-
Piszę może i nieco późno, ale pomyślałem, że może warto tutaj o tym wspomnieć. Otóż niedawno przygotowałem trzyodcinkowy cykl "Złowione w sieci", który jest zlepkiem rozmaitych filmików, na które można natrafić w necie. Wszystkie trzy odcinki zostaną zaprezentowane w ten weekend (ten który trwa) w Pałacu Kultury i Nauki, w kinie Kinoteka, w sali numer 7 na drugim piętrze, w ramach festiwalu filmowego Skoffka. Wjazd oczywiście za free.
Pierwsza część poleciała w piątek o 16:00, a kolejne tak:
sobota - 20:20 - 20:50
niedziela - 18:30 - 19:00
Każdy z odcinków trwa ma swój temat przewodni, który dominuje, ale jest też wymieszany z innymi materiałami. W pierwszym odcinku mamy trend rozmaitych eksperymentów z mentosem i colą, które rozprzestrzeniły się w sieci dzięki serwisom typu You Tube czy Google Video, w drugim przyjrzymy się pewnemu projektowi artystycznemu, który polegał na codziennym fotografowaniu twarzy artysty przez miesiące albo nawet lata i lawinie jaką ten projekt wywołał, a tematem części trzeciej będą rzeczy dziwne.
Oprócz tego podczas festiwalu można zobaczyć masę innych ciekawych rzeczy, szczegółowy program na stronie http://www.skoffka.pl, wejście na wszystko za darmo.
Zapraszam :) -
Szakirr
Ha! Słyszałam i się wybieram. Tylko prześpię Skurcza (przegląd ich filmów do 11.40), bo jakoś nie mam na nich ochoty na kacu;) -
-
YETI
Byłem, widziałem twarze i mikrofalówki... chociaż nie wiem co mają ze sobą wspólnego.... spodobał mi się patęt z mielonymi piłkami golfowymi :]
Czy gdzieś w sieci można obejrzeć te filmy? jutro prawdopodobnie nie będzie mnie na pokazie :/ -
-
>YETI napisał
>Byłem, widziałem twarze i mikrofalówki...
>chociaż nie wiem co mają ze sobą
>wspólnego.... spodobał mi się patęt z
Nic :) Mikrofalówki były dla urozmaicenia, a głównym tematem były twarze :)
>mielonymi piłkami golfowymi :]
Polecam spróbować, ale ponoć nie na każdym blenderze działa :)
>Czy gdzieś w sieci można obejrzeć te filmy?
>jutro prawdopodobnie nie będzie mnie na pokazie :/
Wszystkie prezentowane filmy można znaleźć gdzieś w sieci, jednak teraz nie byłbym w stanie podać konkretnych adresów do każdego z nich. YouTube, Google Video i inne tego typu serwisy to prawdziwe kopalnie :)
Zapraszam dziś na odcinek trzeci o 18:30. -
YETI
>semp napisał
>Wszystkie prezentowane filmy można znaleźć
>gdzieś w sieci, jednak teraz nie byłbym w stanie
>podać konkretnych adresów do każdego z nich.
>YouTube, Google Video i inne tego typu serwisy to prawdziwe
>kopalnie :)
>Zapraszam dziś na odcinek trzeci o 18:30.
Wiem że te filmiki można znaleźć w sieci... sporo widziałem jeszcze przed wizytą w PKiN. Chciałem zapytać czy dokładnie TEN miks filmików, który był puszczny podczas skoffki można gdzieś dostać?
-
znaki na polu jak z Archiwum-X
J a tez bym z checia zobaczyl.. taki pomysl mi przyszedl.. moze Sempie wypuscisz dla chetnych plytki po 5 zeta .. bedzie kaska na Twoje nowe ciemne projekty.. a i ludzie ukontentowani beda...
P.S. a z autografem po 6 zeta :p
Pozdrawiam -
Lidia.
-
Nie chciałbym rozpowszechniać w takiej formie rzeczy, które krążą po sieci bezpłatnie, bez płacenia ich twórcom. Tak więc dystrubucja płytkowa odpada. A wrzucenie gdzieś tego miksu za free? Już prędzej, ale też nie wiem czy to nie byłoby nietaktem.