Urban Playground [284]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • beatagreen

Książkę można kupić także w kawiarni Mesita, która mieści się na ul. Siennej 93 w podwórku po lewej stronie :) Serdecznie polecam wizytę w kawiarni *mesita* wszystkim koneserom i amatorom ciepłej i życzliwej kawiarnianej atmosfery, a także molom książkowym chcącym się zaszyć pośród zadrukowanych stron, których w kawiarni nie brakuje :)
  • El comendante Semp

>El comendante Semp wrote:
    >Zaraz, a nie miało być 17 października?

Potwierdzam, że spotkanie autorskie jest w piątek 17 października o 18:00!!! A kilka dni wcześniej jest tam Lara Croft, jak ktoś chce; )
  • Szakirr

może źle przepisałam:|
    Widziałam, że Cię zhomogenizowali na jednej tablicy informacyjnej z Larą Croft:D:D:D
    Do zobaczenia.
  • Neko-chan

echs życie jest cholernie niesprawiedliwe, akurat wtedy mam wykład na którym koniecznie muszę być, ale może będziesz miał fajne fotki nasz drogi el comendante :D
  • Anonim

Ci którzy mają konto na wykop.pl
    do wykopania :)

http://www.wykop.pl/link/99009/mias...
  • Towarzysz ZwieRZak

Ojjjjj Sempie...
    Cóż mogę rzecz po lekturze ~połowy książki:
    Przed lekturą ww. książki skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą...
    Przez tą twórczość nie spałem do 3 tylko czytałem :/ teraz siedzę w pracy z oczyma na zapałki i rozwalam sobie żołądek 3 kawą...
    Ostrzegam niesamowicie wciąga! A poza tym podróż metrem z tą książką dostarcza nowych przeżyć... Ludzie biegają obojętnie, śpieszą się... ale to wszystko dzieje się obok mnie... Ja idę spokojnie, bo wiem że Miasto to gra!

Na koniec krótka refleksja GOOD JOB MEN!
    Naprawdę świetny pomysł! UP doczekał się godziwego podsumowania!

PS. żeby nie było że nie widzę wad to dopiszę:
    Papier z jakiego jest zrobiona książka jest totalnie beznadziejny...
    Jakiś taki śliski nie wiadomo jaki...
    Gładki jak pupa niemowlaka,
    zupełnie nie nadaje się do użycia w toalecie! ; )))
  • Neko-chan

ja teraz jestem ok 500 strony i uważam że warto było kupić 2 sztuki (2 na prezent rzecz jasna :D )

ludzie, Miasto to gra, zagrajmy w nią i wygrajmy jak ... dowie się ten kto przeczyta książkę :D
  • Ha, wreszcie nabyte ! Na razie tylko pierwsze wrażenie - książki powinny tak wyglądać - nie kosztuje drożej od porównywalnych rozmiarowo wydawnictw a jakość papieru o niebo lepsza... Inni wydawcy powinni brać przykład, a nie drukować na toaletowym :P

O stronie merytorycznej później, właśnie się zagłębiam :D

Jeszcze tylko jedno - świetny pomysł z komentarzami ludzi do poszczególnych gier. Jak ktoś się dowie, że został zacytowany zaraz pobiegnie i kupi książkę :D [wybaczcie, za dużo "Prawdy" Pratchetta :P]. I ta duma kiedy się będzie pokazywało wnukom pierwsze miejsce w UP#11... Priceless :D

A kto przeczyta, niechaj wystawi ocenę w Biblionetce: http://www.biblionetka.pl/ks.asp?id...
  • El comendante Semp

http://bec.art.pl/notes.php
    Tutaj w PDFie z numerem 47 jest wywiad na temat Urban Playground i Miasto to gra, a także foto niektórych graczy UP#11 :)
  • Ania/Larwa; )

dostałam dziś na Mikołajki przedwczesne od przyjaciółki i właśnie czytam...przypominają się miłe chwile...
  • Dima

akurat na tę książkę trafiłem przez przypadek... sam od kilku tygodni pracuję nad podobnym projektem dla ludzi od siebie z kierunku i przez przypadek szperając w wynikach wyplutych przez google trafiłem na stronę z projektami Sempa...

i mam mieszane uczucia, bo czuję że zostałem wyprzedzony, ale przynajmniej wiem, że nie jestem z tym pomysłem sam :)

książkę połknąłem niemal dosłownie popijając herbatą w około 5 godzin. przede mną jeszcze kilkanaście czytań, do tego pewnie notatki, artykuły prasowe i inne takie. bo miasto to gra i nigdy nie wiesz co się stanie. w stolicy jestem od tej jesieni, nie byłem na żadnym UPie, a mimo to, czuję, że jestem częścią...

więcej takich akcji, a może ludzie zaczną myśleć nie tylko o stukaniu w klawisze przy gg.

Dima a.k.a. Kłobuk
  • Kami

haha z chęcią kupię tą książkę jak tylko wpadnie w moje łapki :))
    ... ja chce się w koncu pobawić z wami xD
  • El comendante Semp

Kama, to trzeba się ruszyć do Empiku :)
  • Kami

nie mazywaj mnie tak prosze, bo czuję się jak pies.
    hmm... no jakoś przeżyję to, że będę musiała ruszyć swoją zacną dupke :P
  • El comendante Semp

Powodzenia :)
| |

Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi.; )

Fotki

Miejsca grona (0)