El comendante Semp

+
    GW Stołeczna poniedziałkowa 19.12
    Radio BIS niedziela 18.12
    komunikat PAP 18.12
    Trybuna Ludu (!!!) poniedziałek 19.12
    Radiostacja 19.12 22:00 , powtórka 20.12 gdzieś pomiędzy 06:30 a 09:30

Jeśli macie jakieś skany czy mp3, to rzucajcie na semp@semp.prv.pl
    Podziemni hodowcy strusi będą Wam wdzięczni. Ja zresztą też.; )
  • El comendante Semp

http://www.WP.pl
    Ostatni news na tej stronie:
    http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,ka...
  • El comendante Semp

Podobno jest coś w poniedziałkowym Życiu Warszawy, ale to informacja z drugiej ręki. Ktoś potwierdzi/zaprzeczy?
    Podobno wpadło do złego działu i jest w wydarzeniach z kraju zamiast w rozmaitościach.
  • ...

GW 14-15 stycznia stołeczna, strona 4 - "Spotkaj człowieka w goglach"
  • El comendante Semp

Bis Polskie Radio 15:00-17:00 Animacja
  • El comendante Semp

Echo Miasta (22.01, ale rozdają już od soboty 21.01... dostępne do środy)
  • KrzysiekW

a masz moze audycje z Radia Bis na kompie nagrana?
  • PawelS

Dzisiaj jest w Metropolu, na pierwszej stronie wstęp, na siódmej dalszy ciąg, prawie na całą stronę :D.
  • Anonim

no właśnie; / nie wiem jak wam ale mnie pomysł UP przypadł tak bardzo do gustu, bo gra była [mimo wcześniejszych artykułów etc.] taką enigmatyczną nieco andergrandową sprawą.. a teraz? nie kiladziesiąt a kilkaset ludzi chodzących po WWA, z jednej str fajnie że cały tłum zostanie uwikłany w losy Aurelii itd., ale jak pomyśle o biednych żywych pkt. kontrolnych; p

"jeśli wcześniej poinformowałbym kogokolwiek o tym, że tego i tego dnia o konkretnej godzinie odbędzie sie na tym terenie gra to straciłaby ona swój posdstawowy charakter- tajemniczość"piszą w artykule.. heh..jak dla mnie powoli zaczyna tracić jeśli dowiadują się o niej media w stylu Metropol- darmowy codziennik , który z przystanku weźmie każdy, choćby po to żeby mieć czym wycierać rozlaną na podłodze wodę..
  • El comendante Semp

Z mediami to jest tak, ze raczej im nie odmawiam. Jesli jakis dziennikarz wytropi Urban Playround i poprosi o kilka slow, to zawsze je dostanie, ale nie zmienia to faktu, ze projekt jest w pelni niezalezny. A czy na UP#4 bedzie kilkaset osob? W to smiem watpic :) Wbrew pozorom takie zajawki w mediach nie powoduja dramatycznego wzrostu ilosci grajacych (choc to tez zalezy), a motorem projektu nadal pozostaje informacja przekazywana z ust do ust.
  • Anonim

Dwa dni temu... wywiad z tobą w Metropolu...
  • Anioł Stróż

nie ma możliwości żeby skany z gazet itd. w necie umieścić?
  • Anonim

jest, mam na dysku środowy metropol w pdfie...
  • Anonim

Fachowy artykuł był na onecie (bodajże z Ozonu). Nie podoba mi się tylko określenie "harcerskie biegi na orientację"..ale moze to moje zboczenie zawodowe; -)
    http://wiadomosci.onet.pl/1326898,2...
  • Grabosia

OZON: http://www.ozon.pl/tygodnikozon_2_2...
  • Vill

Misiekf, byłabym wdzieczan za przesłani mi go na hatifnaty@autograf.pl :]
  • Lidia.

no no, UP to nowy hit :P "harcerskie biegi terenowe" ? phi, gdzie tam:P widac ze nigdy nie byli na prawdziwej grze terenowej :P
  • Anonim

>Vill napisała:
    >Misiekf, byłabym wdzieczan za przesłani mi go na
    >hatifnaty@autograf.pl :]

niestety ale nie da się zrobić...
    plik pdf zajmuje 7mb, a Twoja skrzynka pocztowa ma maksymalny załącznik 4mb... polecam zmienić konto pocztowe :)

| |

Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi.; )

Fotki

Miejsca grona (0)