Urban Playground [284]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ola P.

Korzystając z rady głównego organizatora postanowiłam poprosić Was o pomoc właśnie za pośrednictwem tego forum.

Jestem współorganizatorką gier miejskich głównie dla Muzeum Powstania Warszawskiego, ale nie tylko.

Przeprowadzam właśnie badanie dotyczące postaw i preferencji w odniesieniu do gier miejskich, które w założeniu ma pomóc wszystkim osobom tworzącym takie gry w poznaniu potrzeb uczestników.

Celem jest poznanie Waszego zdania – graczy, którzy najlepiej wiedzą jak gra powinna wyglądać oraz udostępnienie tych informacji organizatorom gier, by mogli się na nich oprzeć tworząc dla Was kolejne gry.

Wyniki badania zostaną udostępnione wszystkim, którzy wypełnią ankietę oraz organizatorom gier miejskich. Mam nadzieję, że przyczynią się do powstania fantastycznych gier.

Aby wyrazić swoją opinię kliknij na poniższy link:

http://www.thesistools.com/?qid=700...

Głos KAŻDEGO jest dla mnie bardzo cenny!

Dodatkowo poszukuję osób, które chciałyby wziąć udział w wywiadzie grupowym tzw. focusie. Będzie to luźna rozmowa w grupie ok. ośmiu osób na temat gier miejskich i przy tym ciekawa okazja, aby poznać opinię innych.
    Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy.

Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam,

Aleksandra Puchta

[@] puchta.aleksandra@gmail.com
  • Ola P.

Dziękuję wszystkim, którzy pomogli w badaniu dotyczącym gier miejskich i wypełnili kwestionariusz ankietowy. Wyniki są właśnie opracowywane i zainteresowani otrzymają je na podane adresy mailowe.

Teraz czas na drugą część badania – równie ważną, żeby nie powiedzieć ważniejszą.

już w najbliższą sobotę (9 maja) w godz. 16.00-18.00

odbędzie się zogniskowany wywiad grupowy, czyli tzw. Focus. Jest to spotkanie/rozmowa na temat gier miejskich.

Jest ono ważne, bo:

• wyniki kwestionariusza to w głównej mierze liczby pokazujące ogólne tendencje, a w temacie gier liczą się Wasze indywidualne przemyślenia
    • tutaj chodzi o poznanie zdania każdego z Was
    • kwestionariusz mógł wzbudzić w Was dodatkowe refleksje i szkoda gdybyście się nimi nie podzielili
    • jest to świetna okazja, żeby lepiej się poznać :]

Gwarantuję, że będzie to ciekawe spotkanie i przede wszystkim świetna zabawa dzięki elementom je urozmaicającym...

Bardzo proszę o pomoc. Bez Ciebie to spotkanie nie dojdzie do skutku, a jest najważniejszym elmentem całego badania.

Przesyłajcie zgłoszenia formacie:

Imię i nazwisko:

Na adres: puchta.aleksandra@gmail.com

Dzięki za pomoc i pozdrawiam,

| |

Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi.; )

Fotki

Miejsca grona (0)