Urban Playground [284]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • El comendante Semp

Ważna informacja z ostatniej chwili! Pięcioro wyimaginowanych przestępców zbiegło z wyobraźni i ukrywa się na terenie Warszawy. Za pomoc w ujęciu tych groteskowych złoczyńców czeka najprawdziwsza nagroda: 5 centów z RPA, 20 centów z Hong Kongu, 10 eurocentów, 1 jen japoński oraz 20 centów australijskich.

Więcej na http://www.projekty.semp.pl
  • Broken Flower

Sempie, gdzie sie chowałeś, bo byliśmy w empiku jak tylko pojawiły się zdjęcia a potem trop się urwał :|
  • El comendante Semp

No, Empik był moim ostatnim przystankiem. Tam zostałem ujęty, tylko po prostu zdjęć z pochwycenia nie było na stronce.
  • Broken Flower

Ah rozumiem, to trochę niewypał prawde mówiąc, bo skoro na innych pojawiały się to myśleliśmy że też nie zostałeś jeszcze złapany i przez to 20 minut przestaliśmy w empiku i Cię wypatrywaliśmy zamiast ruszyć w stronę Smyka.
  • El comendante Semp

Masz rację. Fotka powinna się pojawić. Chyba chodziło o to, że osoba obsługująca skrypt miała powiedziane, żeby wrzucać na serwer zdjęcia od poszukiwanych, a te, które dostawała od poszukujących już nie. Ponieważ padła mi bateria w komórce, poprosiłem osoby, które mnie pochwyciły, żeby oprócz normalnego zdjęcia z momentu ujęcia wysłały na "donosy" także fotkę mojej ręki, ale jako, że przyszła z innego numeru telefonu, to człowiek przy skrypcie już jej nie dorzucił.
  • Broken Flower

No cóż, zdarza się:)
    W takim razie czekamy na kolejne gry tego typu. Oby już nie w takim śniegu; )
    Pozdrawiam
| |

Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi.; )

Fotki

Miejsca grona (0)