Urban Playground [283]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • El comendante Semp

Agentko Dominiko, gdzie ukryłaś nadmiarowe koperty?
  • utopia

piszę, bo nikt mi nie kazał; )

Fakt czasu dla agentów było sporo, ale chyba należy brać pod uwagę zdarzenia losowe i czas dla wszystkich...Ja tam go zapełniłam mrożoną kawą i fotografią.

Nasza baza czyli bagno była chyba niezłą zagadką, w każdym razie mało ludzi nas odwiedziło...

• Przemo

>utopia napisała:
    >piszę, bo nikt mi nie kazał; )
    >
    >Fakt czasu dla agentów było sporo, ale chyba należy brać
    >pod uwagę zdarzenia losowe i czas dla wszystkich...Ja tam
    >go zapełniłam mrożoną kawą i fotografią.
    >
    >Nasza baza czyli bagno była chyba niezłą zagadką, w
    >każdym razie mało ludzi nas odwiedziło...
    >
    >
    >

a tak wlasnie w temacie czy ktos juz ma zdjecia ?; ]

Udalo i sie wejsc na bagna :]
  • RadekB

Zdjęcia są. Część z nich jest w mojej galerii na Gronie. Są to zdjęcia tylko z mojego aparatu rzecz jasna. :)
  • Anonim

>RadekB napisał
    >Zdjęcia są. Część z nich jest w mojej galerii na
    >Gronie. Są to zdjęcia tylko z mojego aparatu rzecz jasna.
    >:)

fajnie fajnie.. upolowany zostałem na jednym...
    jak ktoś ma niech wrzuca...
  • Anonim

Ja przede wszystkim dziękuję za te wszystkie gry na które udało mi się dotrzeć. Świetne przeżycia i wreszcie poznałam Warszawę :P
    A co do 12stki to pozdrawia was agent spod dw. centralnego, który w trakcie gry zszedł na przystanek i upewnił się, że stoi w dobrym miejscu :) Na każdym przystanku są przecież mapy warszawy, a tam wyraźnie było widać gdzie jest przeciecie. :P
    I gratuluję dwóm(!) osobom, którym udało się do mnie dotrzeć :D rower to niezły wynalazek :>

i również czekam na dalsze zdjęcia :)
  • No me estés chingando!

było zajebiście:)zastanawialiśmy się tylko czy różne absurdalne wydarzenia, które spotykały nas po drodze to też był element gry. Np ekipa na Bagnie, która jechała samochodem, z otwartym bagażnikiem, w którym siedział gość, który filmował kamerą swojego kumpla jadącego w afro peruce na krześle na kółkach, przyczepionym linką holowniczą do samochodu:)ktoś też to widział czy to mieliśmy jakąś 4 osobową halucynacje?
    poza tym trzeba czytać instrukcje, żeby wiedzieć gdzie kończy się gra:P
  • trzymam Cię

Agent rowerowy melduje się. Jako, że comendante zostawił mi pole do popisu postanowiłem na początku gry śledzić graczy. Na tym etapie gry większość nawet nie była świadoma punktu #12. I mimo, że nadstawiałem im oznakowanej TORBY nie chcieli uparcie mnie zauważyć. Co zbiega do pytania - czy agent trudny do wykrycia to agent dobry czy zły : > ?
  • Anonim

Trochę kulis UP#12 w Radiu Kampus,
    dziś o 16:40 w Erce
    Radio Kampus 97,1fm
    http://www.radiokampus.waw.pl
  • Szakirr

>trzymam Cię napisał
    >Co
    >zbiega do pytania - czy agent trudny do wykrycia to agent
    >dobry czy zły : > ?

Ja czułam się bardzo złym agentem, gdy ludzie dobijali się do zamkniętej kraty, żeby się do mnie dostać. A jeszcze gorszym agentem czułam się, gdy cała ekipa mnie nie zauważyła, pobiegła dalej i znaleźli mnie dopiero po jakichś 10-15 minutach. Spłonę w piekle. Trauma na całe życie. A sama sobie ten punkt wybrałam. Myślałam, że będzie wesoło.