Urban Playground [283]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ..::RogeR::..

koneser przez duze K:) czyli nie sklep:P
  • Anonim

no to mam jakąś lewą mapę, bo u mnie konesera nie było :(

A jeśli chodzi o wrażenia to pozostało takie jedno - mnóstwo biegania. Wsiadałyśmy z dziewczynkami w każdy tramwaj i bus, który nam podjechał, a przeważnie wywoził nas nie w tym kierunku co trzeba, więc musiałyśmy wracać biegiem. Skutkiem było to, że potem nie miałyśmy już siły szukać kolejnych punktów i myśleć.

No i jeszcze przy pomniku z grajkami przyglądałyśmy się tej tabliczce patrząc na numerki i szukając 91. Podnosimy głowy, a oprócz trzech osób które stały tam wcześniej i kierowały nas do pasażu w. otacza nas banda pijaczków. Panowie bardzo chcieli żebyśmy puściły im jakąś muzykę i w tym celu ciasno nas otoczyli. Dodatkowo jak usłyszeli, że dopytujemy o pasaż to stwierdzili, że nie jesteśmy z warszawy i trzeba się z nami 'rozprawić' :> co by to w ich rozumieniu nie miało znaczyć zaczęłyśmy biec :D

nie mogę przeboleć, że nie weszłam do budynku z pktu 9 :(
  • El comendante Semp

A jestem ciekaw ile osób było na punkcie martwym "Temperatura" dokładnie o tej godzinie o której trzeba było być, czyli 14:25. Ktoś się przyzna? :)
  • ..::RogeR::..

MY bylismy !!!
  • Anonim

ja byłam! 12Cst. ! :D
  • Anonim

9 byla najlepsza, choc chyba nikt tam nie dotarl... nie wiem czy wyszlo wam to celowo, ale nadmienienie Alicji w zagadce troche zamieszalo w momencie jak ludzie doszli pod pub Po drugiej stronie lustra - swoja droga sprytna nazwa, bo po drugiej stronie pubu jest sklep z lustrami i szybami - to szukali w jego obrebie i tam znowu zeszlo najwiecej czasu (ostatnio bylo tak z agentem ktory siedzial na moscie poniatowskim, a wszyscy szukali go przy syrence). Podobno barman z tego Pubu kazal sie wynosic wszystkim po zmasowanym ataku wchodzacych i wychodzacych postaci; ))) Generalnie bylo git, szkoda ze padalo i ze przedostatnie...
  • El comendante Semp

Zakończenie UP#11
    http://www.youtube.com/watch?v=621U...

Jeśli zrobiliście jakieś zdjęcia, nagraliście filmiki, to podzielcie się tym z innymi. :)
  • Korek.

Oj na stronie nie działają linki do wyników poprzednich gier, mam nadzieję że to nic poważnego :P
  • Ty się nie daj! Słuchaj:

właśnie, właśnie
    apeluję o uaktywnienie!:)

i kiedy wyniki...?:)
  • Anonim

linki działają, tylko trzeba... szukać odpowiednich wyrazów; )
  • utopia

Czy Pan R. R przekaże nam zdjęcia?; )
  • El comendante Semp

Tutaj bardzo dużo zdjęć z UP#11
    http://picasaweb.google.com/kb1985/...
  • m.arciak

semp, jak tam wyniki sie miewaja?
  • El comendante Semp

Są już gotowe od dawna ale jeszcze na skan karty gry czekają, co by wszystko razem wrzucić do sieci :)
  • Szakirr

oj ociągasz się ociągasz. Przecież są już gotowe chyba ze dwa tygodnie!
  • El comendante Semp

Wszystko będzie, cały czas się dzieje. Ale spójrzcie na to z innej strony, im później będą te wyniki, tym mniej oczekiwania na UP#12 będzie.; )
  • El comendante Semp

A tu kilka komentarzy dotyczących tej i poprzednich gier:
    http://www.michalin.pl/wstep_wolny/...
  • El comendante Semp

• Olexy

ej ej, nie zarzucaj nas zdjęciami Sempie, tylko wyniki daj noo.; P