Urban Playground [284]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • El comendante Semp

Gracze wcielą się w członków miejskiej ekspedycji, której zadaniem będzie odszukanie legendarnego środka Śródmieścia, o którym wielu słyszało, lecz nikt do niego jeszcze nie dotarł. Gra rozpocznie się w sobotę 7 czerwca o godzinie 17:00 i potrwa niecałe dwie godziny. Zaczynamy w Sali Warszawskiej w Pałacu Kultury i Nauki (sala ta posiada niezależne wejście od strony Al. Jerozolimskich). Tego wieczoru uczestnicy projektu "Ekspedycja do Środka Śródmieścia", wyposażeni w mapy i zaszyfrowane wskazówki rozpoczną podróż przez miejskie zakamarki i spróbują odkryć tajemniczy Środek Śródmieścia, wykorzystując przy tym wiedzę, spostrzegawczość, umiejętność kojarzenia faktów oraz siłę własnych nóg.
  • Szakirr

Ja wiem, gdzie jest Środek Śródmieścia. Mieliśmy kiedyś na wykładzie.
    :P:P:P
  • El comendante Semp

Może to nie ten sam Środek? :)
  • MGR bóbr z brodką

fajowo :-)
  • Korek.

brzmi obiecująco, przybędę :]
  • J. No

I ja! I ja! I ja!:D
  • Anonim

ja też:-)
  • El comendante Semp

Dla graczy Urban Playground projekt ten nie będzie trudny. Jest to dobra okazja, żeby zabrać na grę osoby, które nie chciały zmierzyć się z UP z powodu hardkorowości jego poszczególnych edycji.

Dla zaostrzenia apetytu powiem, że środek Śródmieścia dokładnie wyliczony przez odpowiednich specjalistów zostanie tego dnia ujawniony po raz pierwszy, więc uczestnicy projektu będą pierwszymi osobami, które do niego dotrą. Na początku każdy otrzyma chorągiewkę, na której będzie mógł się podpisać i którą będzie mógł wbić w odpowiednie miejsce, gdy uda mu się odnaleźć cel ekspedycji. Nie będzie to jednak jedynie tymczasowy ślad naszej obecności w Środku Śródmieścia! Za jakiś czas w tamtym miejscu zostanie wmurowana tablica informująca o tym, że właśnie tam znajduje się środek Śródmieścia. Jako domieszka do materiału z którego będzie odlana tablica będzie dodana pewna ilość substancji powstałej w wyniku odpowiedniego przetworzenia chorągiewek, które wbijemy w miejscu zakończenia gry.
  • El comendante Semp

Update, będzie się jednak wchodzić od strony ulicy Marszałkowskiej i później w środku będą przekierowania w odpowiednie miejsce. Znajdziecie :)
  • El comendante Semp

To już dziś. Do zobaczenia.
  • Paulina Anna Wiktoria

ajjj było świetnie ^^
    najbardziej mnie rozwalił policjant...ogólnie nie trafiłabym na niego, ale zapytałam się o drogę xD
  • Korek.

Dokładnie, było świetnie :)
    Zaletą było to, że było łatwiej niż na UP :P Obyśmy nie czekali na wyniki do końca lipca :]
  • lynnie

I dobrze, że było wiecej czasu...
    mozna było poruszac się tempem prawie spacerowym; P
  • Olexy

tak tak było fajnie.
    łatwiej dużo niż na UP, więcej czasu i ogólnie nie można narzekać. :)
    ale przyznam szczerze, ze myślałam, że więcej osób przybędzie.
    Sepmie mógłbyś zdradzić ile kart wyszło i ile dotarło? ino z ciekawosći. :P
  • Paulina Anna Wiktoria

ej, a gdzie stał gościu przy tej mównicy? xD
  • Przemo

stala para za mownica; ] hmm a dokladnie siedziala; ]

mi sie udalo wszystkie punkty zaliczyc a na policjanta przypadkiem trafilem jak juz wracalem i widzialem ze ktos zapisywal sobie.... a potem policjant do mnie " oj chlopaku sie nabiegales" bo chodizlaem tam w kolko kilka razy wczesniej; P
  • Paulina Anna Wiktoria

to wiem którzy, ajjjjj -,- grrr

ale wogóle policjant wymiatał xD
  • ..::RogeR::..

hehe fajna inicjatywa burmistrza że wspomogl taki projekt!!:)
    ja mównice strzeliłem!!:)

a także sam zapraszam na mały evencik:)
  • Przemo

>★ waniliowie niebo★ napisała:
    >to wiem którzy, ajjjjj -,- grrr
    >
    >ale wogóle policjant wymiatał xD

hm.. przyznam sie ze ich znam; p ale nie wiedzialem ze beda tam; d i to taka mala niespodzianka; ]
  • Korek.

hmm będzie jakaś recenzja czy fotki z akcji? :P
  • 1
  • 2
| |

Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi.; )

Fotki

Miejsca grona (0)